<3





<3


Wtf!?

Efter maten tänkte jag och Jonas att vi skulle åka och handla upp kylskåpet med mat, så slipper vi åka och handla på typ en vecka, superskönt! De vi inte tänkte på va att vi hade fönstret öppet när vi åkte, fan solen sken ju liksom! När vi kommer ut från affären störtregnar de ju och vi åker hemåt, inser sen att vi hade fönstret öppet och lite smått panik börjar ta form. Haha skyndar hem fort som fan! Tur som vi har så hade de inte regna in! Men nu skiner solen för fullt igen!? Vad vill vädergudarna med detta!? Haha.

Nu ska jag kolla på Narnia med hjärtat mitt, bara mysa och lägga mitt huvud på hans bröst!


Smått och gott!

Fick med mej lite mysiga saker hem från praktiken igår! Jag som älskar massa småplock och smink!



Torrschampoo från Got2b, funkade hur bra som hellst, hur har jag kunnat leva innan jag skaffade mej den. Typ. Haha!



Två minilack från Depend,en baby blå och en supersnygg korall. Den blå vart superläcker på!

Sen ett glow stick från IsaDora, fungerar jättebra som highlighter på kindbenen och att ha istället för rouge. Har man dessutom solpuder under får man en naturlig och fräsch "bränna"

Sen fick jag med mej ett nagelack remover, sist vart det panik när jag insåg att jag inte hade nå och behövde få bort nagelacket. Tog kniven till hjälp vilket resulterade i väldigt fula naglar! Do not try that at home!


Sista Maj!

Idag är det sista maj och imorgon går vi in i den första sommarmånaden. Underbart! Man tänker att vintern är så lång, men en dag säger de bara poff och så är det helt plötsligt sommar! Har lunch just nu så jag sitter och äter lite kräftstjärtar, läser facebook och chillar. Bara imorgon kvar sen är man ledig i fem dagar! Eller, ska jobba en sväng på fredag innan det bär av mot bollnäs och festligheter. Hörs senare, puss!

Oops!

Tiden rann iväg som vanligt! Haha. Nu är klockan läggdax och varken hinner eller orkar uppdatera om vad jag fick med mej hem idag, men visar imorgon! Puss och godnatt

Solig kväll!

Underbar solen är! Varit en underbart varm och härlig dag! Sitter hemma hos Emma och Stefan nu och kollar på när Emma viker tvätt medans vi sitter i soffan och chillar!

Tänkte att jag skulle visa upp vad jag fick med mej hem från praktien lite senare när jag kommer hem!

Nu ska jag vara lite social med de andra.


Make me up

När jag är på cayenne hela dagarna blir jag så sugen på att köpa massa nytt smink!

Fast nu behövs det verkligen!

Lash architect 4D är min favorit! Superbra borste och fransarna blir både långa separerade och får fin böj!


Sen är jag grymt sugen på en foundation från det Italienska märket Collistar! Man får betala lite mer än för en vanlig från Lóreal eller maxfactor. Men de är såå värt de. Man får superfin lyster i huden och den håller hela dagen!





På praktik!

Idag är det måndag och det betyder att jag är på praktiken! Idag är jag bara här tills lite innan två då Jonas kommer och hämtar mej för att sedan köra vidare mot familjecenter och fjärde föräldraträffen. Idag ska vi prata om relationer och hur de förändras när man får barn, spännande!

Efter föräldrakursen styr vi vidare mot colorama för att köpa färg till hallen. Tänker inte avslöja hur de kommer se ut men kan lova att de blir annorlunda, på ett bra sätt! Ni får självklart se före och efterbilder sen!


Kommer att inreda med massa fina kort i olika ramar, älskar när det är personligt!


Cocoskaka!

Här är receptet på cocos kakorna

50g Margarin eller matfett
2 meddelstrora ägg
1 1/2 dl socker
200g (en påse) cocosflingor
200g choklad

1. Vispa ihop ägg och socker.

2.Smält smöret och vänd ner i smeten.
 
3.Häll i coocosflingorna och rör ihop allt.

4. Hacka chokladen och blanda i

5. klicka ned smeten i mellanstora formar

6. Ha i ugnen 250c i ca 7 minuter!

7. Ät och njut!






Dom ser kanske inte så mycket ut för världen, men är så smidiga att slänga ihop och smakar himmelskt!




P.S. Tycker det är sorgligt att det finns så osäkra människor som måste leva sitt liv genom andra, säger som Alexandra,          Be yourself, people will not like you anyway!


Söndag!

God morgon, eller god förmiddag!

Idag är det Söndag, veckans enligt mej tråkigate dag! Hatar Söndagar, för de är bara en väntan på att det ska bli måndag! jonas jobbar idag åxå så är själv hemma hela dagen, ska strax springa ner till tvättstugan och slänga i lite tvätt, sen ska jag bädda rent, dammsuga, diska och ja..Inte allt för glamorös dag jag har framför mej!

Till mat ska jag göra något med kycklingfile, men vet inte riktigt vad det blir, får bli något som finns hemma, kanske tar en cykeltur iväg och köper lite blåbärssoppa senare! Mums!

Ska även göra supergoda cocoskakor lite senare, kanske slänger upp receptet om ni har tur! ;)

Veckan ser härlig ut! Praktik imorgon sen föräldrakurs, praktik tisdag. körlektioner på Onsdag, plus två lektioner i skolan, sen är jag ledig ända fram tills tisdag nästa vecka! Suuperskönt!

Har även planerat att i slutet av Juni, om en månad, ska vi åka ner till Valbo och köpa alla grjejer vi behöver tills bebis kommer! För sen jobbar både jag och Jonas så vi har inte en chans att hinna med de innan bebis kommer, för Jonas jobbar varje dag hela sommaren ända fram tills typ en veckan innan vi har bf, och då kan de bli lite tajt!
87 dagar kvar!


Om en timme!

