Bvc besök!

Var iväg till bvc,  som jag skrev tidigare idag, och mätte och vägde Albin.

4160g väger han nu grabben och 54cm lång är han!

Nu ska vi ta och promenera upp till Albins farmor och farfar en sväng och hälsa på. Dom har inte träffat Albin på snart en vecka så dom ska få gosa lite på honom ett tag. Efter va har varit där går vi nog hem och har lite fredagsmys i väntan på att Jonas slutar jobba.



Har även anmält mej till mammaträning på Active. Det drar igång nu under höst och det är under åtta tillfällen då man får komma och träna och ha sina bebisar med sig. Hoppas det finns plats kvar bara. Skönt att få börja träna igen, och så är det superbra att man börjar lite lätt sådär efter förlossningen då kroppen fortfarande är lite skör :)


Ska slänga på mej lite kläder nu och ta Albin och vagnen och vandra iväg!


Fredag!

Hallå på er!

Skönt med Fredag idag, man blir liksom alltid glad när man vaknar och tänker att, yes idag är det Fredag!

Har inte gjort mycke än idag. Badat Albin och ätit lunch bara än så länge!



Han älskar att bada men tycker mindre om att kliva upp ur badet. Blir ju kallt för honom så man får vira in honom i en handduk och kramas med honom, inte mej emot! ;)

Nu ska vi göra oss klar och åka iväg till bvc för att mäta och väga snutten. Jag gissar på att han nu väger 4130g Jonas gissar på 4126g. Får väll se vem som gissar närmast då! :D


Kvällsmys!

Har precis hämtat jonas från jobbet. Nu ska vi mysa i soffan med frysta hallon och naturgodis! ;)

Gick ganska bra i Bollnäs idag, ena örat är helt okej men de andra är det  fortfarande lite fostervatten i så vi ska komma tillbaka om en månad och testa honom igen!



Albin chillar i bilstolen ;)


Nattinatti på er!


Tripp till Bollnäs!

Godmorgon/goförmiddag!

Mysmorgon har det varit här hemma. Jonas jobbar kväll så vi har bara legat och degat i sängen. Albin har vaknat och ätit lite då och då för att sen somna på mitt bröst igen, finns inget mer underbart!

Nu har vi precis ätit lunch och håller på att göra oss klar. Jag och Albin ska till Bollnäs idag på hörseltest! Jonas faster Emma är snäll och ställer upp att skjutsa eftersom Jonas jobbar, och jag känner inte för att åka till Bollnäs när Albin sitter själv i baksätet så jag inte kan se honom. Så nu får hon köra och jag sitta bak och hålla koll på grabben min♥



Mina grabbar myser i soffan framför fotboll. Tror inte Albin va lika intresserad som Jonas ;)


Och idag blir han hela tre veckor min lillkille, tiden går gräsligt fort!


Nuu måste jag skynda mej! Ha det bra hörrni ;D






Skola!

Idag har jag och Albin varit en sväng in på skolan. Ska ju läsa en kurs i år så kommer att vara lite då och då på skolan och smyga runt, hehe.

Idag skaffade vi rådgivare till vårat företag, sen registrerade vi även företaget, kommer bli super när det är klart och när vi kommit igång på riktigt!

Kom precis hem och Albin somnade i bilstolen så låter honom ligga där och sussa ett tag innan det är matdax igen, han äter som en häst lillkillen min!


Albin skulle haft en såndär body och jag skulle haft ett sånt linne, då skulle vi iallafall inte ljuga! :D



Mammakilona!

Trodde faktiskt inte att det skulle gå så fort att gå ner i vikt efter förlossningen. Igår när jag vägde mej hade jag gått ner 12 kilo redan, dehär med amning är ju super, hehe! ;)

Men några kilo är det kvar, har som mål att gå ner lite mer än vad jag vägde innan jag fick Albin, i denhär takten verkar de inte vara nå problem iallafall! Fasst känns lite konstigt att magen helt plötsligt är borta, hade ju blivit van med att vara rund som en boll, haha!



Dagen efter förlossning. Magen har ju inte hunnit dragit ihop sig riktigt där än, tar ju ett tag, men en jävla skillnad va det iallafall, haha.


Babygymspremiär!

Idag testade Albin sitt babygym för första gången. Han tyckte väll att det va sådär med lite bättre motorik så kanske han träffar iställlet för att missa leksakerna som hänger och dinglar, haha!





