Värd att läsa ;)

En dag ur mitt liv som dinisaurie

Jag är en Tanystropheus. Jag fångar fisk hur lätt som helst för jag har så lång hals att jag bara sticker ner huvudet under vattnet och tar lite fisk Det är gott, jag slukar det i ett enda nafs, Sen går jag och vilar. Sen när jag vaknar så spottar jag ut fiskarna för jag tycker det var synd om fiskarna. Sen gick jag till havet igen och lämna dom där. Sen fick dom simma hem igen till sej och jag var en mycket snäll dinosarurie. Jag tänkte på andra och om man gemför med andra dinosarie var jag en mycket snäll vad jag tycker. Och sen när jag vände mig om slog jag i huvudet i ett berg. Och jag visste inte vad jag skulle göra så ont i huvudet hade jag. Men mitt i allt i hopa kom jag in i en värld som var underbar. Det var jag som drömde. Mitt i drömmen såg jag en pojkdinosaurie. Jag blev kär i honom direk. Det hade du säkert varit också vad jag tror. Sen gick vi en runda tillsammans. Och då sa han att han var tvungen och gå för han fick inte gå med nån flicka för sin mamma. Men då mitt i det roliga rycktes jag loss från drömmen och tittade upp och kände jag var jättehungrig.


Skriven av Marie Polsjö!! HAHA


Wohooo!

Efter många om och men och massa felfärgningar, så har jag nästan min naturliga Hårfärg!!! :D

Fasst bara nästan, den jag har nu är lite annorlunda,men de kommer ju vättas ur färg, för den är en aning stark nu..



Den till höger är min naturliga, så jag har saknat deen :D

Söndag.

Idag är det söndag, trött som fan efter en helt galen kväll igår! Är ledig helt imorrn så jag har ingen söndagsångest heller :) Nu myser jag i soffan med Wille i knät och Jonas breve, snart ska vi käka ostkrokar och kolla på sagan om ringen!

Lägger upp bilder på kvällen senare kanske... om jag orkar ;)

OOOBBSS!

Glömde att länka själva skaparen av filmen!

http://matzie.blogg.se/


Hp1 is the shieeet

Om ni vill se vad som egentligen händer en vanlig dag på handel, checka detta!
Kolla brytningen av telefonen i slutet, sånt e grymt! haha! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Bi51SSQFfL4&feature=player_embedded


Plugg som fan!

Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet, ska sammanfatta ett kapitel i boken som är på 82 sidor.. Säger ju sig självt, helt hopplöst :(

På måndag och fredag nästa vecka är vi lediga, plus att vi kommer ha massa borttagna lektioner! Så chill vecka blire iallafall! :D



Vinterbild, saknar inte vintern ett dugg..Vill bara ha sommar! :D

Nighty night..

Ligger i sängen nu, själv, snyft! Imorgon äre Torsdag, och de betyder att de e fredag nästa dag ändå, och de gillas..

Jonas: vet du att dom har gjort ahlgrens bilar, fast dom har samma form som ett popcorn..
Jag: Nää, du ljuger, de låter ju ganska knäppt..
Jonas: Nej jag lovar det är sant..
Jag: Tror dej inte..

En stund senare..

Jag: Asså vad skumt att dom har gjort popcornbilar..
Jonas: Jag ljög..
Jag: Aha, okej..




Tur att man e snygg istället för smart då :D

Dessa jävla rubriker..

Nu ska jag dra mej mot skolan snart, börjar 20 i 1 och sluta 4. Ska bara hitta något att ha på mej först, lika jävla svårt varje gång..Snart går jag naken!!



Tror jag saknar mitt blonda hår litegrann åxå, men jag gillar de röda, önskar att man kunde välja varje morgon vilken färg och vilken frisyr man skulle vilja ha..

Klantarsel..

Japp, gick å la mej i tid igår för att jag skulle vara pigg och utvilad när jag skulle upp i koslan, men nej nej, fröken Melin vet inte hur man ställer en klocka, så jag vakna runt åtta ungefär..Duktigt, då kände jag att jag bara inte orka slänga mej i kläderna och springa till skolan, för att ändå missa nästan hela lektionen och sen ha lunch..