Om en timme slutar denhär godingen att jobba, hoppas att han åker raka vägen hem för att ha lite Lördagsmys med mej!



Som vanligt fastnade jag vid datorn och fix med bilder, tiden bara susar iväg när man håller på. Disken får vänta tills imorgon!

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Puuh!

Har kommit hem nu efter en cykeltur in till staden och sen vidare till Lidl och handla lite. Blev väll ungefär 6km så känner mej liite nöjd iallafall!
Blir så jäkla lätt anfådd nu och så får jag håll så jag får stanna och vila efter vägen, haha!
 
Känner mej som en SLUSK idag så ska snart hoppa in i duschen, göra en inpackning i håret och raka benen!

Först ska jag bara pusta ut en sväng och klappa lite på magen, kanske äta lite kräftstjärtspasta från igår, mums!



88 dagar kvar...<3


Lördag..

Godmorgon! vädret ser lite mer stabilt ut idag iallafall, skönt de!

Sitter och knaprar hårdbröd och kollar på tv. Jonas jobbar heela dagen så jag får roa mej själv, ska hoppa på cykeln in till stan en sväng lite senare. Måste baka något idag åxå för på måndag är det våran tur att ta med fika på föräldragruppen! Funderar på  cocos och chokladkaka, supergott och lämpligt att göra!

Märker nu att bebisen börjar bli större, den får mindre plats i magen och den sparkar så den nästan är påväg ut känns det som! Ner mot urinblåsan och upp mot revbenen samtidigt är ingen hit kan jag lova! Men alla andra sparkar är bara mysig, om dom inte är för hård bara!



Magen från förra veckan, snart dax att knäppa nya! :)

puss!


Damn!

Ooopps! Jag råkade köpa ett linne och ett par skor när jag va nere på stan för att handla mat! Kan ju vara en tröst att de va 70% rabatt på skorna och jag har velat haft ett par beiga eller bruna pumps huur länge som hellst! Så varför inte slå till liksom!? Linnet råkade slinka med på ett bananskal...

Med ett par shorts,en jeansjacka och en snygg väska kommer ju dedär bli finfint i sommar!



Blixten gör dock att färgen på skorna ser lite konstig ut, dom är mer mörkare brun!



Såhär fager har jag varit idag, orkade inte sminka mej så slängde bara på lite mascara



Jonas jobbar över så han kommer väll hem runt halv sju, stackarn har varit ute i regnet hela dagen idag! Lagar god mat idag, kräftstjärtspasta! Så han får mat plus massa pussar när han kommer hem!

Sen kommer Sara förbi, vi ska ha filmkväll! Popcorn!

Trevlig fredag och puss på er!


Vecka 28!

Idag går jag in i vecka 28! Känns helt underbart!

Tänkte uppdatera lite om den nya veckan..

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.



Såhär stor ungefär är bebis nu :)


Med ett minne som en guldfisk..

Åh jag har så mycke som jag måste fixa och så lite plats i min hjärna! Kommer knappt ihåg hälften! Men jag får väll ta en dag i taget och försöka beta av allt!

Mitt mål idag är att komma ihåg:

Gå till banken (I regnet!!)

In på expert och beställa en skylt

Handla creme fraiche och tagigateller!

Ringa hon på soc så vi kan få komma och skriva på faderskapsbeviset!

Sätta upp en tvättis för i helgen (MÅSTE)

Fixa med adressändring så jag står skriven hemma i Vågbro från och med min 18årsdag

Fixa lite med det sista på min internetbutik, typ betalsätt och lite såna saker.

Hämta ut ett paket.


Fast kom på nu att dedär med skylten sprack, måste ju välja ut ett kort först! ÅH!

Känner jag mej själv rätt kommer jag inte göra en femtedel av vad jag borde, hihi!

PUSS!


Regn och rusk!

Fy vilket jäkla väder vi fick idag då! Man vill ju knappt gå ut! Tur att jag har farmors blommiga paraply till min räddning! Idag är det fredag, skönt som fan! Hoppas att jonas slipper jobba över så vi kan hitta på något mysigt. Drömde värsta drömmen inatt om att min bror åkte i en skithög skylift för att plocka ner ett lakan, men han ramlade ner därifrån, måste ringa och kolla att han lever! Fy sen fastnade jag i ett fiskenät och min pappa skrämde bort noshörningar och de sjukaste av allt, min lillasyster tove pånyttföddes och blev en liten bebis! Sjuka drömmar! Hoppas alla får en trevlig fredag trots regnet! Puss!

Fixat designen..

Nu har jag äntligen haft tid att fixa till min design som såg förjävlig ut! Har gjort hela bloggen bredare, både headern och själva "bloggdelen" alltså där man skriver. La även dit en ny header och fixade lite med ny bakgrundsbild. Nöjd blev jag iallafall! kommer väll att drömma om html koder inatt jag, haha.

Nu ska jag mysa med Jonas ett tag sen ska vi sova
 


Ta mej tillbaka till stranden i Kreta! <3

Nattinatti<3


18 års present..!

Min kompis Ida börjar närma sig vuxen ålder och vi ska till henne nästa Fredag på fest. Men frågan är, vad ska jag köpa till henne!


Ett kamasutra spel som jag vet att hon vill ha..! (Som kanske gör att hon tänker på mej när hon har sex, haha)

Kylmuggen - Kall dricka är god dricka!
En hållare som kyler ner ölen.. ;)


Ååh har sån dålig fantasiii! 
Kommer säkert att köpa något vanligt tråkigt, bring me some ideas bara!

Hoppas att hon inte läser dehär nu bara.. hihi


Föräldragrupp träff 3

Efter körlektionerna så stressade jag upp till familjecenter för att hinna i tid till föräldragruppträffen. Och stress och tjock mage går inte ihop, fick stanna flera gånger på vägen och vila, haha. Jonas jobbade så han kom sen efter typ halva tiden. Idag prata vi lite mer om förlossning och tränade på andning och avslappning, sen åt vi jättegoda muffins. Nästa gång är det våran tur att ta med fika, undra vad jag ska hitta på att baka då..?