Nu ska jag amma lillgrabben sen ska vi bara ligga och mysa i soffan och vänta på att Jonas ska sluta jobba.

Ha en bra kväll alla fina♥


Tisdag!

Hej på er! :)

Får bli ett hemskt snabbt inlägg nu då jag har en grabb som håller på att vakna till liv efter en tupplur!

Jonas har precis åkt iväg till jobbet och jag och Albin är hemma. Har suttit vid datan och strulat och anmält föräldrapenningen och så, men nu är det klart ända fram till jul iallfall, så slipper jag tänka på de!

Igår var vi iväg på efterträff emd föräldraruppen, jätteroligt att träffa bebisarna, och föräldrarna åxå då ;) Ska även börja på en babymassage kurs nu om nån vecka, kan ju vara lite mysigt!

Har ganska fullt upp även fast jag är hemma hela dagarna! På Torsdag ska vi iväg till Bollnäs jag och Albin på hörselkontroll. Och på Fredag ska vi till bvc och väga och mäta igen. Ska bli spännande att se hur mycket han gått upp sen sist, då han vägde 4060g. Mammas storgrabben♥




Tröttisen som ska få en ny blöja och lite mat nu!


Min älskade lilla familj...




Godmorgon!

Jonas har precis åkt till jobbet och jag och Albin har legat och myst i sängen en stund.
Nu sitter han i sin babysitter och funderar. Idag ska vi nog ta en prommenad med vagnen, sen ska vi åka ut och äta lite lunch med Jonas. Tänkte även att vi skulle hälsa på Albins morbror en sväng.

Tänkte slänga in en liten bildbomb eftersom jag varit så dålig på att uppdatera här ;)



På bb. 10 timmar gammal



Sover i pappas famn :)



Sover i sängen på bb..



I sängen hemma för första gången..



Trött grabb..



Med morbror Charlie..



På stan i Hudik..



Myser på pappa..



Badar..



Nybadad..

HAr inte tid att lägga upp nå mer bilder nu för jag har en grabb som är hungrig!

Men ha en bra Söndag!

Puss!


Mammas älskling









Älskar min grabb mer än allt ♥


Min förlossning

Som jag lovat så tänkte jag skriva ihop en liten förlossningsberättelse. So here you go!

Torsdagen den åttonde September kockan 08:00 så hade jag och Jonas tid uppe i hudik för igångsättning. När vi kommer upp till förlossningen börjar dom med att kolla mitt blodtryck och sätta på ctg-kurva. Jag får ett glas saft och dom känner efter litehur mycket öppen jag är och såvidare. En centimeter var jag öppen och fick sedan träffa en läkare som förklarade hur dom skulle sätta igång mej. Jag skulle få nån hormongrej (som jag inte kommer ihåg vad den heter) som skulle föras upp bakom livmodertappen och på så sätt få igång värkarna.

Klockan 10:00 sätter dom in hormonsaken och efter de går jag och Jonas ner till cafeterian och fikar lite, börjar få lite starkare molvärkar. Efter vi fikat går vi upp till förlossningen igen och vi får ett förlossningsrum. Lägger mej i sängen, läser lite tidningar och bara ligger och vilar.

Så höll det på ett tag och värkarna blev starkare, men inte regelbundna. Fick lite lunch vid ett tiden nångång..
efter de börjar värkarna ta i mer och på samma gång får jag riktig magknip och mår illa som fan. Springer på toa fram och tillbaka, men med värkar är det inte det lättaste.

Vid fyratiden börjar det bli tjatigt. Mår så jävla illa och så värkarna på de. Spyr som en liten gris och stackars Jonas som hatar spyor får stå med en papperskorg och bara ta emot.

Vid fem eller halv sex va det middagsdax, men jag hade så starka värkar så jag vela inte ha nå mat. Nu kände dom efter hur mycke jag va öppen. 2cm, helvetes jävla kukhuvve tänkte jag då ungefär, blev både arg och ledsen. Hade ju lega en hel dag med värkar och inte öppnat mej ett skit. Kändes frustrerande och värkarna började göra riktigt ont! Gud prisa profylaxandningen!

