Kväller!

Nu har Jonas slutat och vi har kommit hem, ska gosa ner oss i soffan och kolla lite på via play,
 min nya bästa vän, hehe!

Men ni får ha en mysig kväll så hörs vi imorgon! ;)


Kan man annat än älska soliga sommarkvällar?

Är ute och fiskar med pappa, eller, pappa fiskar, jag hitta en liten mysig strand där jag hänger iställe. Kvällsolen är underbart skön, inte lika stekande som mitt på dagen! Om två timmar slutar jonas så blir väll att åka och hämta han och sen blir de nog bara mys. Börjar på sista jobbveckan imorgon, skönt de sen är det bara vänta och vänta på lilla bebis! Vill att de ska bli nu! Puss på er!

Nästan så!

Nu kan jag alldeles nästan säga att vi är klar med allt inför bebis ankomst!
 Fast bara nästan!
Fattas liite saker :)



Köpte en kudde till sängen. Lite hygiensaker, bomullstussar, borste, våtserveter, babyolja, blöjor osv.
Napp, napphållare och bitring..
Köpte en jättegullig badtermometer åxå!

Skönt att ha sånt som våtservetter, blöjor och så hemma, så slipper man ge sig iväg direkt från bb och handla på sig massa saker!



Hittade 3 bodys för 99:- på Barnens hus, så köpte de med, går säker åt en del kan jag tänka mej, kladd och spyor och så ;)



Och såklart lilla koftan som jag pratat om att jag ska köpa. Blev ett set med både omlottkofta och ett par byxor, sen fick det slinka med en liten mössa!


Köpte även tre amnings bhar och amningsilägg, supersköna och smidiga! :)

Nu ska jag slänga i mej lite mat innan jag intar soffläge!


BB-väske shopping!

Ska fixa mej och bege mej ut och handla det sista som ska ner i bb-väskan!

Kan ju vara skönt att ha den packad och klar!
Måste även köpa oparfymerat och skonsamt tvättmeddel till bebiskläderna! Även om dom är nya vill jag tvätta dom en gång innan, finns ju massa fabrikskemikalier och så på dom!



Vecka 36+2


Godmorgon på er!

Fy fan, vakna lite över 10 och ligger och funderar ett tag, kommer på att fan hade tvättid klockan 10!!
Skulle ju tvätta alla bebiskläder idag!

Klär på mej, packar ihop och rusar ner till tvättis, då har någon självklart snott min tid!
ÅH!
Men får väll skylla mej själv!

Så då tänkte jag att jag skulle handla dom sista sakerna idag, som behövs i början, bland annat en kudde, och en liten kofta, haha!



Bild från Model Lab!


Mini kräftskiva!

Är helt slut efter att ha varit på Model Lab i fyra timmar!

Kör på en minikräftskiva med Jonas och en bra film!
 Jag <3 kräftor!



Hoppas ni får en fin Lördag!


Vad ska man packa dåå?

Haha läste just detta!

Vecka 37

Du: Nu närmar sig förlossningen och det är dags att börja ladda. Ät kolhydratrik mat och försök att vila mycket. Om du inte har packat din BB-väska så är det absolut dags att göra det nu. Normalt ligger bebisen med huvudet nedåt nu, men en del bebisar lägger sig med rumpan nedåt eller på tvären. Då kan det vara dags för vändningsförsök. Fosterhinnan riskerar nu att spricka och om du känner att vattnet går bör du genast ringa förlossningen.
Bebisen: Barnet är såpass stort nu att det inte finns plats att vända sig längre. Kroppen är knubbig och hjärnans aktiviteter blir mer och mer organiserade och medvetandet är väl etablerat. Ögonrörelserna är koordinerade och synen förbättras.


Kanske ska börja på att packa väskan ändå, men vet ju inte vad jag ska packa, får sån beslutsångest, vet inte vilka kläder jag ska välja att ta med upp på BB.

Haha kommer sluta med att jag tar med 10 ombyten eller nå...


Buhuu!

Kul när man är jättehungrig och precis ska börja äta,
 så lägger sig rackarungen i magen helt fel så de blir stopp, får inte i mej en tugga ens!

Måste vara lik Jonas, riktig liten retsticka!



Busen! <3


Godmorgon!

Godmorgon på er! :)

Har nyss tagit en dusch och nu sotter jag och låter håret att torka!

Blev ganska sent igår, eller ja, sent för tröttöga aka mej! 
 följde med mormor ut till hennes stuga och när Jonas sluta kom även han ut. Satt ute med dom och drack lite (Trocadero för mej!) och pratade och åt lite mackor och så! Vid tolvtiden började vi packa oss hemåt! Första riktiga mörkerkörningen sen jag fick körkort, men de gick väll bra de å, bara att jag måste komma ihåg att blända av vid möten, hehe!

Imorse klev jag upp till åtta och skjutsade Jonas till jobbet, idag har jag bilen, skönt!
Ska iväg på dedär Model Lab senare idag, man blir sminkad och fotad och så, säkert jätteroligt! :)

Nu ska jag sätta lite fart och klä på mej och åka och handla lite mat!


Slö gris!

Har degat som en stor säck potatis i soffan större del av dagen, är ju sjukt trött!

Men nu jävlar får de räcka, klär på mej lite och åker in till stan!



Haha, ja, ingen har väll anklagat oss för att vara snyggast i världen precis! ;)


Vecka 37!

Idag går jag in i gravidvecka 37 av 40!
Tiden rullar!

Börjar kännas att förlossningen närmar sig kan jag säga, tätare och ondare förvärkar, hemskt tryck ner mot bäckenbenet och ömmande längs ljumskarna!
Längar så himla mycke! Är så nyfiken hur de kommer att vara på förlossningen och framförallt, hur mitt nya liv som mamma kommer att bli!

Det kommer ju aldrig bli sig likt igen, de kommer inte bara vara jag och Jonas som det alltid har varit, utan de kommer vara en till liten människa, som vi kommer att ha ansvar över!
 Men jag är inte nå nervös alls över hur det ska gå, jag vet att jag och Jonas kommer att hjälpas åt och göra allt för lilla bebisen.

Tur att jag har världens bästa pojkvän som jag kan dela allt dehär med! Såna som Jonas växer inte på träd! <3


Marmaris 09


Sommaren 08 eller 09..




Lite om den nya veckan:

Barnet

Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.

Mamma

Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat. Den allra sista tiden kan gravida kvinnor få svårt att sova. Kanske kan man se det som en förberedelse inför alla vakna nätter som väntar tillsammans med babyn.



Friday I'm in love!

Godmorgon på er! Idag är det underbara fredag! Sitter på jobbet nu och har rast, ungarna och fröknarna springer runt som galningar och letar efter ett par gröna toy story foppatofflor, Haha. Få se vad jag hittar på senare idag, varmt som fan är det och jonas jobbar hela dagen. Men något kul hittar jag nog på. Puss på er!

Blueberry pie!

Finns det något så gott och somrigt som blåbärspaj?

Tänker slänga ihop en tills älskling slutar, som kompensation för jag glömde köpa hans favvojuice när jag va och handla, hehe då blire nöjd pojkvän! :)




Bm besök!

Va iväg till barnmorskan igår eftermiddag.

Eftersom att min ordinarie barnmorska har semester nu så fick jag en annan, men de gick lika bra de.
Kommer ha hon två gånger till, sen kommer min riktiga tillbaka dagen innan bf, så vi får väll se om jag hinner träffa henne då eller om lillen redan kikat ut :)


Det bästa av allt med besöket va att få reda på att lilla bebisen ligger helt fixerad nu, alltså att huvudet har trängt ner i mitt bäckenben och inte går att röra på! Så någonting är pågång iallafall, bebben har lagt sig redo för start!
 Sen kollade vi även en sväng igen med ultraljudsgrejjimojjen, så mysigt att kolla på, såg lillhjärtat picka på och ryggraden och huvudet som låg långt långt ner!