Idag har liten legat och tryckt och sparkat ner mot min urinblåsa, jättejobbigt!

Imorgon går jag in i gravidvecka 28, shit vad tiden rusar fram, längtar tills jag får träffa den lilla som ligger där inne och buffar! <3



Och jag har sån beslutsångest, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår, och vilken färg jag ska ha, antingen rödare eller mer blond..

Åh så svårt!

Puss


Korallfärgat

Bara jag som fulkomligt älskar sommarens korallfärger!?

Blir supersnyggt då man är lite brun eftersom det framhäver brännan så fint! Synd bara att jag inte blir sådär superduperbrun då bara! Men de är bara att kämpa på och pressa i solen! Bara de att man inte ska sola allt för mycket när man är gravid. Yes.

Gud prisa brun utan sol! <3





Härliga dag!

Älskar att vakna upp av att solen skiner! Idag premiär använder jag mina favvosandaler för i år:) nu ska jag strax ha körlektion, sen direkt efter de så är det föräldragruppen! Skriver senare, puss!

Marabou Caribbean

Övertalade Jonas att åka ut till E-center så vi kunde köpa choklad! Nu sitter vi i bilen påväg hem, blir förstaklassigt soffmys med täcke, känns som en helt okej onsdagkväll tycker ja! Puss!

Header..

Min header försvann bara sådär poff, har satt dit en tillfällig nu, men den är oskarp sen är inte hela bilden med heller, men ska försöka fixa de sen när jag har tid!


B som i beställt...

Eftersom jag knappt kan ha några alls av mina gamla leggings och byxor så har jag beställt ett par mammabyxor! Dom måste liksom gå upp över magen för slutar dom mitt på så skaver kanten på magen!


Tog ett par vita, har bara massa svarta leggings plus att de blir fint med vitt nu till sommaren!

Hoppas dom sitter skönt! :)

Puss!


Köra köra köra...

Har nyss varit på körskolan och haft dubbellektion, har även dubbellektion imorgon innan föräldragruppen, blir mycke tid på körskolan nu men de ska bli så skönt att få körkortet, slippa vara så begränsad, speciellt nu när bebis kommer snart åxå.. Ska försöka slänga i mej lite lunch nu sen blir det plugg, fast skolplugg.. Puss!

En liten te kopp..

Tar en kopp med te innan vi kryper ner och kramas i sängen, natti natti!

Tisdagsmys..

Myser i soffan med älskling+melonbitar:) synd bara att vi alltid vill kolla på olika tv-program! Hoppas alla har en mysig tisdagskväll, för de har jag! Puss,

Körskolan..

Sitter på körskolan och väntar på att jonas ska sluta jobba och hämta upp mej:) har pluggat några faser så nu ligger jag lite före! Men de är bara skönt. Har även dubbel körlektion imorgon. Fan vad tiden rusar fram, jag har bara sju dagar kvar i skolan! Helt sjukt, har lite grejer och så som jag måste göra klar och lämna in och så, får lägga på ett kol om jag ska hinna klart! Men motivationen är som sagt inte den bästa... När vi kommer hem blir de väll att laga någon mat, men känner mej inte så inspirerad idag, får bli något snabbt och lämpligt, puss!

Vecka 27 <3


Lite bilder på min mage nu i vecka 27 :)



Den väntstra är tagen rätt från sidan och den högra lite mer snett frammifrån.



Och denhär åxå från sidan.
Kan se lite tråkigt ut när jag har samma tröja på alla bilder, men dom är ju tagen samtidigt så.. :)

PUSS!

Kycklinggryta!

Har precis kommit hem, har varit och handlat hem mat till resten av veckan, skönt att veta vad man ska äta varje dag och slippa åka iväg och handla. Idag blir det nån slags currykyckling gryta med asiatiska grönsaker och nudlar, lite improvisation sådär:) hoppas de smakar gott iallafall. Har även tagit veckans magbilder som jag tänkte lägga upp sen, så kika in här en sväng ikväll om ni vill se! Puss

Dejtar john blund..

Är så himla trött... Ska lägga mej i sängen och sova. Imorgon blir det cayenne och sen åka och handla lite mat, kylskåpet gapar tomt! Jag lovar även bättre uppdatering imorgon! Nattinatt

Jordens undergång...

Och som vanligt så har jorden inte gått under! Haha orkar inte höra all skit om att den ska gå under, nån gång kommer den nog göra de, men då kommer jag vara död för länge sen!

Vi har precis cyklat iväg och handlat och nu ska vi börja på att laga lite taco, eller dom andra lagar och jag sitter vid datan. Men de kan vara skönt att slippa laga mat någon dag åxå :)

Syrrorna!




Jag är Lucy in the sky jag är högt över molnen!


Morgonmys..

God morgon! Vaknade runt halv nio av att syrr kom och kröp ner med mej och jonas i sängen, typ tio minuter senare kom även syrr nummer två och kröp ner:) nu ligger jag själv och myser, hittade på smartaste tävlingen! Den som gör godast frukost till mej och jonas vinner en glass! Så de är full fart på dom nere i köket nu, Haha! Vid 10 tiden ska vi ner till stugan så läre skynda oss nu, om jag tar mej upp ur sängen, magen börjar ju ta i så jävla mycke! Haha. Puss!

Jordgubbe!

Fick som jag vela ändå! Gott som fan:) nu ska vi kika på film, Due Date! Puss!

Vecka 27!

Idag går jag in i vecka 27 så tänkte uppdatera lite om den nya veckan. 

Bebisen

Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.