Vid sjutiden hade det fortfarande inte hänt nå mer, trots mina starka värkar. Så dom beslutade att jag skulle få sovdos. Typ knarka ner mej så jag skulle få sova med andra ord! Fick morfin och sömntabletter. Det snurrade till rejält i skallen och Jonas gick ut för att ringa alla och säga att det inte blev nån bebis ikväll. Under tiden Jonas va ute kände jag att fan inte kan jag sova nu eller! Värkarna från helvetet hade infunnit sig och jag säger de, hade jag inte andats rätt hade jag fått panik. När Jonas kommer in ber jag honom gå till sköterskorna och säga att dehär går inte. Dom kommer in och säger att dom ska känna efter lite, öppen 6cm! Dom försöker få mej att lägga mej i förlossningssängen men jag blev lite förvirrad och förbannat där, jag skulle ju sova jag, haha. Men tillslut låg jag där och dom bad mej ta tre värkar till. Börjar med lustgasen, helt underbart bra då värkarna blir så mycket mindre smärtsamma då jag koncentrerar mig på att andas i den istället! Efter dom tre värkarna känner dom efter och jag hör hur sköterskan frågar Jonas om han är redo att bli pappa. Hans svar blev något i stil med "va!? nu!?"

Sen gick allt ganska fort. Massa sköterskor i rummet som plockar fram massa saker och håller på, har inte sån stor koll är mest inne i min lustgas. Tror Jonas blev sur på mej ett tag där för jag drog i mej lite för mycke, haha.
Efter några värkar så kommer en krystreflex och jag tänkte att vafan jag hjälper väll till då. Samtidigt går vattnet. Kännerhur der bara trycker rejält neråt och jag får lägga mej på sidan med benet uppåt. Kommer ihåg att jag verkligen älskade krystvärkarna, då hände det verkligen någonting!  Krystar på och mellan krystningarna så dricker jag saft i massor som Jonas står och servar mig med. En gång fick jag vatten iställe, blev skitförbannad! Krystar på och Jonas kikar ner och säger att huvudet syns, jag frågar direkt vad det va för hårfärg, "vet fan inte!" Svarar han, låter helt överlycklig. När nästa krystvärk kommer känner jag att han nästan är ute, det bränner som eld och trycker något enormt, så jag pressar mer, sköterskorna skriker nej men de skiter jag i och trycker på. Sen blev det liksom som ett, ja du vet inte hur jag ska förklara allt bara lättade och jag kände hur han liksom "rann" ut. Kändes skitkonstigt när hela magen säckade ihop och blev tom! Jag fick upp honom på magen men han var alldeles blå och andades inte. Jag börjar gråta, av rädslor, lycka, kärlek ja en miljon känslor på samma gång!

Jonas klippte navelsträngen och sen försvann både Jonas, Albin och massa sköterskor. Kvar ligger jag med ´beben i vädret, helt förvirrad, rädd och lycklig på samma gång. Efter ett tag kom en värk och jag krystade ut moderkakan. Jag hör ett litet gnäll från rummer brevid och kan pusta ut, nu andas Albin iallafall. En stund senare kommer en lycklig Jonas in med Albin i famnen ochj lägger honom på mitt bröst. Helt jävla underbart, går inte att förklara, man måste liksom vara med om det själv. Såg in i hans vackra små ögon och var den stoltaste mamman i världen. Bajsade på mitt bröst gjorde han åxå, men de gjorde absolut ingenting!

Efter ett tag fick vi fika, smakade gudomligt gott! Efter de blev det vägning och mätning av våran grabb.

3912 gram
53 centimeter

Hela förlossningen skulle jag sammanfatta som underbar! Riktigt häftig upplevelse som alla borde  få vara med om. Gick lite segt i början, men snabbt som fan på slutet!



Suddig bild, men Albin på mitt bröst, bara 14 minuter gammal♥


Två hela veckor!

Länge sen jag uppdatera här, jagvet! Men men idag blir min lilla guldklimp iallafall hela två veckor gammal. Och jag kan summera dom två veckorna som dom bästa och snabbaste veckorna i mitt liv! Herregud vad fort dom gått! På lördag börjar jonas att jobba igen, buhu känns det, men de kommer gå bra, fast vi kommer sakna honom. Idag har vi varit på stan en sväng och kikat lite, åt lunch på subway gjorde vi åxå, skitgott. Sen åkte vi ut på lindex och köpte lite fina kläder till Albin, eftersom att imorgon ska vi fota fem generationer jonssons:) hinner inte med bloggen så mycket som jag skulle vilja just nu. Hinner knappt med mej själv, albin är vaken hela kvällarna och vill bara äta då, fast å andra sidan sover han hela nätterna så man ska ju inte klaga, hehe. Nu har det tagit en timme att skriva dehär inlägget för albin har ätit till och från hela tiden, kommer knappt ihåg vad jag skrivit, men publicerar skiten ändå, är så jobbigt att gå tillbaka när man bloggar med telefonen. Haha puss på er!