Lite resultat!

Hjärtljud: 140 slag/minuten

Vikt: +12 kilo, jävla jävla vätska som samlas och får mej att svälla som en ballong :(

Sf-mått: 35cm, samma som förra gången, eftersom bebisen har fixerat sig har då magen sjunkit en aning. Bebis kommer fortsätta växa, men inte mer uppåt tack och lov!




Fixerad bebis!


Klibbigt värre!

Det jobbigaste med att vara gravid är att man svettas som en tok!

Nu har jag skjutsat jonas till jobbet, åkt in på banken och aktiverat mitt nya kort och sen varit iväg och handlat lite snabbt!
 Kommer hem och är alldeles sjöblöt!

Ingen ide är det att sminka sig, för det kommer förstöras av att jag svettas, lika så med håret, ingen ide att platta de, för de kommer ändå bli fuktigt och lockigt!

Nu längtar jag tills hösten, bästa årstiden!
 En sval och solig höstdag när löven är gula, eller en mysig mörk höstkväll så man får tända massa levande ljus!



Har inga bilder på datorn eftersom vi gjort en systemåterställning och jag inte orkat lagt in alla än, så ni får en bild som jag redan lagt upp!

Nu ska jag powernapa en sväng!


Nu så!

Nu så är internet fixat!
 Kom en elektriker hit tidigare idag och de va tydligen en av dom nya kablarna som va trasig! Skönt iallafall med nytt internet, som är en aning snabbare! ;)

Jonas har skaffat ViaPlay idag så nu är han hur nöjd som hellst, haha!
Så blir väll nån film ikväll!




Finns ju hur många filmer och serier som hellst att kolla på! :)

Va nyss iväg på dollaroch så och handla, men fick åka hem fort, blir sånt tryck på blåsan så för varje dag som går är jag närmare och närmare att kissa på mej! Blöder även näsblod nästan varje dag! Så hemma på parkeringen fick Jonas springa upp fort efter papper till min näsa, för hade jag sprungit hade jag kissat på mej!



Men inte långt av graviditeten kvar nu! Längtar så himla mycke!


Inget internet!

Eftersom vårat internet inte fungerar så kan jag inte uppdatera något här. Bara via telefonen, och då blir det bara dåliga och fula inlägg! Hoppas de fungerar imorgon iallafall. Har nyss varit hos barnmorskan. Lillen har helt fixerat sig, så nu står han redo att komma ut! Skönt att veta iallafall, va lite orolig för att han skulle ligga i säte eller på något annat knäppt vis! Och nu har jag även fått se på lille skrutten med ultraljud för tredje gången! Alltid lika mysigt! Nu ska jag åka ut till mormors stuga och hälsa på där en sväng innan jag hämtar jonas som slutar klockan 9! Men ha en bra kväll alla goa! Hoppas på att internet fungerar tills imorgon så jag kan blogga normalt igen. Puss!

Ännu en sommardag!

Varmt som fan idag! Är på flinken nu med systrarna. Ska äta glass och spela minigolf! Senare ska jag upp till sjukhuset på bm-besök! Puss!

El mysico kväll!

Kör på en myskväll med älskling ikväll!





Blandningen av godaste dipmixen, morötter, paprika, bubbelvatten, en bra film och en gnutta Jonas gör kvällen helt underbart perfekt!

Hoppas ni får en minst lika mysig kväll som mej!

Puss på er och sov sött!


Fy!

Fy på mej som inte uppdaterat nå än idag!
Jonas jobbar bara halvdag så har myst med honom i soffan större delen av förmiddagen!

Halv tre började han jobba så efter jag skjutsat ut honom till jobbet så åkte jag in till stan och köpte ett usb-minne till alla mina bilder!
Fanns ju inte ens en halv parkering ledig typ, jävla o-ring!



En liten tjuvtitt på våran snart fördiga hall, kommer bli super! :)

Idag har jag även haft mitt körkort i en vecka, hihi!


Jobbiga jobbiga värme!

Uh, de är inge roligt att gå höggravid i denna värme kan jag säga!
Mina fingrar och fötter är groteskt svullna! :(


Ska strax åka in till stan och köpa halsbrännetabletter, bränner på bra i hela bröstet!
köper nog med mej nå frukt hem, är sjukt sugen på de!



Idag är det 30 dagar kvar till bf! Jag längtar tills vi får våran lilla älsklning här ute bland oss! <3


Tar mitt pick och pack och beger mej mot sängen!

Är slut efter en helkväll med förvärkar och en stor stark hund med diarré. Känner på mej att sömnen inatt inte kommer vara den bästa, tur att det inte är många veckor kvar. De sägs att när bebisen fixerat sig kommer allt kännas mycke lättare och man kommer känna mindre sparkar, för mej trycker det fortfarande på lungor och revben och bebis rör sig mer än någonsin. Så de verkar ju inte stämma in på mej. Men men, får ju somsagt se om lillen fixerat sig på onsdag. Puss och godnatt på er! :) <3

Japp Japp!

Blev visst hundvakt ikväll!

Lille mannen Japp har inte börjat få vara ensam hemma än, och det körde ihop sej för mormor jobbade och de skulle Björn åxå göra! Men jag spenderar gärna min kväll med sötnosen, som älskar att bita mej i tårna, hehe.

Så ska åka ut till Jonas jobb först, drummel jönsen glömde matlådan, sen ska jag åka in till stan och Japp!

Har dessutom överskridigt datamängden, som dom så fint kallar de, så vet inte om jag kan uppdatera från telefonen. Dom stryper ju internet för mej så det går fortare för en pensionär att springa tre varv runt jorden än för mej att gå in på facebook. Eller, inte riktigt, men nästan så!



Lillgubben!


Vecka 36!




Nu så!

Nu har jag hunnit med att jobba, handla mat, sovit middag, varit ner i tvättis, sjkutsa Jonas till jobbet och varit in på Mia´s prylbod!

Hehe så nu är det bara en sväng till ner i tvättstugan sen är jag klar för idag! Vad ska man hitta på sen då? :)


Är så sugen på att köpa en gammal köksoffa och måla den vit och klä om i nå fint tyg, skulle sitta fint i vårat kök de!



Tänk denna fula..

Skulle med lite färg och tyg kunna bli ungefär såhär snygg..



Vita köksoffor is the shit!


Måndagmorgon!

Godmorgon på er, idag är det måndag och det betyder jobb igen. Just nu sitter vi i personalrummet och har rast. Idag är jag en lycklig tjej, jonas jobbar bara halvdag så vi får träffas en liten stund iallafall! Vill bara att sommaren ska vara över så han kan sluta jobba så gräsligt mycke. Jättejobbigt att knappt träffas alls fast man bor tillsammans :(. Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt, har tvättis klockan ett iallafall. Sen kommer jag nog att behöva sova middag en sväng, med tanke på att sömnen inatt inte va bra alls! Bebis trycker så hårt på alla mina inre organ så håller på att spy och kissa på mej stup i kvarten! Nu ska vi fortsätta jobba. Puss!

Middagsgäst!

Fick en oväntad middagsgäst i form av min far. Telefonen ringde och jag hörde en irriterad man, hans spis hade gått sönder precis när han skulle göra öring. Kom med världens idé om att han kunde ju komma hit och laga öringen, hehe! Gott som tusan va det iallafall! Nu ligger jag mätt och utslagen på soffan och knuffas med bebisen i magen. Läste att de va nån bomb eller nå här i stan, helt sjukt, hoppas de är falskt alarm! Puss!