 

Om din bebis föddes nu skulle den ha mer än 90% chans att överleva. Även om den är långt ifrån färdigutvecklad så skulle den ha goda chanser att klara sig med rätt vård. Du har ännu ungefär 13 veckor kvar av din graviditet och under denna tiden kommer bebisen att fortsätta växa och utvecklas. Det är avsaknad av underhudsfett och surfaktant i lungorna som gör att bebisen behöver ligga i kuvös för att hålla kroppstemperaturen uppe och få hjälp att andas med respirator, men även andra organ som hjärna, lever och immunsystem är underutvecklade och kan ställ till komplikationer vid för tidid födsel.

 

Du

Livmodern har nu vuxit så mycket att dess översta del befinner sig 7 cm ovanför naveln. Det är viktigt att du tar god hand om dina tänder. Gravida utvecklar lätt plack, och om du redan har plack kommer problemen sannolikt att förvärras om du inte sköter om dina tänder. Borsta ordentligt och använd lämplig munskölj för att minska risken att drabbas.




Puss!


Tårta!

Haha syrran fyller år idag, fyra tårtor till fyra pers!

Näthandel..

Sitter i skolan och har näthandel, slutar om en och en halv timme, sköönt!

Ska kanske träffa Ida och Erika enb sväng senare på e-center, om jag hinner :)

I helgen blire ljusne för våran del, få se om vi åker in till stan på crusingen eller inte, sånt som visar sig!

Känner ett enormt jävla sug efter jordgubbar idag, MÅSTE ha! :)



Mmmm! :D


Nattinatti

säger med denna otrooligt charmiga bild god natt! Ligger i sängen redo att somna för att sen vakna upp till en efterlängtad dag även kallad Fredag! Vädret skulle bli toppen i helgen så ska passa på att njuta nu när jag och jonas får vara ledig tillsammans:) imorgon går jag in i vecka 27, vilket känns underbart! Är så mysigt att bara ligga och klappa på magen och känna liten sprätta runt där inne:) Har kommit på att vi har bf två dagar innan min och jonas förlovningsdag, som är den 27 augusti. Hoppas lillen kikar ut då, skulle bli en väldigt fin förlovningsdagspresent:)(finns det ens ett ord som heter så? :s) aja nog med rammel från mej, nattinatti <3

Torsdag den 19 Maj

Fy fan vilken värk jag har i magen! Hatar mina järntabletter, blir kass i magen av dom. Måste ju få i mej järn så vete fan hur jag ska göra! Klarade knappt av att äta nå mat. Snart ska vi åka hem till emma och stefan och kolla på lite film och mysa. Få se vad de blir för film, vi står bara för att ta med hdmi sladden:) imorgon är det fredag, skönt! Har verkligen ingen motivation alls kvar känner jag, men jag måste stå ut nu dom sista veckorna. Känns som att jag lika gärna skulle kunna skriva ut mej från allt som har med skola att göra nu på en gång, men jag får trösta mej med att sen är det bara ett år kvar! Inte så jättelång tid av mitt liv precis! Helgen ska vi spendera ute i ljusne med mina systrar, sara fyller år imorgon så vi syskon ska ut och äta och sen ska jag och jonas bo med dom ute i huset hela helgen. Va ett tag sen jag träffa dom så ska bli roligt:) nu ska jag försöka få liv i jonas som däckade på sängen, vi får väll se hur bra jag lyckas med det. Puss!

Soffhäng..

Ligger med täcke+pojkvän i soffan och myser:) idag på föräldragruppen gick vi igenom lite avslappning och massage. Vi pratade även om lite papper som ska fyllas i och lämnas in till försäkringskassan och så, lika bra att fylla i och lämna in nu eftersom vi ska ha barn i sommar då alla är på semester. Försäkringskassan är ju inte världskända för att vara snabb precis. Idag har bebis legat och tryckt sig mot vänster sida om magen hela dan, känns lite skojigt:) är så himla nyfiken på vad det är för person som ligger där inne, är det en tjej eller kille, hur ser den ut, vem är den lik, hur kommer den att vara, finns en miljon frågor! Tur att det bara är ungefär 12 veckor kvar tills man får träffa plutten nu. Känns som igår jag gjorde graviditetstestet och hade 35 veckor kvar, Haha. Nu ska jag fortsätta mysa med älsklingen min, godnatt! :)

Sool:)

Helt underbart väder ute idag:) har nyss kommit hem från körskolan, har haft dubbellektion och sen har jag plugga lite faser. Lite senare ska vi iväg på ändå föräldraträffen. Kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle prata om idag, men de är sånt som visar sig. Efter träffen ska vi slänga i oss nå mat och sen åka ut till segersta. Imorgon va de något som jag skulle göra, men har totalt glömt bort de, Haha. De visar sig säkert nån gång! Ha det så bra i solskenet allihopa!:)

Tuesday..

Alldeles för lite tid hade jag för att blogga idag! Har varit på praktiken, sen kom Jonas och hämtade mej med nybilen, åkte hem och åt mat. Efter de åkte vi ut till Ljusne och hälsade på farfar min, fikade en liten sväng. Sen åkte vi ut till forsbacka och hälsade på Jonas farmor en sväng. Efter de vela jag testa bilen, och eftersom jag varken är 18 eller har fått körkortet än så måsta vi åka till ett bra ställe där de inte va så mycke folk. Vill ju inte bli kollad av polisen och bli av med tillståndet, skulle svida rejält just nu de. Men nyfiken på den va jag så jag måsta bara känna lite på hur den va att köra, en aning skillnad mot för volvon va de iallafall!

Imorgonbitti har jag dubbel körlektion, så jag ska försöka slänga mej i sängen och sova lite nu snart!

Känner att detta blev ett totalt meningslöst och ointressant inlägg, men har inte tid att göra nå roligare uppdateringar nu, inte på hela veckan, har fullt upp helatiden. Kanske slänger in några tidsinställda ;)




Slänger in en bild för att de inte ska bli så jävla tråkigt! Hatar inlägg utan bilder.
Denna vackra sak heter Oliv och visar oss hur man äter nudlar med pinnar,eftersom hon är kines spborde hon ju vara grym på de, men ja..ni ser ju själv!

nattinatt!