Irriterad på mej själv är jag, måste för i helvete lära mej att vakna ordentligt..!

Träningsstart!

Har kommit igång med barmarksträningarna nu, så nu har i princip säsongen börjat igen , ja inte på is då, men med träningar, kände att jag hade slöat till mig lite nu sådär på en månad, men vafan, de tar jag ikapp igen! Riktigt skönt va det att träna iallafall, och roligt! Varför spelar jag inte innebany åxå? Grymt kul är de, sen att man inte är sådär jättebra är en annan sak! haha. Efter att ha hurtat och sprungit hem från träningen, slängt i mej en kiwi (okej, lite drastiskt med att slänga i sig) hoppat in i duschen, kommit ut därifrån, gått på toa och kissat, kollat facebook och kissies blogg (viktigt), ska jag nu lägga mej och läsa lite :)



Läser första twilight boken, har sett första och andra filmen, är helt besatt, älskar twiligth!
Är man en nörd då? :D

Äckel och snusk!

Hitta dessa äckliga bilder på min dator, typ bilder på massa random äckliga människor, Fy fan vilka snuskon, tänk dej att möta en sån i en mörk gränd! Inget jag skulle vilja direkt!




Chit! Tur att man själv ser ut som en modell asåå! Haaha

Skolan..

Sitter och pluggar till provet som jag ska ha nu klockan 10, haha jag och prpv går inte ihop, får jämt hjärnsläpp!

Ikväll drar vi igång med innebandyträningarna, sen på söndag så ska vi springa! Hohoh, hur fan kommer de gå, jag har slöat till mig på en månads uppbehåll!


PluggPluggPlugg..

Sitter och pluggar pluggar projekt och företagande nu, har prov imorgon, får hoppas på de bästa!



Jag leker inte emo på bilden, jag tar mig på läppen för jag bet mig precis där :)

Underbart!

Har fixat praktikplats nu! Känns underbart skönt! Ska vara på coop med Olle och Evve bland annat, kommer nog bli skitroligt :) Även är jag stolt över mig själv över att jag har sluppit prata med Lars göran på två veckor nu, nu äre vita veckor som gäller! De har börjat att släppas fram några flygplan, så håller tummarna att all skit ska vara över tills vi ska åka. Nu ska jag äta omelett och sen ska jag gå tillbaka till skolan!

Puss

Jävla vulkan



Kanske inte blir något turkiet resande för mig..

Jävla fitt Vulkan! -_-

The drugs don´t work..

Va och hälsade på mamma min idag, va väll sisådär, önskar att jag kunde få mer tid, och att vi kunde få prata ensamma, hon ska ner på behandlingshem i sthlm i några månader nu, men jag tar inte ut något i förskott.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer än att diska idag.. funderar på att gå och sola en sväng... vi får se hur det blir! Måndag och skola imorrn, känns ju inte skitbra, men de blir närmare och närmare sommarlovet!



Livet går vidare, fast det är tugnt.


Live every second like it was your last one..


Titta ett inlägg!

Ja de har vart lite dålig update nu, men jag har verkligen inte orkat med, först händer saken med Viktor, sen händer de bara massa mer skit, verkligen ingen lyckad helg säger jag. Men de e bara att ta nya tag och hoppas på nästa helg, då är även Jonas ledig.

Nu är jag i lägenheten och umgås med Wille, tycker inte att han ska behöva vara själv nu, snart ska jag ta mig i kragen och dammsuga och diska! Väldigt behövligt!

Söndagar är så otroligt tråkiga!!



Wille och jag! <3

..

Jävla skitdag! En sak ska du veta Viktor, jag kommer alltid att älska dej, du har en speciell plats i mitt hjärta, vila i frid älsklingen min! <3


Dagens Hiss och Diss!

Dagens Diss!


Kissies silikon bröst! Varför? Dom är snea, för stora och dom ser inte ens sköna ut att ta på!!!


Dagens Hiss!