Bättre sent än aldrig!

Såhär två dagar försent tänkte jag uppdatera lite om den nya veckan!

Gick alltså in i vecka 36 i Fredags, tiden rullar på! :)

Barnet

Om du väntar ditt första barn ligger det troligtvis i rätt position nu, uppochned. Tycker du att bebisen rör sig något annorlunda jämfört med tidigare? Det kan bero på att det är trångt därinne, men är du minsta orolig prata med din barnmorska. Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan det minskar snarare eftersom din kropp absorberar en del av det. Hjärnan är färdigväxt. En del psykologer säger att barnet redan nu är medveten om sitt "jag" eftersom det kan svara på saker med till exempel sparkar.

Vikt 2 800 gram.

Mamma

Din livmoder är 32-35 centimeter. Din mage kan börja sjunka ner lite och det blir lättare att andas, men det kan fortfarande vara svårt att hitta en bekväm sovställning. Många gravida upplever att de behöver kissa ännu oftare än tidigare. Det beror på att livmodern trycker på urinblåsan. Nu kanske din vikt stannar till förlossningen. Kolostrum eller råmjölk kan läcka ur dina bröst fast bebisen ännu inte är född. Försök att äta nyttigt och varierat. Barnet får all sin näring i från dig. Tankarna rör sig säkert mer och mer kring barnet. Kanske känner du oro inför förlossningen. Men en dag finner du att längtan efter att träffa barnet har tagit överhanden och att eventuell rädsla har bytts ut mot längtan efter förlossningen





Dedär med att man behöver kissa oftare nu kan jag hålla med om, det trycker så himla mycket nedåt, jättejobbigt om nätterna. Ska till BM på onsdag så då får vi se om lillen har fixerat sig.

Får ta rätt så hårda sparkar rätt upp mot revbeben, inte skönt kan jag säga! Börjar bli less på gravidlivet nu, vill bara träffa lilla bebisen som ligger där inne! Imorgon är det bara EN MÅNAD till bf, helt sjukt vad fort det går!


Kantarellisar!

Har varit iväg en sväng med farfar och pappa i skogen för att plocka svamp. Fick med mej lite iallafall, så ikväll blir det kantarellmackor! Är så jävla fuktigt i luften idag så jag tror jag smäller av, ska ner till tvättis en sväng nu sen ska jag fan slänga mej i en kall dusch! Skriver senare, puss!

Myskväll!

Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid att uppdatera. Köpte en ny soffa så har varit och hämtat den och burit ut den gamla, vilket inte va så okomplicerat. Tur att jag hade hjälp av svärfar, sara och matilda! Bilden är jättedålig eftersom jag inte har tid att knäppa kort med kameran och lägga in på datorn, men ni ser ju ungefär, är jättenöjd iallafall:) Nu ska jag mysa med jonas och en halv pizza i nysoffan! Godnatt på er! <3

Sladdjakt!

Har varit ute i regn och åskvädret på jakt efter en sladd. Hitta en som tydligen va rätt, och räcker inte fanskapet till nu så vetefan vad jag gör med det! Sitter i bilen nu och firar mitt sladdköp med lite festis och sportlunch. Regnet smattrar på taket, men vad gör de mej? Puss på er i regnvädret! <3

Hallå i åskan!

Mullrar på bra här nu.. Mysigt!

Sitter och äter frukort, ska strax ta bussen ut till Jonas jobb och hämta bilen.

Ska bara greja och dona lite här hemma idag, lägga in mina kläder och så i nya byrån, så att vi kan lägga alla bebiskläder där dom ska vara. Börjar bli lite överfullt nu, speciellt när jag inte kan hålla mej från att köpa!

Igår i hudik skulle jag shoppa lite kläder till mej själv för pengar jag fick när jag fyllde, men alla som vart gravida vet att det inte är sådär superkul att handla kläder då, allt sitter fel och konstigt, haha.

 Så jag köpte lite bebiskläder istället..



Hehe, klockren tröja!



Och dom här, av någon anledning så gillade jonas den vänstra bäst, jag tycker tvärtom! ;)


Va även snäll och köpte en miniplattång åt mina kära pojkvän, nu slipper han bli sönderbränd när han plattar med den stora! ;)


Glömde visst uppdatera om nya veckan igår, kommer upp senare idag istället!


Nästan så..

Det är ju så man blir lite småsugen på hösten när man kollar i HM´s höstkatalog..

Tur att hösten är en av mina favoritårstider då
;)





Mot hudik!

Spenderar min Fredag med Karin uppe i hudik!

Kanske träffar på någon av dessa sköningar! ;)



Jag vill träffa Bosse! <3
Så himla go människa!


Åh gud vad längesen de va jag träffade Karin har jag kommit på! Inte under hela iden jag ahr varit gravid har vi setts, och de är verkligen dåligt!  



Hihi, busiga fjortonåringar som snusar lössnus och blir illamående,
Gamla goda tider de! ;)


Nä nu ska jag sminka mej lite och byta kläder sen ska jag åka och hämta upp Karin.

Hoppas ni får en härlig Fredag!


Morgonmys!

Godmorgon! :)



Sitter och myser i soffan och käkar frukost! Blev tvungen att gå upp lite tidigare idag för att åka med Jonas till jobbet, och sen ta bilen hem. Men vill man ha bilen så får man väll offra en  halvtimmes sömn ;)

Men jag fattar inte varför min äppeljuice smakar grogg? Måste vara något knäppt med mina smaklökar..

Nu ska jag äta upp och sen platta håret och sticka iväg och jobba.


Idag..

Är det lika många dagar ikvar, som jag har gått veckor!

Och tänker man så, så känns det inte alls som att det är speciellt långt kvar, med tanke på hur fort dessa 35 veckor har gått ;)



Och nej, jag har inte lagt en badboll under tröjan, fast det ser fan ut så, haha!


Härligt!

Fick detta brev idag! Skönt att slippa åka runt med och hålla reda på dendär papperslappen. Synd bara att jag såg ut som ett sorgset lejon på körkortsbilden, tur man bara ska ha de i fem år till då, Åh! Haha, nu ska jag duscha, puss på er!

Handling och bankbuisness!

Hej på er!

Har varit iväg och handlat massa mat och sen in på banken, eftersom att det inte blev av igår!

Bytte kort, öppnade gemensamt konto, blev nyckelkund, fixade internetdosa, fixade om hemförsäkringen och ordnade bilförsäkring!

Nu är vi hemma, massa mat och en miljon papper rikare!


Blir taco idag, va hur länge sen som hellst! :)



Godmorgon!

Gomorrn på er!
Sovit gott? De har jag iallafall gjort, jätteskönt med en hel natts sömn för en gångs skull.

Måste skynda mej iväg nu, ska skjutsa ut pappa till Morviken och han ska vara där klockan 11!

Så läre rusa lite nu!


Laddat upp!



Eftersom mina blodvärden inte är nå bra och jag är jättetrött om dagarna så har jag nu laddat upp för att klara av dom sista veckorna av graviditeten!

Dom andra kosttilskotten jag tar räcker inte till känns det som! Tur att det inte är långt kvar tills bebis kikar ut nu då! :)

Ikväll ska jag och Jonas ha en myskväll och bara gosa och kolla på film, va längesen vi hade en sån nu!




Älskar dej! <3



Hoppas ni får en trevlig kväll!


Jävla skitgrejer!


Typ såhär känner jag mej nu!



Har suttit hur länge som hellst och letat efter våran jävla fastighetsbeteckning! Finns inte någonstans! inte på internet, inte på köpavtalet, ingenstans!

Halsbränna som lite extra krydda har jag åxå!


Vamos a la playa!