Pärlan:)

Nu har jonas varit iväg och hämta bilen våran, skönt med bättre plats, nu får vi in barnvagnen åxå:)

Måndag..

Dålig uppdatering idag, bara massa bilder, men de är ju kul det med :) Har varit iväg på Mias prylbod idag och sålt massa gamla kläder som låg och skräpade som jag inte använder! Lättförtjänta pengar! Nu ska jag och Jonas åka hem till Jonas farmor och hälsa på en sväng.

Imorgon blir det Cayenne och sen ska vi hämta våran bil :)



Haha bloggar från Saras dator så bjuder på en gammal bild från förrförra sommaren när vi va i lillhärdal och kollade på Lars Kristers! Jävligt oskarp bild, men roligt hade vi!

Puss!


Mjölk it is...

fan vilken fräsch mjölk jag hitta, eller är det mjölk? Vet fan inte de Ja eller!

Jag har förälskat mej!

I en liten byrålåda! :)

Godmorgon:)

Får frukost på sängen av älskling:) lagomt skön start på dagen! Puss!

Hockey!

Sitter som resten av Sverige bänkad vid tv´n

kom igeen nu Sverige!!



Saknar hockeyn som fan! Får se hur det blir till hösten om jag kan fortsätta eller inte, litegrann vill jag hinna med att spela iallafall!! <3


Tjockisbilder :)



Tjockismagen! :)
Känns så spännande, och speciellt nu när den verkligen börjar röra på sig ordentligt. ibland kan de kännas som att hela magen dras åt sidan, så kollar man ner och den är alldeles sne! Den där inne börjar bli ganska stark och sparkar ner mot min urinblåsa (INTE roligt). Men än så länge går allt bra, förutom att de blir jobbigt att böja sig ner och knyta skorna, magen tar stutt, haha.

Puss!


Våfflor

Goddag alla! :) Jag har precis varit iväg och handlat och nu sitter jag och ska äta våfflor med grädde, mango, annanas och hallon! Idag blir det bara en slö hemmadag och ladda tills finalen ikväll! :) Puss!

Minnen!


Hittade denna underbara film från när Jonas vaxade benen på fyllan i somras! haha



Det roliga va att vi skulle till Grekland en vecka senare, så han fick gå runt på stranden och se ut såhär! :)



Haha!


Sådärja!

Nu har jag fixat så det ser lite bättre ut iallafall, kanske ska ändra bakgrunden senare, har inte bestämt mej riktigt för vad jag tycker än..

Nu ska jag vänta på att min älskling kommer hem, han slutar om 45min :)

Puss.


Fynd!

 

 Plockade lite i köket och gjorde denna upptäckt! Här håller vi påsken kvar vid liv!

Ändra design..

Nu har jag lagat mat, ätit och sen diskat. Ska sätta mej ner och pilla lite med en ny design :)
Den  jag har nu är så himla tråkig, vill ha lite mer personlig än bara vit. Vi får väll se hur de blir sen då!

Vilken jävla dimma de kom då! :(


Lördag!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, tog bussen in till stan vid 11 och övningskörde lite. Sen hälsade jag på moster min och hennes pojkar och vi åkte ut på e-center och handlade lite. Jonas jobbar hela dagen idag så jag ska plugga lite körkortsteori, inte så långt kvar nu!

Igår va vi ute i Ljusne hela kvällen, kusin min fyllde 20 i Torsdags så de va salladsbuffe oh så för honom. Efter vi hade varit hos honom åkte vi ner till Elin, Erik och Engla och hälsade på en liten stund innan vi åkte hem och myste ner oss i sängen.

Så jävla skönt med final för Sverige, blir spännande att se imorgon! :)

puss!


Orkidé

Orkidé är väll de finaste blomorna man kan ha! Synd bara att de är så lätt att ha ihjäl, eller så är det jag och Jonas som är extremt dålig på att hålla blommor vid liv..Kan ju vara så också. Hade en jättefin lila orkidé brevid våran tv som nu är ett blott minne!


Man kanske ska införskaffa sig ett par snygga fejk orkideér, så man slipper vara med om att dom dör hela tiden! ;)


Vecka 26!

Idag går jag in i vecka 26 och allt känns hittills jättebra :)
Halsbränna och en aning foglossning är de enda som har varit och det känns ju helt okej faktiskt, hade ju kunnat varit mycket värre!


Tänkte uppdatera lite om den nya veckan. 

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig.

Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar.

               Vikt 900 gram.     Längd 29 cm



Ungefär såhär stor är bebisen nu! :)

Åh..

Halsbrännan from hell har precis tagit över hela min bröstkorg! Tar en tablett, ser glad ut och kryper ner i sängen för att drömma om roligare saker. Godnatt.

Kvällsmys..

Ligger i soffan och har nyss ätit mat! Ska kolla på herr och fru klockan åttå, skitroligt program!

Föräldraträffen gick bra, det var superintressant. Idag gick vi igenom förlossning och dess faser. Vi fick även se hur barnet tar sig ut genom bäckenet. Sen kom det en tant och prata om hur man går till väga när man skriver faderskap och så. Jag och Jonas ska nog skriva på och fixa med papprernna före förlossningen, så har vi de klart och slipper tänka på de senare när vi kommer hem med en liten bebis. Sen fikade vi och gick igenom och såg hur det såg ut inne på familjecentret. Och sen tränade vi på att slappna av och att andas.

Nästa Torsdag blir det träff igen och då skulle vi få se en förlossningsfilm och träna lite mer på att andas.

Nu ska jag krypa upp och lägga mitt huvud på Jonas bröst och bara mysa.

Trevlig kväll alla <3



Älskar dej Jonas Jonsson <3


Nyduschad..

Har precis sköljt bort sorgerna efter det otroliga misslyckandet på nationella hörförståelsen. Jävla skit hammare, hörde inte ett dugg och kunde inte svara på typ en enda fråga!