Olivias bröst! Härligt att se en tjej som kan stå för sina naturliga begåvningar! You go girl!!

Olivia!

Här kommer bilderna på söta Olivia med sin grymma frilla! Enjoy!



Frammifrån!



Och från sidan! :)

Vad tycker ni? Hiss/Diss?

OBS!OBS!OBS!

Glömde i mitt förra inlägg att hälsa från Mia, så hälsningen kommer här!



HEJ!

Fredag!

God morgon alla! Sovit bra inatt? Jag har sovit som en stock jag, haha skulle aldrig klara av att gå i skolan på annan ort, är helt slut efter en dag! Vi åkte från stan 07.10 och när vi va framme i Gävle blev vi tvungna att hitta bussen till skolan, och sen skolan! Haha, men som tur va träffade vi på Robin, så han hjälpte oss, eller ja, han hjälpte oss till cafeterian, så vi kunde dricka kaffe, hihi!

Har inte sladden till min kamera med mej nu heller, så bild på Olivia kommer senare! Men, jag kan ju säga såhär, en himla snygg kines med en himla cool frilla! Nu vet ni hur hon ser ut!

Idag är det ju Fredag! Helt jävla underbart säger jag, Fredagsmys iis the shiet!

Vad ska alla göra ikväll!? :)

Kort!

Va och klippte mig idag i gävle med olivia, hon gjorde sideCut och jag klippte kort :D Olivia blev skitcool! Själv vet jag inte om jag är nöjd eller inte, klippningen blev skitfin, men vet inte om jag passar i de liksom, är sjukt ovant!

Lägger upp bilder på Olivia imorrn för är ute hos Jonas, men ni får cambild på mitt hår så länge! :)



Dålig kvalite på bilden och jag ser ut som en liten unge :( kanske därför jag inte vet om jag tycker jag passar, haha, de är inte lätt när de är svårt!

Nu ska jag umgås med min pöjk..

Puss

Hiss/Diss

Tänkte börja med lite hiss och diss, känns som att min blogg börjar bli så tråkig, och orkar inte med nå puttinutta dagens outfit inlägg, så får bli hiss och diss! :D

Dagens Hiss:



Japp ni ser rätt, popcorn! Varför? ja behöver jag ens svara på de, varma popcorn med en gnutta aromat på, mums!


Dagens diss:



Mina älskade gullpluppar måste jag tyvär dissa, dom allmänt jobbiga och jag och Jonas har för liten lägenhet, dom river på tapeterna och springer och leker hela nätterna, dessutom hårar dom så in i helvete! Så ett tips på alla som funderar på att skaffa katt, GÖRT INTE OM NI INTE SKA HA DOM SOM UTEKATTER! Och det värsta är att nu är jag så kär i mina katter så kan varken sälja eller ta bort dom, älskar dom för mycket, fast jag hatar dom...



Allt för mig och mitt hissande och dissande, god natt alla snyggingar, dröm sött, för de tänker jag!

Sex and the city med kinesisk text...

Ja är väll ingen höjdare med kinesisk text, men orkar inte leta upp något annat så de får bli så.. Ska hoppa in i duschen efter detta avsnitt iallafall, i

imorrn ska jag och luusan åka till gävle och klippa oss :D

                             

Jag och luusan när va är som snyggast ;D

..

Åh ibland blir man bara så förbannad, ni vet sådär så man inte kan kontrollera sig!? Men vafan ska man bli då, när man känner att man väntar sig så sjukt mycket mer och bättre av en person, och när man blir illa behandlad, tar extra hårt när det är någon som man bryr sig om, någon nära person, som man inte tycker ska bete sig så respektlöst och uselt och otacksamt! sjukt irriterande..

Nu vill jag bara att Jonas ska komma hit så jag kan få krama om en någorlunda normal person, fan Jonas, jag skulle gå under utan dig vid min sida...

Turism..



Sitter och har turusmoch skriver på resebroschyren.. Ska vara klar imorrn, men då är jag inte här så måste göra klart idag. Idag har vi dans på idrotten, haha får väll se hur de går!

Idag efter skolan ska jag hem och fira min morbror, som blir hela 18 år idag, grattis på han!