Direkt efter jobbet tog jag och Sara vårat pick och pack och drog till stranden! Nu ligger vi här med en varsin bulle i högsta hugg och bara njuter av solen och vattnet! När jonas slutar ska jag hämta han och sen ska vi åka in på banken och starta ett gemensamt konto, ska fixa till min internetbank åxå. Nu ska vi hoppa ner i vattnet och svalka oss lite. Puss!

Off to work!

Godmorgon på er!

Har precis skjutsat iväg Jonas till jobbet och nu sitter jag och äter frukost, ska snart sticka iväg och jobba lite jag med!

Blev inge skrivet igårkväll. Mådde inge bra alls, hade ont i hela kroppen och va trött som fan. Sen hur jag än låg så höll jag på att spy. Men efter ett tag så fick jag spy ur mej lite, skitäckligt, men jätteskönt när all smärta lättade från magen! Vaknade imorse och va pigg som en lärka! Coolt vad lite sömn kan göra för mej, blir en helt ny människa!


Eftersom det inte dykt upp någon magbild på ett tag så får ni två stycken nu, dom är från i Lördags då vi va plå bröllop.

uuuh, hoppas inte att det blir allt för varmt idag, sol får de gärna vara, bara inte den hemska värmen, sväller som en marsmallow i micron då!

Nu ska jag byta om och så, hörs sen!


Minishopping...

Eftersom att vi fortfarande inte kommer in i våran lägenhet blev jag tvungen att springa in på lindex en snabbis innan jag hämtar jonas. Dör i mina tjocka leggings så blev ett par tunnare! Hittade även två par trosor, 10kr styck är ju rena rama julafton! Hihi puss på er!

Wiie!


Idag fyller min yngsta lilla kusin hela ett år!
Så vi åker ut och firar han med lite tårta och så när Jonas slutat jobba. Av oss kommer han få en mask som åker på golvet, hihih jättegullig va den!
Har tydligen fått en shopoholic till pojkvän, iallafall när det gäller barnsaker, han vill köpa allt! Även om de är dyrt! Haha men vi ska inte hinna skämma bort lillfisen innan han ens kommit ut! ;)



Lycklig!

Ja, bilden säger väll allt! Är så jävla nöjd med mej själv just nu! Fyfan vilken underbar dag! Puss på er! :)

Filfrulle!

 

Tja!

 

Sitter och käkar favorit filen såhär på morgonkvisten!

Är uppe i tid idag, men dagen ser ganska full ut så måste väll för å hinna med allt!

 

Bättre väder idag än igår iallafall! :)

Läre kila iväg nu, ciao!




Kväller! :)

Eftersom att vi inte har tillgång till våran lägenhet, då vi lagt nytt golv idag som håller på att torkar, så sover vi på Saras bäddsoffa inatt!
Ska kolla på Svinalängorna, om jag orkar hålla mej vaken.. Är trött som en gnu!



Hoppas jag håller ögonen öppna, för filmen verkar jäkligt bra! :)

Men nattinatti på er, sov gott och vakna torrt!

Bebiskläder:)

Har nyss varit och hämtat ut ett paket med mysiga bebiskläder! Nu ska jag och herr Jonsson äta fläskfile och tsatsiki i åskvädret! Puss!

Yes!

Jag klarade uppskrivningen, med alla rätt dessutom! Känns obeskrivligt skönt! Bara att invänta uppkörningen nu då, Hihi men när den är tänker jag inte berätta! Nu ska jag lägga mej på soffan och sova lite middag, om lilla älskade bebis kan sluta hicka. Puss på er!

Morrn morrn!


Vilket regnväder de va ute idag då!

Sitter och äter lite frukost, ska strax platta håret och klä på mej!

Ska ner till gävle idag, perfekt väder att sitta i en bil iallafall!

Uppdaterar mer och bättre senare idag när jag har kommit hem! Hoppas ni får en bra måndag iallafall!


Sovdax!

Ska ta och krypa ner i sängen nu behöver all sömn jag kan få inatt!

Imorgon ska jag till Gävle en sväng på förmiddagen sen vet jag inte vad som händer. Golvet ska in imorgon iallafall så man får inte gå på det på ett dygn så jag och Jonas får sova inne i stan imorgon!
Hoppas det blir fint iallafall!



No blogging!

Hej på er!

Idag kommer jag inta att uppdatera på grund av att jag har en annan mycket viktigare sak som jag måste göra!

Kanske slänger in ett inlägg ikväll, annars kan ni kika in imorrn igen!


Till bords!

Nu ska vi snart hugga in på förrätten! Roligt med lite småfakta om alla gäster, hehe! Underbart fint bröllop och verkar bli en väldigt rolig bröllopsfest! Trevlig lördagkväll hörrni! Puss

Bröllop!

Dålig bildkvalite med mobilkameran. Men nu åker vi iallafall iväg på bröllop! Blir nog dålig uppdatering idag eftersom vi inte kommer att vara hemma förän ganska sent tror jag. Men ni överlever nog ändå! Puss på er!

Godmorgon!

Har precis fått frukost på sängen av jonas, nu kollar vi på sommarlovsmorgon och bara myser. Blev väckt imorse av min kusins treåriga dotter som snott sin mammas telefon och ringt upp mej. Så pratade med henne en stund imorse, de va bara bra med henne, hon hade tydligen klämt ett finger på dagis och mamma hennes snarkade. Haha goa unge! Hoppas ni får en fin lördag! Puss!

Handgjort!



Hittade denna jättegulliga tavla när jag va inne i stan idag!

Det är en tjej här i stan som gör dom själv, finns massor av olika. Man kan även kontakta henne om man vill ha en speciell text eller så på en tavla. Jätteroligt med lite personliga saker!

Jag kommer att ha min tavla i hallen! :)


Vecka 35!

Oj!

Vad tiden går fort, är redan inne på min 35 graviditetsvecka!

Som vanligt lite update om den nya veckan!

Barnet

Nu är barnet ungefär 45 centimeter långt. Du har säkert känt av att barnet hickar ibland. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Barnet har hittills varit ganska skrynkligt men nu börjar huden räta ut sig. Navelsträngen är generellt cirka 50 centimeter lång och tjock som en tumme.

Vikt 2 600 gram.

Mamma

Ditt totala fundusmått är nu ungefär 31-35 centimeter. Du kan ha ökat mellan cirka elva till tretton kilo. Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom. Nu står magen som högst för att snart sjunka ned lite. Då blir det lite lättare att andas igen. Det är lätt att bara fokusera på förlossningen, men börja också att läsa på lite om amning och livet efter förlossningen. Du kan också börja kika på vårt tema om Barn och föräldrar, eller känns det för overkligt? Har du barn sedan tidigare kanske du har glömt en del.



Tänkte knäppa några nya magbilder snart eftersom jag inte gjort de på två veckor nu!
Men har inte tid just nu, snart dyker dom nog upp! ;)

Nu ska jag göra mej klar och åka in till stan, om mina förvärkar kan sluta någon gång!
Känner mej hemskt lättirriterad idag!


Godmorgon!

Sitter i personalrummet och har en liten rast nu, läser lite tidningar och så. När jag slutar ska jag åka direkt ner på stan. Ska in på banken, försäkringskassan och kika efter en present till jonas mamma som fyller år idag. Skönt med mulet väder idag faktiskt, så slipper man svettas stjärten av sig! Haha. Puss!

Fin gubbe!

Sitter i soffan och äter jordgubbar och myser med jonas. Ikväll är det disco i magen igen, får knuffa tillbaka lite, hehe. Ha en supermysig kväll hörrni! Puss!

Fint!



Var inne på Lindex och handlade lite och hittade massa fina babykläder på rea, själklart kunde jag inte hålla mej!