Måndagmorgon!

Ja då va det måndag igen då, man håller knappt nån koll alls på vad det är för dag nu när man är hemma. Albin ligger och sover på mitt bröst, underbart! Om ett tag ska vi kliva upp och göra oss i ordning för dagen. Idag tänkte vi lämna in papprerna så albin får ett namn, sen även papprerna så att barnbidraget börjar komma in på kontot. Och jag lovar er, ska försöka hinna med att skriva ihop en förlossningsberättelse snart. Nu är jag äntligen frisk dessutom, så himla skönt att ha orken tillbaka! Nu ska jag pussa upp min lilla grabb sen blire frukost time! Puss på er!

Sjukling..

Har fortfarande feber, jättejobbigt, vill bara vara frisk så jag kan vara pigg och gosa gärnet med min lilla grabb. Just nu ligger han på mitt bröst och sover busungen. Jonas lagar lax, underbart gott ska det bli! Idag har vi bara varit hemma, förutom en snabb sväng upp på sjukhuset och ut och handla lite mat. Nu ska jag snuffla på lillälsklingen, helt sjukt hur man kan älska någon så mycket, mammas lilla hjärta <3 puss!

Egentid!

Medans båda mina grabbar ligger och sover som stockar så passar jag på att smyga in i duschen och ta en skön och varm dusch! Om jag hinner iväg innan dom vaknar vill säga, kan inte slita mej från att bara ligga och kolla och beundra, min fina lilla familj <3 puss!

Finbesök!

Idag har prinsen fått besök av olivia och evelina som kom med lite presenter och gosade på honom! Synd bara att det inte blev sån lång stund, men jag har feber så har inte varit nå pigg alls idag...Hoppas det är bättre till imorgon iallafall. Nu ska vi äta lite middag, har inte hunnit med det än, Haha. Puss på er!

Stolt mamma!

Är så stolt över min alldeles perfekta och underbara lilla pojk!



På bb, en dag gammal♥



Första dagen hemma♥

Går inte att beskriva vilken underbar känsla det är att ha honom liggandes på bröstet och sova, eller när han gör den såkallade "hackspetten" letar efter tutten och försöker suga på allt som kommer i närheten, haha, gulligast är när han gör det på Jonas :)


Idag har jag och Jonas varit tillsammans i tre och ett halvt år, det firar vi med en pizza som står i ugnen och att lite senare bada lillskruttis för första gången hemma. Hoppas han njuter av det lika mycket som han gjorde på bb. Bara ligga och jäsa runt i vattnet!

Ha en mysig kväll hörrni, så ska jag försöka uppdatera så myccke jag hinner, vill och kan!
Vet att många är nyfikna! ;)


Friska och mätta!

Sådärja, nu har vi varit på sjukhuset, gick superbra! Lill älsklingen min låg så snällt och kika medans dom stack inom i handen och kände och klämde på honom. Allt va iallafall jättebra med honom, ska komma tillbaka med honom om en månad igen, bara för att göra en extrakoll eftersom han inte va så pigg direkt han kom ut, kan berätta mer om de sen. Nu sitter vi iallafall i bilen påväg hem. Ska stanna till en sväng på e-center först och handla lite. Sen blir det mys med grabbarna grus hela kvällen lång! Puss!

Morgonmys!

Har legat och myst i sängen med grabbarna mina! Nu ska lilla grabben få mat och stora grabben ska få göra iordning lite mat till mej, teamwork! Idag ska vi till hudik på på återbesök, sen får vi se vad som händer, tiden rullar iväg ännu fortare nu när Albin kommit till världen. Idag blir han fyra dagar gammal, mammas lilla stora älsklingsgrabb! Men nu måste vi sätta lite fart om vi ska komma iväg någon gång! Och som Jessica skrev, så ska jag självklart skriva ihop en förlossningsberättelse, när jag får tid! Puss på er!

Första natten!

Inatt har vi sovit första natten hemma med lillprinsen. Skönt att komma hem och bara mysa i lugn och ro med grabbarna mina!