Finally!!

Klar med alla kläder! :D hur skönt som hellst att få i ordning på grejerna, mycke ligger även på tvätten nu. HAr kollat på alla mina sommarskor och söta klänningar och drömt mig bort till varma vindar och sol! :D Fast jag saknar ett linne, och de har Karin, så väntar bara på att få det av henne sen är alla mina kläder kompletta!

Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorrn, börjar klockan åtta och har heldag, fy fan!

Nattinuffsan! :*

Dålig update!

Sory för dålig update! Efter skolan tog jag en promenad ut till Jonas, och kom hem nu för ett tag sedan. Just nu håller jag på att rensa och sortera i min garderob, men jag har kommit på att jag kommer fan mej inte få plats med alla kläder i min garderob (Brukar ligga på golvet)





Bjuder på en vinterbild ;D

Ny frilla på G

Ska åka med Olle till Gävle på torsdag och klippa mig, men vettefan hur jag ska göra!? Blir så förvirrad, vet inte hur jag ska ha mitt hår !? :O

Några förslag tas gärna emot!



Idag ser de ut såhär, uppsatt i en knut och med en fläta i luggen!




Projekt och företagande!

Pluggar till prover i projekt och marknadsföring som vi har nästa vecka! Hatar att plugga! Inte min grej dedär :)

Idag vet jag inte vad som händer och sker! De är sådant som visar sig, lutar åt promenad ker Karin, men vi får se hur de blir med de :D


 

Sängen..

Nu har jag sminkat av mig och ska sova! Blev inge städning av garderoben, har så ont i huvudet, satsar på imorgon istället! God natt alla mina söta läsare, börjar gå riktigt bra med statistiken nu, den bara stiger och stiger, de är ju positivt! (y)

'
Borstar tänderna med min söta tandborste ;D

Puss!

Funderingar..



Kanske skulle ta och klippa till håret och göra en cool frilla av de hela!? Just nu hänger det bara!

Påskmust och blåbärsfil (y)

Sitter och äter lite kvällsfika just nu! Och jag måste ta tag i kläderna! blir heelt jävla galen! hela mitt rum skulle igentligen vara en garderob, med hängare överallt! Fan vad lämpligt allt skulle vara då!






Vår!

Kom nyss hem från en mysig prommenad med underbaraste Jonas, har dock skavsår, men sånt skiter man väll i?! ;D Nu snart om jag orkar, ska jag ta itu med garderoben, den ska rensas!! ALLT och då menar jag verkligen allt, som jag inte använder ska bort! Just nu är den helt överfull, och jag har ändå inga kläder?! :O SKUMT!

Har även smidit planer för i sommar med Olle, Emma och Mia, kommer bli grymt, ELLERHUUR!? :D


SötJonas^^ <3

Måndag!

Chill dag! Solen skiner och jag har bara haft en Engelska lektion, då hade vi nationella och jag fick VG! :D Sen så ÄR Johanna sjuk och jag har gjort klart de jag ska göra på hennes lektion, så jag har slutat för länge sen :D Men sitter fortfarande kvar i skolan, vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att åka ut med bussen till Jonas och sova en sväng, och sen gå på en prommis, vi får se :D


Sool :D

Slut på lovet!

Nu är påsklovet slut! känns lite sorgligt, nästa lov är sommarlovet, och de är ju något att se fram emot! Idag har jag och Jonas släppt ut våra katter! De gick jättebra, dom sprang runt och lekte lite, men höll sig till gården bara! Nu sitter jag och har just druckit en kopp med hallon te och ätit en kuddmacka med bacon ost :D

Nu ska jag hoppa in och duscha!

puss!



Så jävla najs bilden är alltså ;)

Avatar!

Kom nyss hem från stan , har vart in och kollat på Avatar med Jonas, Robin och Karin. Kan bara säga en sak, Helt grym film! Vet att vi är lite efter med att kolla på den, men bättre sent än alrig! ;)


Solen sken på oss under den lilla promenaden till bion!