Blev en söt liten body och en mössa!
 Jättebra eftersom vi inte har någon mössa alls och de behövs ju alldeles i början!

Nu ringde mormor nyss och sa att hon köot hem massa räkor och fråga om jag vela komma och äta, man tackar inte nej till de precis! ;)


BM-besök

Imorse var vi iväg på BM-besök.

Precis som vanligt så kollade hon allt det vanliga, mätte och donade.

Allt såg fint ut, är väll dedär satans blodvärdena som måste upp en aning, måste äta mer järn!

Dagens resultat!

Sf-mått: 35cm

Hjärtjlud: 144 s/min

Vikt: +10 sen inskrivning


Fan vad jag börjar samla på mej vätska nu då!
Sväller som en kaka i ugnen, haha!


18!

Ja då va man 18år då!

Hade en underbar födelsedag och fick jättefina presenter!



Vaknade på morgonen och fick jättegod räkmacka av Jonas! Sen gick jag iväg och jobba. Efter att jag sluta stressa jag hem och baka tårta och sen kom de massa folk och hälsade på!
Fick jättebra presenter, bland annat en badrumsmöbel och en ny dammsugare! Verkligen behövliga grejer!

När alla åkt hem så fixade vi till oss lite och satte oss sedan i bilen, där jag fick ha ögonbindel på mej  (skitläskigt!), åkte sen en stund och när vi stannade och jag fick ta av mej bindeln va vi ute i skärså och skulle äta mat på albertina! Supergod mat och jättemysigt att sitta ute på deras fina uteservering. Synd bara att jag glömde kameran hemma! Efter de åkte vi in till stan för att gå och se nya Harry Potter filmen, den va superbra och nu har jag äntligen sett hur det slutar, haha. Sen fick jag även 1000kr i shoppningpengar, Jonas vet vad jag gillar han! ;)

Bättre dag kan man inte få <3


Ute i solen!

Är hemma hos sara och färgar håret på henne. Medans vi väntar på att skölja ut så sitter vi och jäser i solen! Skönt att det blåser idag iallafall, annars hade jag dött i värmen! Puss!

Trött som tusan!

Haha rolig bild. Ligger i sängen nu och ska sova, om det går, bebis har tydligen disco inne i magen, hoppar och far lite hit och dit lillskrutten! Imorgon ska vi till bm på morgonen innan det är dax för jobb, så får se hur det har växt sen sist! Har haft en helt underbar 18årsdag med fina presenter och fint sällskap. Nattinatti på er! Puss!

Pumpalens!

Har nyss blivit bjuden på mat ute på Albertina. Sen så ska vi gå på nya harry potter filmen. Jag som tjatat på jonas i flera år om att han ska berätta hur det slutar, men efter ikväll får jag väll veta iallafall:) Hihi. Sen har han bokat platser längst ut på kanten så jag kan gå och kissa utan att behöva krångla, sötnosen min! Puss!

Wie!

Har nyss vaknat och fått frukost på sängen av jonas, nu ska han iväg och jobba och jag får ligga en liten stund till innan jag ska upp. Kommer inte bli sån bra uppdatering idag eftersom att jag får besök av massa folk och umgås hellre med dom än sitter och bloggar! Men ni får ha en underbar dag! Puss.

Myskväll..

Hallå! :)

Nu har jag  städat hela lägenheten, bakat äppelkaka och lyssnat på Veronica maggio!

Riktigt mysig kväll faktiskt, så skönt när det är nystädat.

Kommer gå och lägga mej ikväll som sjuttonåring och imorgon kommer jag vakna som artonåring!
 Åh vad skönt det ska bli! Är så trött på att vara minderårig, får fan inte ens betala mina egna räkningar på internet, utan måste gå in på banken som en pensionär, haha, men imorgon äre slut med de! ;)




Mage förra elelr förr förra veckan, kommer inte ihåg.

Snart slutar älskling jobba och kommer hem till mej!

Känner mej så jävla lycklig idag, livet leker! Har en underbar pojkvän som jag älskar mest av allt i hela världen, en liten bebis i magen och världens bästa släkt och familj och folk runtomkring mej!

Tack för att ni finns! <3


Äntligen!



Äntligen fick vi oss lite åska och blixtrar idag!

Så himla skönt och svalt! Älska vädret!


Städa städa städa..

Hej hej!

Dålig uppdatering idag!
 Jobbade i förmiddags, sen efter de åkte jag och Jonas och handla lite saker till tårtan sen åkte vi hem och gjorde lunch. Efter de tänkte jag plugga teori men däckade istället på sängen, gick upp halv tre och nu ska jag städa lite sen ska jag baka en äppelkaka! 



Om jag inte äter upp alla äpplenm först, mums!  ;)






Sneak peak!

En liten tjuvtitt på hallen! Fast väggarna är spackelgrå just nu, vilket dom inte kommer bli sen! är iallafall supernöjd hittills, blir lite annorlunda, inte så som alla andra har det, men de gillar jag! Nu ska jag äta lunch, puss!

Två dagar kvar..

Idag är det två dagar kvar tills jag blir 18 år och myndig!

Känns hur skönt som hellst. Har längtat i år och dag känns det som!

Jag och Jonas ska tydligen göra något på Onsdagkväll efter klockan sju..

Hihi alltid lika spännande när Jonas hittar på saker! När jag fyllde 15 röva han bort mej på en tripp till Gävle. Och när jag fyllde 16 tror jag de va, fick jag en resa ner till sthlm. Vet inte om vi åkte någonstans dagen jag fyllde 17, men fick iallafall en utlandsresa en månad senare!

Shit, vilken kille jag har då! Supergullig är han! :) Fast tror inte att vi kommer att åka någonstans i år! Eftersom både jag och Jonas ska upp och jobba på Torsdag. Men något spännande har han säkert hittat på!



Haha, bild från Kreta!

Åt på en jättemysig norsk/svensk resturang :)


Nu ska jag mysa med Jonas som kommer hem vilken sekund som hellst!


Redhead..?



Har sån beslutsångest, vet inte om jag vill fortsätta ha min naturliga färg eller bleka upp håret igen..


Snacka om I-landsproblem alltså...


My new babies!

Har varit och hämtat ut skorna som jag beställde från hm för ett tag sen!

Är helt såld, älskar dom! Jättesköna på och väldigt snygga..

På bilden längst ner sen man min nya matta som jag köpte igår, väldigt nöjd med den, hela rummet blev ljusare och fräschare! :)






In löve with påslakan!

Har fått nån nojja på påslakan, villha nya hela tiden!


 Älskar att krypa ner och sova i fina härliga påslakan, lika de att har du fina påslakan lyfter de upp hela rummet!




Ett sånthär fast med andra färger, blå grön och orande istället för lila röd och rosa, köpte jag inne på Åhlens igår!

149:- st
Alltså 300:- för två täcken och två kuddar!

Inte farligt alls!

Sen finns det ju kanske en miljon till jag skulle vilja ha...






Måndag!

Hej hej!

Idag är det Måndag och jag har just jobabt klart, sitter i soffan nu och äter lite youghurt och flingor!

Väntar på att mormor min ska komma och hämta mej och skjutsa mej så jag kan handla!
 Jonas jobbar bara halvdag idag men han har ändå fullt upp stackarn, är och köper golv nu.

Åh jag måste verkligen städa, helst nyss! Men jag orkar inte! Haha blir inte bättre av att jag vet att det kommer massa folk på Onsdag plus att jag ahr snart uppskrivning så läre plugga teori som fan!
Stressigt!



Jättetråkigt och dåligt inlägg men kommer bättre sen, tänkte kanske visa några av gårdagens fynd!