Gick superbra! Vi somna vid tolvtiden sen vaknade han klockan fyra och vela ha mat, sen sov han till kvart över åtta! Skönt med lite sömn ;)



Mamma och pappas lilla charmtroll! ♥

Idag kommer det lita folk och hälsar på oss och träffar godingen, sen ska vi nog inte göra så mycke mer, förutom att mysa med lillgrabben våran, all tid och intresse går till honom just nu!
Han är helt underbar!

Ska försöka upptadera så mycket jag kan, men som sagt, all tid går till mina två underbara grabbar.
Jonas och Albin♥


Påväg hem!

Nu sitter Albin fastspänd i bilen och ska få åka bil för första gången. Ska bli så skönt att få komma hem med lillgrabben min och bara mysa! Allt har gått superbra, uppdaterar med massa bilder på underverket sen när jag har tid! Puss!

En enda dag kvar!

Jag har nu gått gravid i 41 veckor och 6 dagar, och bara en dag är det kvar!
Imorgon ska vi vara uppe i hudik på igångsättning, ja om inget händer inatt då, men de har ju inte gjort de tidigare så blir nog inte så heller.

Allt jag vet är att vi ska vara där klockan åtta. Sen hur lång tid det tar, när vi kommer hem och allt är sånt som visar sig sen, jävligt spännande är det iallafall, Är taggad till tusen :)


Var iväg till barnmorskan tidigare idag, blodtrycket var fortfarande högt. Urinproverna var iallafall bra. OCh de bästa av allt va att jag hade gått ner i vikt istället för upp, som jag gjort typ dom senaste 41 veckorna ;)



Nu ska jag och Jonas äta lite tacosoppa!
Supergott med en klick creme fraise och lite tacochips till :)



Myser ner i sängen..



Slår igång ett avsnitt av Idol kryper ner i sängen med Jonas och Ben&Jerry´s.

Ska till barnmorskan imorgon igen och kolla blodtrycket, börjar bli riktigt tjatigt nu. Men man kan ju hoppas att bebben kommer inatt ;)

Nattinatti på er, sov sött! ;D


Ingenting händer!

Så frustrerande!

Vill ju att förlossningen ska sätta igång! 


Verkar inte som att det kommer hända något inatt heller, men det är ju inte så långt kvar till Torsdag...
Imorgon ska jag fixa med det allra sista inför bebisens ankomst :)
Känns så himla spännande, längtar så mycke nu!


Gjorde iallafall en ny maträtt idag, supergod!
Pastasås med kyckling och spenat! :)


Jättedålig uppdatering, riktigt usel! Men men har mycket annat som händer just nu!



Hudiksvall..

Hej på er!

Ingen uppdatering idag, har varit uppe i hudik på övertidskoll och sen när jag kom hem var jag så himla trött så har legat och sovit ett bra tag!

Undersökningen gick jättebra, fick se lillskrutten med ultraljud, fjärde gången för mej, andra för Jonas :) Dom kollade mängden fostervatten, som va normal. Sen så gjorde dom även en uppskattningsvikt, som hamnade på 3800g. Sen så gjorde dom även en vaginal undersökning och kände på livmodertappen, som nästan va helt utplånad. Dom gjorde även en hinnsvepning, som brukar kunna få igång förlossningen inom 48 timmar. Men har inte förlossningen startat innan Torsdag blir det förmodligen igångsättning på morgonen då.

Fick även min efterlängtade pasta från pastavagnen idag! MUMS!

Så nu hoppas vi på att förlossningen sätter igång, helst nu!


Och en massa massa kärlek till min underbara pojkvän..

Som kommer hem från jobbet med en bukett blommor och en påse godis! Finare människa än honom får man leta efter <3

Kärlek till ER!

Blir så glad över hur goa och snälla bloggläsare jag har. Era kommentarer betyder verkligen!♥

Det är ni som gör att man vill fortsätta blogga! :)


Övertidskoll imorgon..

Ligger i sängen och kollar i taket medans halva Sveriges befolkning kollar på idol. Inget å se ändå så ;)

Vill att klockan ska ticka fram lite så Jonas kommer hem från jobbet och vi kan slå igång en mysig film och sen sova.
Imorgon förmiddag ska vi iväg till hudik på övertidskoll, så får man reda på lite mer då, om jag blir igångsatt eller inte. Vill ju hellst att förlossningen ska starta naturligt, men man kan ju inte vänta hur länge som hellst heller...