Nu sitter jag och låter håret torka, ska snart börja göra mej i ordning, klockan tre ska jag och Jonas iväg på första föräldrakursmötet. Få se vad de är för nått och vilka som kommer att vara där, hoppas det är någon man känner igen iallafall.

Kanske ska göra mej något att äta innan kom jag på, annars kommer jag dö av hunger!

Och imorgon mina vänner är det Fredag! :) Skönt som fan. Vi kanske får våran bil då om vi har tur. På kvällen imorgon ska vi ut och fira min kusin Danel som blir hela 20 år idag! Grattis på han! Jonas jobbar hela helgen och jag kommer att spendera den med att plugga körkortsteorin! Har iallafall studiedag på Måndag.

Meeen, nu kan jag inte sitta här och såsa,
 hörs puss å hej!


Körskolan

Har varit in till körskolan och bokat alla lektioner, riskettan och halkbanan och så. De kommer bli intensivt, fattar inte hur jag ska hinna allt. En dag har jag körlektion, halkbanan, bm besök, föräldragrupp och skolan på de! Haha,vi fårse hur de kommer gå, måste ju plugga massa teori med!

Btw Engelska nationella kan ta sig i röven!


Heat Rush..

Med tanske på dedär med sommardofter har jag hittat ännu en favorit, denna heter Heat Rush och är Beyonces nya sommardoft! Jag fullkomligt älskar doften!

På kicks beskrivs den såhär:

"Heat Rush är en fruktigt mjuk blommig doft. Värm dig med en droppe vätska solskenet. Noterna innehåller feminina orkideé, brasilianska körsbär och sensuella musk"

Beyoncé Heat Rush EdT 50ml
För 30ml får du betala ungefär 249sek. Det finns även en superhärlig bodylotion som man blir alldeles len av! Lukten håller i sig väldigt länge och de är superbra! :)


Beige pumps..

Har letat som en tok efter ett par riktigt heta beige pumps men inga lever upp till mina förväntningar..

Hittade ett par idag inne på eurosko, dom ser inte mycket ut för världen men blev riktigt läckra på!
Mod. 233, FACE
Aja, bilden gör  att dom ser ut som tantskor! :(

Skulle behöva ett par vanliga enkla pumps med tanke på att jag kom hem från Turkiet med bara EN sko(?!) Fattar fortfarande inte riktigt hur det gick till..

Synd bara att alla mina pengar går till körkortet, och sen när det är klart måste jag lägga massa pengar på bebisgrejjer, sen håller vi på och rustar också plus att vi nyss köpt en bil. Åh, får ta detdär med shoppandet när jag blivit rik istället!


kväller..

Dagen vart inte så produktiv som jag hade hoppats, men de gör inget, har varit skönt att bara vara ledig och slappa. Imorgon ska jag upp tidigt för att göra nationella i Engelska B, får väll se hur de går då. Slutar tidigt eftersom att vi gör provet på våran sovmorgon och får kompensation för de sen på eftermiddagen :)

Känner som jag gör varje vår, att jag vill köpa massa nya kläder! Har ju lite från förra sommaren, men kan typ inte ha någonting alls längre för magen tar för stor plats, haha!  Men ändå så har jag bara gått upp tre kilo sen invägningen då jag var i vecka tolv för snart fjorton veckor sen. Har som mål att inte gå upp mer än tio kilo under hela graviditeten, plus att gå ner det plus lite till sen efteråt.

Nu ska jag göra mej klar för sängen och sen lägga mej med datorn och kolla runt lite.

Puss!


Glass:)

har nyss varit och ätit glass med älskling och kikat lite i butiker:) Bm besöket gick bra, mina blodvärden hade gått upp igen och de är bra! Imorgon ska vi börja på föräldrakursen, spännande att se vad de är för något! Nu ska jag snart laga lite mat, hörs sen. Puss!:)

Godmorgon

Är vaken tidigt fast jag är ledig! Ska till bm nu klockan 9 och sen får vi se vad jag hittar på, solen skiner iallafall, får hoppas på att det är så varmt som det ser ut ute. Hoppas alla får en bra dag:)!

Blogg.se kan suga pung! Bara strul och ige...

dsc00759 (MMS)

Blogg.se kan suga pung! Bara strul och igenting fungerar, därför tänker jag göra som wille, kura ihop mej i täcket, god natt people!


Krångel

Har suttit hur länge som hellst och försökt få in headern, men mitt tema (author) är tydligen inte gjort för att ha en haeder från början, så man måste ändra massa saker. Yes, jag som är såå duktig på sånt. Skiter i det så länge, nu måste jag sova. Imorgon klockan nio ska jag vara hos bm. Sen efter det är jag ledig heladagen, så jag hoppas på riktigt fint väder såman kan hitta på något roligt!

Det värsta jag vet är bloggar utan några bilder, så slänger in en bild,som inte har något som hellst med texten att göra. Woop!



Dålig kvalité men de är från när jag och Jonas va i Sundsvall för två år sen, sitter på hotellrummet med skönaste utsikten bakom mej. Gud vad jag saknar den resan, spabehandlingar, god mat och bastu på rummet! Brunt hår hade jag där också! :)

Nattinatti <3


Matlagning

Håller på att laga lite mat, eller allt är redan klart, väntar bara på den där jävla potatisen som aldrig blir klar! Idag serveras det torsk med potatis och spenat hemma hos oss:) typ det godaste som finns, näst efter korv och mjölksås;) sen när vi har ätit kommer emma och stefan förbi och plockar upp oss, vi ska åka hem till jonas kusin som fyller 11 år idag:) Nu ska jag plocka av potatisen sen käka, puss!

24+4

idag är jag i vecka 24+4:) bilden är dock från 24+0. Vill bara att det ska bli augusti så man får träffa lillplutten! Nu ska jag iväg och jobba de sista timmarna innan jag slutar, puss!