Slut som människa!

Åh jag är helt slut! Märks att jag inte är i samma shoppingform som jag va i förut! Har iallafall hittat jättemycke fint idag så är supernöjd! Nu ska jag hoppa in i duschen med dessa godingar! Puss!

Haha

Himla tur att pappa nyss köpt en kombi, hur skulle de annars gå när han är ute och handlar med mej! Jävlar vad kvavt det är i luften idag hörrni! Hoppas på åska ikväll nu då! Puss

Sött..



Hittade ett jättesött set med bh och trosa på åhlens!

49:- för trosan ¨
99:- för bhn

Som hittat! :)


Tripp till Bollnäs..

Män go morron! :)

Sitteri soffan och äter lite gröt och kollar på tv. Ska börja göra mej klar för snart kommer pappa och hämtar mej för att åka vidare mot bollnäs. Ska på rusta, jysk och lite andra butiker.

Hoppas pappa orkar med mej då stackarn, Jonas brukar tröttna efter typ 10 minuter...haha.

Nuu måste jag skynda mej!


Tvättning!

Är hemma hos jonas föräldrar och tvättar, eftersom våran torktumlare är trasig. Blöt tvätt i liten extremt varm lägenhet är ingen bra kombination, får ju aldrig torrt då! Så lånar deras torkvinda och hänger kläderna ute iställe! Luktar ju supergott när dom hängt utomhus, älskar dessutom mitt sköljmeddel, äppellukt!:) puss på er!

Skohylla och köttfärssås!



Nu är min skohylla klar, vit och fin blev den, kommer passa perfekt i hallen! :)

Ska ställa mej och göra lite spaghetti och köttfärssås nu!


Man kan ju drömma...



Skulle vilja ha en liten liten röd stuga vid havet...

Då hade jag inrett såhär!
Ljust fräscht och mysigt!


Lördagsmorgon..

Hej på er!


Sitter och dricker lite apelsinjuice och kollar ut på det fina vädret!




Sov riktigt länge idag, men de är så jobbigt för jag sover som en kratta om nätterna! Vaknar varje natt runt halv fyra och är genomsvettig, pigg och kissnödig. Sen hittar jag typ ingen skön sovställning efter de, och vem vill sova när man är alldeles klibbig av denna jävla värme!?

Jonas jobbar hela dagen idag med, 8-21, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på..Sånt som visar sig!

Nu flög det in en getingjävel så nu läre jag ut på jakt...



Väggtext..



Åh jag vill ha en väggtext!
Hellst en ovanför sängen, men vet inte riktigt vad jag vill att det ska stå..

Finns hur många som hellst att välja mellan, riktigt fina är dom!


Nu har Jonas precis kommit hem från jobbet så ska passa på att mysa med honom dom få timmarna vi träffas nu :(

Ha en mysig kväll hörrni!



Lasagne!



Nu ska jag käka lite lasagne! Jättetråkigt att laga mat till bara sig själv och sen sätta sej och äta själv! Men men så äre väll att bo ensam antar jag, så tycker synd om dom som gör de! Mycke roligare att ha sällskap och dela allt med någon!

Lägger en matlåda till Jonas så har han tills imorgon på jobbet iallafall!



Är ju så sjuuukt varmt och fuktigt i luften!

Sen tycker jag åska är supermysigt! Bara krypa ner i soffan och det regnar och åskar utanför! Hihi.


Vitt vitt vitt!




<3


Idag går jag in i vecka 34!
Och det känns kan jag säga! Allt gick hur lätt som hellst och va inga problem, tills runt vecka 30!
Allt blev plötsligt tyngre och jobbigare, livmodern började gå så högt och sparkarna blev hårdare!

Men älskar lilla bebben ändå, så den får sparka huur hårt den vill, är ändå inte så jättelångt kvar nu..

Vill träffa dej lilla bebisen <3

Tänkte som vanligt uppdatera om den nya veckan!

Barnet

Många barn ligger nu med huvudet nedåt. Barnet lyssnar till mammans hjärtslag, magen som kurrar och andra kroppsljud. Inte konstigt att en del barn sedan har svårt att ligga själva i vaggan eller spjälsängen. Barnet vill vara nära dig och lyssna till de här ljuden. De inre organen är nu färdiga, förutom lungorna. De behöver mogna ett tag till, de ska ju anpassas från vatten- till landlivet och luftfyllas när barnet kommer ut. Ögonens pupiller kan dras ihop och vidgas.

Vikt 2 350 gram.

Mamma

Livmodern tränar för förlossningen nu och du kan känna av det i form av förvärkar, en del svagare och andra kraftigare. En del känner du inte av alls, men du kan känna med handen utanpå magen att den plötsligt drar ihop sig och blir alldeles spänd. Är du omföderska brukar förvärkarna vara kraftigare än med första barnet, säkert känner du även av dem lite oftare. Livmodern är jättestor nu. Kommer du ihåg i början när magen var platt? Mycket har hänt sedan dess.



Bebis i magen v.34


Adressändring!



Nu när jag kom hem från jobbet tog jag äntligen tummen ur arslet och adressändrade!
 Måste även in på skatteverket och fixa med folkbokföringsadresser, blir konstigt annars när bebis föds för då får han min gamla adress som födelseplats, och de vill man ju inte!

Nu ska jag faktiskt ta och sova en sväng, sover så himla dåligt om nätterna, hittar ingen sovställning som passar eller inte gör ont!..

Skriver mer sen när jag vaknat till!


Kan inte hålla mej!






Klickade precis hem världens sötaste lilla jacka! Och jeansdressen va ju inte heller ful! ÅH!
Tog i storlek 62, vilket de flesta säger att deras barn hade när dom va 2-4 månader gamla, blir perfekt i höst! :)

Ska snart sova, jobb imorgon sen körskolan!


Tutbingo!

Sitter ute i mohed och spelar tutbingo! Än har jag inte vunnit något men de är två spel kvar så än finns chansen! Uppdaterar bättre när jag kommer hem, puss!

Badning!

Efter jonas sluta jobba hämta han upp mej på körskolan sen åkte vi och hämta upp sara och stack iväg och bada! Jätteskönt i vattnet och i solen! Nu är vi påväg ut till mohed för att spela lite tutbingo, så hoppas på storvinst ikväll!;) puss

Slutat!

Go förmiddag på er!

Har precis slutat och sitter och äter lite jordgubbar, men jag lovar det är inta jag som vill ha dom!




Skönt att jag bara kommer jobba några timmar om dan i sommar, blir jävligt jobbigt med stormagen!
Sen så kommer jag ju jobba ända fram tills det är två veckor kvar tills beräknad förlossning, så de kan ju vara bra att ta det lite lugnt!

Ska snart ta bussen in till körskolan och plugga lite teori! Hade hellre legat ute och sola eller nått, men ska man ha nå körkort får man väll prioritera. Får åka och kvällsbada senare!


Men hoppas ni är ute och njuter av solen, annars är det fy skäms på er, ni kommer sakna det sen när vintern är här!


Lycklig tjej!

Himla dålig bild men himla lycklig tjej! Sprang på några blåbär när jag va ute i skogen. Så nu är det sommar på riktigt! Ska snart hoppa ner i sängen med jonas. Ska upp och jobba imorrn klockan 9, så tänker ligga och dra mej i sängen när jonas blir tvungen att gå upp, han börjar åtta stackarn, Haha. Nattinatti och puss på er!

Måla måla!