Karin^^

Jag^^


In the bathroom :)

Har städat och gjort ordning i badrumsskåpet, och kan ju säga att de behövdes, slängde massa, men ändå är det fortfarande fullt? :S


Ser lite bättre ut iallafall! ^^


Jonas sida :)


Min sida^^


Nuu ska jag kolla på PB och sen ska jag och Jonas åka en sväng till bollnäs!

Puss!

Underbar morgon!

Måste säga att jag har världen underbaraste pojkvän! Vi skulle tvätta imorse klockan 8, men då tog han all tvätt själv, och de va inte direkt lite tvätt! en så visste han att jag hade lite ont i halsen, så då gick han och köpte glass till mig som jag fick i sängen!^^ Gulligt va!? :D. Nu ligger vi i soffan breve varandra med varsin dator och lyssnar på musik! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi hittar nog på nått lite senare!

Puss!

Du och jag föralltid gubben!


Shopping i glada hudik ;D


Drog upp en sväng till Hudik med favorit Ellen idag! De blev en hel del mys med shopping, en halv pizza och glass i nästan solskenet! Mysig dag, måste göras om gumman! <3


Bh Lindex 179:-  ( Ser ful ut,men den är verkligen skitsnygg på! )


Vårens första "äta utomhus" glass :D


Bilden är ju skitsnygg, och ja, jag vet att jag har en liten snorkråka i min näsa,men sånt är bara gulligt!


Köpte även ett grått/genomskinligt overzizeat linne :) 49:- på H&M, sånt kallar jag fynd! :D


Nu ska jag som vanligt kolla på PB, hörs häj :D

Helt sjukt!

Kollar på SouthPark, och de måste vara världens sjukaste serie, men ändå den bästa. I detta avsnitt handlar det om en hög handduk som säljer böcker(!?). Han pratar även med Oprahs fitta, som bråkar med röven, haha. Plus att röven vill åka till Paris!



Nä nu ska jag hålla mig till att koka potatisarna innan jag blir hjärndöd!

POSS! ;D

Kiwi, fotboll, och en väldigt sur pojkvän..

JA rubriken säger de mesta, Arsenal ligger under och Jonas surar. Jag sitter och smsar med Ellen och planerar en shoppingrunda till hudik imorgon, mysigt!  Ska försöka hitta mig en bikini! Så därför ska jag vara förberedd och kika in en sväng på HMs hemsida nu! :D

Puss!



RonjaMelin <3 EmmaEdling´s FLINT! :D

Bullar :)

Nu jäser degen till 75 goda kanelbullar :D


Bullbak today! ;D

Idag ska jag och Jonas baka lite bullar :) Sen ska vi ta med oss katterna ut på ett litet äventyr, få se om dom gillar de :) Ikväll spelar arsenal, så de betyder att jag kommer ha skit tråkigt mellan 9 och 11!

Imorrn ska jag träffa Gofisen Ellen! De va ett bra tag sen, vi gick i samma klass från sexan till nian, men nu när vi börjat gymnasiet träffar man varandra nästan aldrig. De blir en runda på stan, jag måste hitta en bikini!


Jag och Ellen när vi va i sthlm för några månader sen :)


Och ignorera valkarna! ;D


Poss!! ;)

Myskväll^^

Som vanligt i detta hus :D Mys varenda dag i veckan, haha men så äre, mys kan man aldrig få för mycket av. Till middag åt vi en god tacopaj, och efter de kollade vi på massor av PB avnitt! Sen hoppade jag in och tog mig ett varmt bad och började läsa på den första Twilightboken, har redan sett filmerna, och böckerna brukar alltid vara bättre sägs de ;D Nu sitter vi som två nördar i soffan med varsin dator i knät! Jonas är en fet dyr dator med stor skärm som tar upp typ hela lägenheten, och min är en liten smidig lätt dator som jag fått av skolan, haha dom speglar våra personligheter å jävla bra, Jonas ska alltid ha de bästa, men jag skiter i vilket bara de funkar jag :D