Älskar att jobba när alla härliga sommarpr...

dsc00814 (MMS)

Älskar att jobba när alla härliga sommarprodukter kommer! En av dessa vackra kan bli mitt för bara 55sek. Hoppas jag håller mej från att slösa pengar, men kan inget lova, Haha:)


Problem

Har varit problem på blogg.se så de har inte fungerat att få upp inlägg, men nu hoppas vi att de ska vara helt fixat! Är på praktiken nu och sen ska jag hem och äta torsk och kanske åka en sväng till jonas kusin magnus som fyller år idag:) imorgon är jag ledig, ska till bm på förmiddagen sen får vi se vad jag gör av resten av dagen:) skriver mer senare, om de nu fungerar! Puss!

Skiiit blogg.se

Går ju för fan inte att skriva inlägg utan att dom försvinner!

Go´natt


Taj Sunset..

Älskar alla härliga sommardofter som kommer, fruktigt och härligt!

En av mina favoriter i år är Escadas Taj Sunset, luktar mjukt och sött, lite exotiskt!

Escada Taj Sunset EdT
För en flaska på 30ml för du betala ungefär 395kr på Kicks! Inte världens dyraste, kanske vore nått att önska sig när man fyller år..Får hoppas på att Jonas läser dehär då ;)

Puss!


Solen skiner!

God morgon i det underbara vädret! Eller ja, lite moln är det men de gör ingenting! :) Gårdagen spenderades med att kratta lite, spela spel med Sara och hennes pojkvän, sen åkte vi och handla äpplen och så och åkte hem till mej och Jonas och kollade på PrisonBreak och åt äppelpaj! Elin och Erik kom förbi och hälsade på en sväng på kvällssidan dom med.

Idag är det söndag vilken betyder att imorgon är det praktik, va ett tag sen eftersom de har varit lov och sen så har jag varit sjuk, så ska bli skönt att komma tillbaka :) På onsdag har vi inga lärare så vi har eget arbete, skönt! Ska till bm och lyssna på hjärtjluden och mäta sf mått och så på förmiddagen. På torsdag ska vi även börja på föräldrakursen, spännande ska de bli och se vad de är för nått!


God morgon :) jag och jonas ligger i sänge...

dsc00806 (MMS)

God morgon :) jag och jonas ligger i sängen och äter frukost, han käkar ravioli och jag chokladpuffar. Disney timmen är på tv och solen skiner! Får se vad dagen har att erbjuda, puss!


Go´kväll

Hoppas alla har en trevlig fredagkväll, vare sig det är mys med pojk/flickvänner, hemma med päronen eller om du ska ut på festligheter!

Själv myser jag i soffan med älskling och håller på att fixar lite med bilder och så, har gjort två headerbilder, men vet inte vilken av dom jag vill ha...

Första, lite blandade bilder, bebis kom med på ett hörn <3




Den andra :)




Gillar båda, de är så svårt..

Vilken är snyggast/fulast?!


Twilight nörd!

Efter en dag med skola, Bollnäs, och grillad kyckling hos Jonas päron placerar jag mej i soffan för att kolla på tv :) En fågel viskade i mitt öra att de va Twilight på ettan nu klockan 9 ! 
För en trogen nörd som mej så låter ju de helt underbart! Haha, känns ju en aning töntigt att säga att man är ett twilight fan, jag och småtjejerna liksom!



Skulle mer än gärna bli biten av en vampyr om han såg ut såhär ;)

Skriver kanske senare, puss!


v25

Sitter i skolan och håller på att fixar medmin webb butik. Jobbigt när jag sitter och snorar sönder!

Idag går jag in i vecka 25 :) 


Lite om den nya veckan!


I magen:

Händerna är fullt utvecklade och med dem känner fostrets sig för i livmodern och utforskar navelsträngen och kroppen. Fingrarna har nu naglar.

Fostret har perioder av vakenhet och sömn. Fostrets rörelser kan kännas tydligare när du sitter upp i en avslappnad position. Hörseln har förfinats och fostret kan nu höra sin mammas röst. Kroppens ben fortsätter att förhårdnad.

                                                                                       Vikt: 800 gram    

Längd: 28 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

Graviditeten kan för många ställa till med matsmältningsbesvär. Livmodern trycker på tarmarna och hormonet progesteron gör att maten passerar magen långsammare för att öka upptagningen av näring. Resultatet blir dålig matsmältning och halsbränna.

Det kan också hända att du måste besöka toaletten oftare och att du får kramp i benen. En del kvinnor drabbas av åderbråck och hemorrojder under graviditeten.

Partner:

Du kanske kan höra fostrets hjärtljud genom att lägga örat mot magen. Det känns igen på att det slår mycket snabbare än mammans hjärta. Det kan ta lite tid att hitta rätt plats och rätt vinkel men med lite tålamod kan det vara möjligt. Att lyssna genom en tom toarulle eller ett upp-och-ned-vänt vinglas kan hjälpa.

Mödravården:

Från och med vecka 25 mäter barnmorskan också livmodern. Det kallas symfus-fundusmått. Det görs genom att mäta längden från blygdbenet till livmoderns överkant på utsidan av magen. Värdet förs sen in i ett så kallat gravidogram, i din journal. Det finns en normalkurva men man behöver inte följa den exakt. Kurvan ger en bild av hur fostret växer. Ni fortsätter era besök på mödravårdscentralen regelbundet var fjärde vecka till vecka 28. 


Sommarbilder <3

Kollade runt lite på bilder till en header och hittade dessa underbara sommarbilder från när Jonas tog studenten.


Jonas och jag i hans föräldrars trädgård <3



Jag, Sara och Jonas :)





Jag och älskling <3




KÄRLEK


Ny design..?

Funderar på att fixa lite med designen, tycker att de är svårt att läsa texten när den är så ljus, sen gillar jag varken headern eller det rosa heller. Men min starka sida är inte direkt att hålla på att fixa med såna saker, så bli inte förvånad om de ser ut som ett bombnedslag här!