Har nyss målat klart våran skohylla, kände igår kväll innan jag skulle lägga mej av nej, jag vill inte ha en träfärgad skohylla! Så de första jag gjorde efter maten idag va att måla om skiten! Nu sitter jag halvt död och genomsvettig i hallen och kollar på jonas när han målar om dörrfodren. Bebis har krypt upp på högra sidan under revbenen mina, så hittar ingen som hellst skön ställning att varken sitta, ligga eller stå i! Busunge! Och idag hörrni, är det en vecka kvar tills jag blir myndig! Som jag väntat på den dagen, går inte att beskriva hur skönt de ska bli! Hihi. Nu ska jag tvätta bort all färg som råkat fastna under mina fötter, på benen, armarna och i håret! Puss på er!

Hungrig!

Är smällhungrig! Tur att jag får käka gomat då! Lax i ugn, ska äta tills jag spricker, och sen lite till ändå! Och fan vad varmt det är idag! Efter att jag har målat om våran skohylla ska jag tjata på Jonte att åka och bada:) puss på er!

Fifty days to go..


Idag är det alltså 50 dagar kvar tills lillskrutten beräknas kika ut!

Har även insett att det är NÄSTA MÅNAD!

Shit jag kommer bli gråhårig på torsdag om de ska fortsätta gå såhär fort!


MorrnMorrn!


Nu har jag druckit lite kaffe, ätit macka och fixat mej.
 Snart bär det av in mot stan och körskolan, mitt andrahem just nu ;)

Senare idag när Jonas slutar ska vi börja måla i hallen!

Ooh just ja, blir skiiitagod middag här hemma idag! Synd att detta inte är en lukt eller smakblogg, då hade ni fått smaka, jag lovar! ;)

Nu äre bråttom bråttom som vanligt, va äre för fel på mej och Jonas, går alltid så segt för oss..

Ha en superdag hörrni! ;D


Nattinatti!

Nu ska jag snart ta och bädda ner mej i sängen för att sova lite!

Ska upp tidigt imorgon för har lilla uppkörningen halv nio, så wish me luck! ;)

Kollade igenom några bilder från när jag va 14-15 och fick lite nostalgitripp!

Åh vilka tider, och va omogen man va, haha!







Inte undra på att Jonas kalla mej för sitt fjortonåriga lilla lejon, mitt lockiga röda hår kan ju liknas med en lejonman, hah!


På jakt!

Åh jag vill ha en ny soffa men hittar liksom inte "the one"

 Eller jo de gjorde jag, på blocket, ringde på den men kärringjäveln hade skrivit fel nummer så de går ju inte få tag på henne, grr!



Typ en såndär soffa vill jag ha, brun å fin!
 Sen vitt och lila till! Å gärna myspuffen med!

Skulle sitta fint hemma hos oss de! Men de är väll bara fortsätta leta, nån dag dyker de upp en liknande!
Dom nya divansofforna är ju så grymt dyra ju!


Ja jag vet, tråkig update!

Men måste verkligen hårdplugga nu så allt annat får ligga åt sidan! Och ni som känner mej vet att jag alltid gör allt i sista stund! Fast är ganska tidig ändå nu tycker jag, för hade de varit ett prov till skolan hade jag pluggat lite utanför klassrummet och sen gått in och skrivit, tror faktiskt att jag aldrig pluggat något hemma inför ett prov! Haha vad illa de låter, men sant! Nu ska jag försvinna in i böckerna igen, kika in ikväll så har ni nog en bättre uppdatering då! Puss!

Sommarsött..






Jättefina sommarlinnen från topshop!

Nästan lite tur att Söderhamn inte har några klädbutiker, annars hade jag bott i dom!




Trött!

Sitter på körskolan och pluggar, är trött som fan! Ska strax kila iväg till tempo och köpa något att äta så kanske jag piggnar på mej lite. Fattar inte hur jag kan vara så trött, somna i skaplig tid igår och låg och myste i sängen till 10 imorse med jonas! Uppdaterar lite bättre sen, så tråkigt med bara massa text! Puss på er!

Kväller!

Nu är vi hemma och tänker snart krypa ner i sängen och somna!

Ska upp i tid imorgon för att åka in till körskolan för att plugga lite faser.





Bjuder på två bilder från ikväll! Första är på Syster, Jonas och lilla Sessan. På andra bilden sitter Sessan och solar hos Jonas!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen!


Mys i kvällssolen!

Sitter och myser i solen med systrarna och äter lite toblerone. Bebben i magen ligger och har hicka stackarn! Myggen håller på att äta upp oss levande, men vi härdar ut! Finns inge bättre än mysiga sommarkvällar! Trevlig kväll på er! Puss!

Bamse!

Fick en jättegullig bamsepyjamas till lilleplutt av jonas föräldrar! Så tack så mycke för de:) nu ska vi packa oss iväg till ica för att handla hamburgare och sen åka iväg till faster min och grilla:) puss

Buhuuu!



Fan att jag skulle råka ha sönder min vattenpipa då, hade vela haft den i vardagsrummet sen när det är nåmålat och tapetserat!

Den va väll inte så superbra att röka med eftersom att den va så liten, men himla fin va den iallafall.
Köpte den i turkiet så finns inte att få tag på här hemma heller :(

Är man klantig så är man antar jag :(


Sex söta..





Tuungt..

Börjar bli så tungt nu och känner mej så begränsad!
Vill jag lägga mej ner på golvet och hämta en penna under sängen, är det världens äventyr att komma både upp och ner! ;)
Haha för att inte tala om när jag ska ta mej ur sängen om nätterna för att gå på toa!

Annars så är magen ganska praktisk, till exempel så har jag filskålen på den när jag sitter i soffan och äter! Förutsatt att bebben är lugn då, annars flyger skålen och jag får fil över hela mej!



Nu vill jag bara att plutten ska komma uuut!


Uppe med tuppen!


Idag är jag vaken i tid!

Ska åka med Jonas in till stan nu då han börjar jobba klockan åtta!
 Tänkte plugga lite teori och hinna med att köra lite bil med mormor innan min sista körlektion ;) Synd bara att körskolan kommer att vara stängd veckan jag fyller år, alltså nästa vecka, så fick vänta lite med min uppkörning. Men de går nog fort som fan ändå!


Söndagkväll i hårdrockens tecken!



Har en Metallica älskande pojkvän, vilket jag inte tvivlar på att fler av er har!

Så min kväll består av livekonsert på ettan.

Note to self, köp aldrig ljudanläggningar eller ljudförstärkare alldeles innan en konsert din pojkvän gäärna vill se!

Jag gillar åxå metallica, men blir uttråkad av att sitta och kolla in en hel konsert. Tur jag har mina bildredigerningsprogram som jag kan pilla med ;)

Godnatt på er sötisar!


Japp Japp!

Har varit inne i stan idag hos mormor min och hälsat på henne och Japp! Fan vad han växer fort nu lillkillen!





Tänkte börja möblera om lite nu men så kom jag på att jag måste ha en skarvsladd till tvn, så blir nog omöblering imorgon istället!

Är även på jakt efter en ny soffa, vill inte lägga ut för mycket pengar på den, och den får inte vara för stor, eller för liten..
Vill hellst ha en svart, beige eller brun..

Aja nu kommer karln min snart hem såska skära iordning litee melonbitar!


Fynd!

Höll på att rensa min underklädslåda när jag hitta fyra par helt oanvända trosor! Trevlig liten överraskning en sånhär tråkig söndag! Puss!

White..




Plattis i högsta hugg!

Sitter med platttången och lyssnar på spotify medans jag försöker få mitt helveteshår någorlunda anständigt.

Vad gör jag om nätterna igentligen?

Jonas jobbar idag så jag och bebben har legat och myst lite för oss själva!
Haha, älskar att man kan knacka på magen och få ett svar tillbaka!

Längtar dock lite tills bebis rackaren har fixerat sig, ligger så högt upp nu och favoritstället verkar vara att ligga och trycka mot mina lungor och revben, samtidigt som man sparkar lite nonchalant mot urinblåsan!