Ska koka mej lite gröt nu sen kommer förhoppningsvis karln min hem snart :)

Men sov så sött alla fina, antar att det dyker upp några inlägg även imorgon, hehe ;)

Gonatt!♥


Svar på kommentar!



Nej de verkar som att bebisen trivs väldigt bra inne i magen!

Ja jag har faktiskt haft väldigt tur, mått bra nästan under hela graviditeten, förutom runt vecka 20 då mina blodvärden låg på botten typ! Sen runt vecka 30 kom en till sån period. Men jobbade ända in i vecka 38 och nu påslutet när jag gått över tiden mår jag jättebra! :) Ovanligt trött bara, men de är ju ganska vanligt! ;)


Myser ner mej i sängen ett tag...



Nu har jag kommit hem, ätit lunch med pappa och sen så skjutsade han mej och handla. Haha har inte kört bil på ja snart tre veckor..Hoppas jag kommer ihåg hur man gör sen då ;D

Nu ska jag och min fina vän kinder maxi krypa ner i sängen och ligga och hoppas på att molvärkarna jag har ska bli starkare så vi får åka upp till bb nångång! :)


Sunday morning...

Kan de bli annat än en bra Söndag när man loggar in och finner fina kommentarer som denna...?



Och ja Sarah, jag hoppas åxå att det kommer hålla i sig när bebben väl kommit. Alldeles i början kommer det ju garranterat bli dåligt uppdaterat, men de är ju ganska självklart. Sen kommer jag ju först och främst satsa på att vara en bra mamma och flickvän, bloggen kommer sen..




Idag vet jag inte vad som händer, funderar på att steka pannkakor och göra köttsoppa till middag iallafall :)

Men nu ska jag äta lunch med pappa, hörs sen!


Kärlek till hm..



Kikade in en sväng på hm tidigare idag och som vanligt blir man helt förtrollad!
Hittade denna supersnygga väska för 199;-

Skulle kunna tänkt mej en i varje färg..
Men om jag absolut måste välja en så skulle jag nog valt den längst ner till vänster..
För en konjaksfärgad har jag redan, likaså en blå, och svart e ganska tråkigt.. ;D


Nu slutar Jonas om 10min och då kommer han hem med apelsinjuice till mej, tack gode gud!

Imorgon är det söndag sen är det Måndag och övertidskoll i Hudik. Så har inte bebisen kommit förän då så får vi iallafall nöja oss med att kolla på den genom ultraljud....
Verklighet låter bra nog mycke bättre tycker jag!


Envisa, tunga, sparkande oc  älskade lilla unge!

Dagen vi gjorde första ultraljudet är nog en av dom bästa dagarna. Allt blev så verkligt och jag blev så lycklig när jag låg där och höll Jonas i handen och kollade på våran lille bebis som sprätta runt. Underbart lycklig känsla! :)


Jäjä!

Berget med disk som befann sig på diskbänken tidigare idag är nu spårlöst borta,
 utan att jag har behövt ansträngt mej!

Hehe, hur då?
Jo för nu har vi en diskmaskin! :D Eller, de har vi haft ett tag, men nu är den ikopplad!



Känns som att jag kommer att uppskatta den mer än jag någonsin trodde, skitlämpligt ju, kan diska samtidigt som jag tar en lång å varm dusch, eller sitter vid datan och gör blogginlägg ;)


Svar på kommentar!

Fick en kommentar från Jossie:

WTF!?! varför använde ni inte kondom då om ni ändåhela tiden klagar.. "ÅH jag har molvärkar" "Åh jag längtar efter att gå i skolan" varför inte använda kondom då isåfall. jävla tattare ......

Haha lilla lilla du, varför läser du min blogg hela tiden då om du blir så irriterad, är ju inte första gången du kommenterar.
 Sen så ska du inte ens yttra dej om något du inte vet ett dugg om, till exempel vad som användes för preventivmeddel, eller om det ens användes något! Något du absolut inte har eller någonsin kommer att ha något att göra med! Sen är det väll klart att man blir irriterad på sina molvärkar, man vill ju att det ska bli riktiga värkar, så man kan få träffa sin bebis. Sen kan man väll även få sakna saker även fast jag jättegärna vill ha barn, jag saknar våran gamla bil, även fast den nya är bättre, jag saknar att vara liten ibland, även om det är så mycke bättre nu!
Du är bara en liten avundsjuk patetisk liten människa!