Funderar på att skaffa mig hårförlängning till mitt hår, som gått av på senaste tiden av all färgning! Ska kika runt lite iallafall och se om jag hittar något billigt. Nu ska jag stänga av datan och kolla lite mer på PB,

Can´t get
enough! ;D


Han som gör serien en liten extra gnutta roligare att kolla på ;)

Hemma :)


Snyggingar på bilden ;)

Nyss kommit hem från shoppingrundan, har handlat mat till idag imorrn och i övermorgon. Men självklart glömde vi köpa tandkräm! Nu Lyssnas det på Bandit, och jag ska ta hand om vardagsrummet, och Jonas köket! Blir inge tvätt idag, men lite disk och dammsugande blire iallafall :)


God morgon :)

Vaknade klockan 7, av att min idiot till pojkvän (ja just då var han idiot, men jag älskar honom ändå) klev upp och skulle sätta sig vid datan!? 7 på en ledig måndagmorgon?! Sen kunde jag inte somna om för jag hörde pluppandet på datan och kattjävlarna sprang över mig hela tiden!

Nu ska vi dela på en talrik påskmat till frulle och sen vet jag inte vad vi hittar på, vi skulle igentligen behöva tvätta.., men orkar man de då? ;) Blir nog lite prisonBreak istället, och när Jonas föräldrar slutat jobba, får dom nog skjutsa oss till nån affär, vi behöver mat och bilen e fortfarande paj!




Puss!

Pizza :)

Skulle igentligen gå och käka piza med Olle, men ringde hit tvillingarna och Tom, så dom kom och käka dom med! Så nu ligger jag med datan i sängen och myser, e mätt som fan! Jonas slutar 9 och då ska jag åka ut till han och kolla på Prison break! :D Sjuuukt spännande ju ^^



Lika störd som vanligt :D

De blir inte alltid som man vill..



Något less på mig själv, jaja vi får se hur länge jag har mitt lingonhår :)

!

Ska springa ner på stan och köpa hårfärg nu,

Vad tror ni de blir för färg?! ;D




Glad påsk!

Ska springa ner en snabbis på stan för att köpa ett litet påskägg åt Jonas nu, Sen ska jag fixa mig och åka ut till läkten i Ljusne :)  Ikväll ska jag kanske träffa Robin och Karin, om dom orkar ta sig in till stan dvs. Hahah!

Men kanske uppdaterar senare, om inte, ha en bra påskafton! :D


Undra hur lång tid det kommer ta innan jag börjar sakna mitt blonda hår ;)

Mitt hår :)



OMG!

Nu har jag gjort de jag aldrig trodde att jag skulle våga, men de blev najs, tror jag iallafall... åååh :(

Påskägg :D

Jag har hittils fått tre påskägg, och det är inte ens påskafton ;) hehe

I ena ägget, som jag fick av Jonas, va det första och anra Twilight böckerna, och den andra filmen :D
Sen fick jag även ett ägg av mina svärföräldrar, i de ägget låg de en hundralapp! :D
Och i de sista ägget som jag fick av mormor låg de godis :D

Hihi Hyffsat nöjd :D



ÄGG :D

Tyypiskt!

Att ljudet på Jonas dator inte funkar nu när jag har fått New moon i mitt påskägg!  Haha, ville ju kolla på den! :(

Prison Break fungerar inte heller DAMN!

Nu!

Är det påsklov! fy fan vad skönt, har dessutom hunnit mer på en Turismlektion, än vad jag har gjort på tre veckot! De e fan bra de! Nu kan jag ju ha lov med gott samvete!

Puss!


Okej seriöst nu då :)

Nu tar vi ett seriöst inlägg istället, Idag är det sista dagen innan lovet! UNDERBART!

Nu ska jag plugga till mitt Europa prov, alla länder, huvudstäder, berg och åar! LYCKA TILL!


Chaa chaa!

Chachaa bloggen, asså nu sitter jag i skolan å de e bah så tråkigt asså! Efter skolan ska jag fika på stan och fixa mina naglar, ska även förstora brösten och om jag hinner ska jag köpa nya extantions!


En bild på mig och MAtzieboooiii! ;D 

Cha cha!

RSS 2.0