Är som en valross när jag ska ta mej ur sängen!

Nuu måste jag sätta lite fart, ska åka in till stan en sväng!

Bjuder på en midsommarbild sålänge..




Jävla tåg!

Hej på er!

Inatt har varit en jobbig natt, tog först tåget till Uppsala, gick in på dollar en sväng, köpte nya kuddar till soffan. Insåg efter typ en timme att jag inte hittar så bra i Uppsala, så tog tåget, som många andra Söderhamnare, upp till Gävle.
 Sa att jag va pensionär så fick åka för en tia. Väl framme i Gävle så hann jag inte hoppa av utan tåget åkte iväg med mej, tillbaka hem till Söderhamn. Blev skitsur på tågföraren och började bråka med honom, tappade dessutom bort mina fina soffkuddar.

Slutade med att han körde mej tillbaka till Gävle där jag hoppade av på stationen, där mötte Jonas mej. Åkte en karusell, sen snodde jag en bil och körde hem till Söderhamn!

Synd att det bara va en dröm, annars hade jag gärna åkt tåg för en tia!


Hihi..

Har varit ute på en cykeltur och nu när jag kom hem såg jag ett inlägg jag inte kände igen. Min kära pojkvän har börjat sin övertalning om att han ska köpa en htc desire hd och att jag ska få ta hans iphone. Eftersom man inte kan blogga ( trodde jag) från iphone så sa jag att jag inte vela ha den, hehe. Men blev ju precis bevisad motsatsen! Känner jag min pojkvän rätt så har han lyckats övertala mej om bara nån vecka! åh jag hatar att jag är så svag för hans charmeri! Grejen är ju att det alltid blir såhär, han är en riktig prylnörd och jag får jämt ta över grejerna han tröttnar på! Inte mej emot igentligen, hatar att lägga ner pengar på såna onödiga saker som telefoner, datorer och allt va de är! Nu ska jag försöka sno med mej Jonas till sängen för lite kvällsmys och tv-kik! Nattinatti på er!

Blogga via iphone :)

Ronja tänkte bara säga att jag älskar dej och att de går visst blogga via iphone på blogg.se/Jonas

33!




Tråkig dag..

Vilken oäventyrsfull dag!

Har inte gjort många knop.
 Kollat på tv, läst körkortsteori, ätit tacopaj, läst mer teori, kollat facebook, kollat mer på tv..Och ja typ så har min dag varit!

Och nu ska jag vara ännu mer rolig och äventyrsfull, ska nämligen diska, yes vilken rolig människa jag känner mej som!



Fast disken får vänta tills jag är klar med vattenmelonbitarna, mums!


Memories...


Sthlm vintern 09/10?


Sommaren 08!



Åååh, gick ut åttan den kvällen! Juni 08!



Praktik på brandstationen, höst 08!


Jonas och Engla -09, trorja! ;)


Marmaris, sommar 09


Hockey vinter -10


Åh har snokat igenom min facebook och kollat på massa gamla bilder! Fan vad man saknar vissa tillfällen! Synd att jag hade hur mycke mer kort som hellst på gamla datorn, men alla dom bilderna försvann! :(


Sådärja!

Nu är jag vaken, fast har varit de ett bra tag faktiskt har inte orkat uppdatera än!

Har käkat frukost nummer två och ska sätta mej med näsan i teoriboken!



Gäller att ligga i och plugga nu!


Kanske tar en liten paus och cyklar in till stan, de är sånt som visar sig sen! ;)


Godnatt!

Ja, för mej är det godnatt. Har haft en usel sömn inatt, vakna tre, sen fyra, sen halv fem och efter de har jag inte somnat om. Har ätit frukost med jonas, kollat på doktor phil och vandrat omkring i lägenheten. Nu har jonas åkt till jobbet och börjar känna hur det grusar i ögonen! Så tänkte försöka sova i nån timme nu, vill inte sova bort hela dagen heller! Hatar när man inte kan sova om nätterna, finns liksom inget att göra, alla andra sover, inte ens på facebook händer något! Blir bara att man ligger och funderar alldeles för mycket. Skriver när jag vaknar sen igen, puss!

Äntligen!

Har äntligen pallrat oss iväg till coopen för att köpa den efterlängtade golvfläkten! Så nu kommer jag att sova som en prinsessa! Ska ta min järnshot nu sen ska jag ligga och mysa med fotbollsspelaren i magen! Imorgon blire stenhårt teoriplugg för min del! Jonte jobbar så lika bra att passa på då, annars blire inte mycke gjort! Så nattinatti på er, puss!

Myspöl!

En jättesmart grej som Jonas fick av sin syster när han fyllde år!


Supergullig och hur bra som hellst att ha på golvet som bebisen kan ligga i och leka, man behöver inte vara rädd att den ska ramla ut eller slå sig heller, eftersom den är så mjuk! Sen kan man ju ha den i ett bra tag åxå!

Vi fick exakt samma som den på bilden, grå med bin och prickar på  botten! Jättefin va den!

Finns även andra söta...


Döskallar!



lite tjejigare myspöl.


Åh varför finns det inte en vuxenmyspöl? jag vill åxå ha! :)


Arsenal bebis!

Jonas fick skitgulliga Arsenalbabysaker av sina föräldrar när han fyllde år!

Två nappar, ett par babyskor och en bilskylt. Gissa om han blev glad eller! Haha stackars unge kommer bli hjärntvättad av pappa sin, hihi!




Vecka 33!

Woop woop!

Springer in i vecka 33 idag då! Jävlar vad jag springer fort, haha! :)

Som vanligt tänkte jag att jag skulle uppdatera lite om den nya veckan! Som jag sagt tidigare, inte så himla mycke som händer just nu, alla organ är i princip klara och den ligger bara och växer till sig lite! :)

Barnet

När man mätt aktiviteten i hjärnan har det visat sig att det händer saker även när barnet sover. Kanske drömmer det redan. Nu kan barnet skapa röda blodkroppar och underhudsfettet lagras. Bebisen uppfattar ljus och mörker, natt och dag. Om barnet kan fokusera blicken redan i livmodern är forskare inte helt eniga om. Några hävdar att barnet lär sig fokusera först under första till andra levnadsmånaden.

Vikt 2 200 gram.

Mamma

Ditt magmått (symfus-fundus) är nu 29-34 centimeter. Det varierar något beroende på barnets storlek och fostervattenmängden. Huvudsaken är att magen växer. Tänk inte för mycket på vikten, tänk istället på vad du äter och att du äter nyttigt. Ladda med kolhydrater inför förlossningen. Mycket grönsaker är också bra och ett par frukter om dan. Många tänker på förlossningen nu.





1 Juli!

Godmorgon! Eller ja, förmiddag då!

Idag är det första Juli! Bästa sommarmånaden helt klart! Kan ju vara för att jag och en viss kronprinsessa fyller år, hehe! ;)

Har sovit som en gud inatt om man jämför med igår, men är fortfarande öm i livmodern! Låg och myste i sängen ett bra tag med hjärtat mitt!

Nu ska jag lyssna på spotify och duscha håret och fixa ordning mej!

Vet inte hur jag vill ha mitt hår, känns som att jag är trött som fan på hur det är nu, de har bara blivit långt, ingen frisyr riktigt! Ska väll klippa mej snart, men veet inte hur!?



Långt hollywoodsvall!

VS
 
Halvkort och lite ruffsigt!




Åh jag är världens mest impulsiva människa när det gäller hår, vill inte göra misstag,(som att färga håret lila till exempel, vafan tänkte jag med!?) får tänka på saken ett tag!


RSS 2.0