Lördagsmorgon...

INGEN BEBIS! :(

Den har nog bosatt sig, så nu tänker jag sluta gå och tänka på det hela tiden, ut kommer den, öven om jag får vänta i en evighet!

Sitter och äter frukost, pizzarester ifrån igår, eftersom vårat kök är helt odugligt för tillfället. Så gott som hela vardagsrummet står där inne just nu, en liten gång fram till kylskåpet är iallafall gjord!

Men de är så tjatigt, är hungrig men har liksom världens magknip så de är skitsvårt att äta! ÅH!

Idag jobbar Jonas :( Känns jättetråkigt, hade vela haft honom hemma nu, men jag får ringa han om det händer något så kommer han hem på direkten.
Ska föröka med att både vila så mycke som möjligt, och städa så mycket som möjligt idag. Få se hur den kombon slutar...



Åh tänk den tiden man fick plats två i badkaret, nu äre ju knappt så jag kommer i själv, iallafall inte upp! Haha


Pojkvänsmys!


Åh även fast jag bor med Jonas så ser jag varje kväll fram emot att få krypa ner i sängen och bara ligga och mysa och kolla på film med honom...
Tröttnar inte!



Så därför tänker jag göra vad jag är bäst på, krypa ner i sängen och mysa! :)
Verkar inte som att det blir någon bebis inatt iallafall, men imorgon är en ny dag med nya möjligheter! ;D

Nattinatti alla söta som läser, vore det inte för er hade det inte varit lika roligt att skriva! ♥


Ugglor!



Hallå på er! ;)
Ingen bebis än så de är lugnt! ;)

Nu på förmiddagen har jag och Jonas skjutsat iväg Jonas farmor till e-center och hjälpt henne att handla lite. Som tack så fick vi lite köksvantar och så som jag fastna helt för. Ugglorna kommer rocka i vårat kök, hihi längtar efter att få hänga upp dom. Vill att köket ska vara nystädat först, vilket det inte är nu! ;)

Börjar känna mej småförkyld, ont i halsen och örat och så...
Kul att åka upp på förlossning och vara sjuk! :O
Får hoppas på att det går över...

Nu ska jag vila en stund och senare så ska vi putsa inne i vardagsrummet så alla grejer måste plastas in hit å dit!


September barn!

Ja en sak är iallfall säker, vi kommer att få ett septemberbarn! :)

Har varit upp till ishallen idag,tjejerna hade ispremiär så tänkte hälsa på dom lite! Fan kände hur jävla mycke jag kommer att sakna att spela hockey! Men men jag får åka upp och kolla på när dom spelar matcher och så!





Nu ska jag och mina irriterande och töntiga molvärkar kolla på lite film med Jonas, så får vi hoppas att dom blir stark som fan och gör ont så bebben kommer ut nångång!


En vecka!

Idag har jag gått en vecka över tidhelvetet!
Bebisen vägrar tydligen att komma ut -_-

Men dom brukar säga att den som väntar på något gott, väntar alltid för länge!

Idag har vi varit till barnmorskan, efter de åkte vi hem och kollade på en film sen har vi sovit. Trött som om jag sprungit ett maratonlopp!

Nu ska vi åka hem till Jonas föräldrar och käka lite mat, guld värt eftersom jag gnällde tidigare idag om att jag vela bli bjuden på mat av någon, så man slipper laga och diska! ;)



Kom uuuut! ;)


Envisa bebis!

Har en liten bebis som trivs inne i magen Ja! Igår kväll så va vi uppe i hudik, eftersom jag hade huvudvärk och högt blodtryck. Vi fick ligga med ctg göra urinprov och Ja, allt dedär. Vid 11 tiden på kvällen fick vi åka hem, bebisen mådde bra och de va heller ingen fara med mej. Imorse va vi iväg till barnmorskan igen och kollade blodtrycket, de hade sänkts så de va ju skönt! Sen blir det övertidskoll i hudik på måndag, om inte bebis hunnit kika ut innan dess. Men de tror jag inte, tror den ligger och gottar sig och växer sig fet inne i min mage, så det blir ännu jobbigare att klämma ut den, Haha! Nu ska jag bara vila och samla krafter! Uppdaterar nog mer senare idag, om de inte händer något i magen,Haha. Puss!

RSS 2.0