Idag har inte hänt så mycket, har varit i skolan på dagen, slutade tjugo i fyra och efter de åkte jag och Jonas och kollade på bil, vi bestämmnde oss för en, så vi får den antagligen på torsdag nästa vecka. Känns verkligen jättebra, vi behöver verkligen en bättre bil, en kombi dessutom! Hoppas bara mitt körkort blir klart snart då så jag får köra den åxå! Satsar på att ha körkortet iallafall en vecka efter att jag fyllt år, vill inte bli mamma utan att ha körkort, skulle känna mej så upplåst då! Haha. Ska in till körskolan nån dag och lägga upp lektioner och så, har redan köpt lektioner och skrivit in mej. får hoppas på att dom tycker så synd om mej på uppkörningen när magen gör så jag knappt når fram till ratten så dom godkänner mej ;) Nä men de ska nog gå bra, har kört ganska mycke hemma redan nu, sen har jag ju lite mer tid på mej :)

Nu ska det pillas med designen

Pussåhejj!


Bild på magen v23+4. Imorgon går jag in i ...

dsc00792 (MMS)

Bild på magen v23+4. Imorgon går jag in i vecka 25:) 15 veckor kvar till beräknad förlossning! Nu ligger jag och älskling i soffan och kollar på lyxfällan, ska göra nationella prov imorgon i engelska B, får hoppas de går bra! Puss!


!

Måste bara säga att kakorna inte smakade så som man trodde, helt vanliga kakor liksom, inte värd 29 kronor!
Men såg dock att Carro´s pojkvän skrev på fb att man skulle lägga dom i kylen så prövade de och då blev dom lite goare iallafall ^^


23+5

En månad sen ultraljudet idag, vill göra fleer! Får nöja mej med att känna lillen sprätta runt i magen istället, är ju inte helt fel de heller ;)

Idag har vi tvättat typ hela dagen sen har vi varit med bror min och kollat på en större lägenhet i stan, jättefin!


Blir skola imorgon, synd bara att vi har en lektion direkt på morgonen och sen har vi ett helveteshål i flera timmar, så tjatigt när det blir så, inet så långt kvar till sommarlov nu iallafall. Sen så är ju jag mammaledig i ett år så behöver inte tänka på skola på ett tag då :) Sista året på gymnasiet läser jag med dom som är ett år yngre, känns lite tråkigt att inte ta studenten med min klass, men de ska väll funka ändå :)





Nu ska jag och älskling mysa ner oss i sängen och kolla på en unge i minuten, missade det igår då vi va iväg och köpte barnvagnen :)

puss



Gör som resten av sveriges befolkning och ...

dsc00794 (MMS)

Gör som resten av sveriges befolkning och prövar marabou kakorna:p


Barnvagn ^^

Har nyss ätit lite mat, bror min har åxå varit här och ätit, nu snart ska jag och Jonas åka och kolla på en barnvagn :)
 Känns lite tidigt att köpa vagn i vecka 24, men de är precis en sån vi vill ha, en -10 kombinerad och svart :)
Är den fin köper vi den :) 

 
Svart Kombivagn

Här är den iallafall, jag tycker den är superfin :)
Skötväska, täcke, kudde och spöket laban lakan följer med som en liten extra bonus :)


Blir nog hemma imorgon med, hemska förkylning! 

puss


Mobilbloggar Bild på min lilla kula för et...

dsc00773 (MMS)

Mobilbloggar Bild på min lilla kula för ett tag sen:p har inga nytagna bilder tyvär, snart slutar älskling och då blir det mys, godnatt alla söta!


Bebis :)




Bild från ultraljudet den 6/4 var då i v 20 (19+5)

Helt underbart vad mysigt det var att se lilla bebisen röra sig och sprattla runt där inne, även fast jag började känna rörelser tidigt, har moderkakan i bakvägg, så fick man liksom mer bekräftelse att det verkligen va en liten bebis som låg där inne.

Nu ska jag fortsätta med att ligga i soffan och vara sjuk och vänta på att Jonas ska komma hem från jobbet, blir hemma från praktiken imorgon, känns ju lite tråkigt, men med feber och halsont så är det inte så roligt att stå i en butik heller antar jag. 

puss!


Börjar om igen

Hej :)
 De va ett tag sen jag skrev här, snart ett år sen ungefär, haha. Tänkte börja skriva lite igen då.

Kan ju berätta lite om vad som hänt sen sist..

Fick i December reda på att jag va gravid, inget man får reda på varje dag direkt. Blev blandade känslor, lycka, rädsla, oro, allt på en gång liksom. Men både jag och min pojkvän va överrens om hur vi skulle göra. Även fast jag är så ung och så kännde jag att om jag vet med mej själv att jag kommer klara av att sköta ett barn och bli en bra mamma, så fanns det ingen anledning att göra en abort. Tror inte jag skulle klara av att göra en abort heller. De blev blandade känslor och reaktioner från omgivningen, men alla är glad för våran skull. Finns vissa som säkert tycker att vi förstör vårat liv, så ser inte jag på saken. Gör mitt liv i en liten annan ordning än vad man brukar bara.
Går andra året på Handelsprogrammet, och kommer att gå klart det åxå, inte så långt kvar tills sommaren nu. Va har Bf (beräknad förlossning) den 25 August, så jag kommer att vara mammaledig i ett år och sen hoppa på det sista året i skolan med dom som är ett år yngre än mej.

Nu är jag i vecka 24 (23+2) och längtar som bara attans tills lilla älsklingen kommer ut. Det enda som kan kännas lite tråkigt är att det inte är så många i min ålder som kommer ha barn och så, hade kanske varit roligare att ha kompisar  som åxå ska ha barn...

Tänkte att jag skulle lägga in nån bild, men tyvär så gömmer sig sladden så jag kan inte lägga in nån bild nu, får bli ett vanligt tråkigt inlägg så länge!

Men trevlig första maj allihopa!
puss!


RSS 2.0