Babystuff!

Köpte jättegulliga saker till bebis uppe i Hudik som jag tänkte visa er nu!


Bland annat så blev det en urgullig babysitter med spöket laban på!


Köpte lite grejer till vagnen! Även de spöket laban!

Speldosa och en vagnleksak!


Och ivrig som jag är så blev jag tvungen att börja inreda vagnen, passade perfekt eftersom vi redan hade spöket laban påslakan! :)



Hittade en rolig grej som jag fastnade för. Man gör fot och handavtryck på bebisen i lera, som sedan stelnar! Så kan man kolla tillbaka om några år på dom pyttesmåa gulliga avtrycken! :)



Hihi, älskar att köpa babygrejer! Men nu får vi faktiskt ge oss! Tur att vi har allt förutom bebisens apotek, termometer och sådanna saker!



Joel kinnaman!

Nu är jag bänkad i soffan för att kolla in denna goding i den nya tv-serien som börjar idag.

Är den inte bra så kan man ju alltid kolla på honom! ;)



Mums!


Hemma!

Åh är ätligen hemma i soffan nu!

Som jag skrev tidigare idag så har jag varit öm och haft sveda i övre delen av livmodern hela natten och morgonen, så imorse, efter övertalning av Jonas så ringde jag upp till BM. Hon tyckte jag skulle komma in så vi åkte upp till sjukhuset och hon kollade och klämde lite. Men eftersom Söderhamns sjukvård är typ sämst och dom inte har någon utrustning så blev vi vidareskickad till hudik.

Väl uppe i hudik fick jag ligga med en CTG-apparat i 20 minuter. Den mätte bebisens hjärtljud och mina sammandragningar. Allt såg bra ut, bebisen mådde jättebra, den va lite väl vild bara och vela helst sparka bort CTG grejerna.

Fick göra både vaginalt och vanligt ultraljud. Jävlar vilken skillnad de va sen sist kan jag säga, bebben hade växt på sig lite, hihi. Fick även reda på vad de va för kön, så himla roligt! :)

De som orsakade min ömma livmoder va ingen mindre än lilla busungen själv. Den har legat och sparkat uppåt mot revbenen så de har blivit som blåmärken inne i livmodern, därav allt ömmande!

Känns helt underbart att allt är bra med min älskade lilla skatt! <3


Uppe i hudik!

Bebben mår bra och jag mår bra! Vi fick åka upp till hudik på koll. Nu fick vi reda på vad det är för liten krabat som ligger där inne åxå! Berättar senare när vi kommer hem! Tänkte även visa lite söta saker som vi köpt idag uppe på babyproffsen! Kika in sen vetja, puss!

Magont!

God morgon, eller god skulle jag inte beskriva den som. Har haft ont i magen hela kvällen,natten och morgonen. Så ringde upp till sjukhuset för ett tag sen och dom sa att jag skulle åka in. Så hoppas verkligen inte att det är något farligt! Blir kanske dålig uppdatering idag, beror på hur jag känner mej. Men hoppas ni får en fin dag iallafall, puss

Kvällsdopp!

Är och badar med jonas och hans syster! Känns ju lite skamligt att ta första doppet så sent som 29juni, men bättre sent än aldrig va de nån klok jävel som sa en gång i tiden!;) skönt som fan i vattnet iallafall. Nu ska vi beställa pizza och kolla på film och inviga biosystemet som jonas fick av sin snälla flickvän idag, hehe. Puss!

Barnmorskebesök!

Va till barnmorskan idag och kollade det vanliga.

 Bara de att eftersom de är semestertider nu såfår vi vara uppe på sjukhuset, inte alls lika mysigt som de andra stället!

Gick bra iallafall, de enda är väll att min livmoder växer så fort, ligger lite över det högsta på kurvan. Har det växt lika mycket tills nästa gång så måste vi kolla upp de! Antingen är det en stor bebis, eller så har jag mycke fostervatten! Hoppas inte på en jättebaby iallafall! Haha BM vart helt chockad när hon mätte!

Dagens resultat!

SF-mått: 33cm!

Hjärtslag: 152/slag i minuten

Vikt: +8kg sen inskrivningen i Januari



Har gjort en liten gullig bild här då ;)

Det gråa strecket är "normal" sträcket

det rosa är "normalt" om man väntar tvillingar.

Och det röda där ligger jag! Så som ni ser har det höjts från normal till över!

Hoppas att det bara är en liten spurt av bebisen och att den saktar ner sig, hur ska jag annars få ut den! haha


Btw så va dom nya bilarna grym att köra, hur skön som hellst!

 



Körskolan!

Ska in på körskolan och ha körlektion i nybilen som dom just fått in! Kommer väll bli lite ovant, tur att jag har två gånger på mej att köra i den innan uppkörningen iallafall ;) Fast när jag har uppkörningen tänkter jag inte avslöja!
De är sånt som märks sen! Hihi, längtar som en took!








Jag avlider!

Herregud vilken värme! Jag svettas värre än en ko! Och inne i lägenheten är det bastuvärme, och då har inte solen riktigt kommit fram än då den ligger rätt på och värmer upp som fan! Ikväll blir de kvällsdopp iallafall! Puss på er i hettan!

Underbart!

Fan vad skönt det är att vakna i tid, man får ut mycke mer av dagen känns det som! :)

Nu ska jag baka tårta, Jonas står och svär och putsar fönstren! Haha gullhönan då! Blir smutsigare nu än de va innan! 

Och fan fan fan! Hade ingen mjölk hemma, läre springa ner på tempo! 

Hörs sen! 



Drömfrukost!



Idag fyller min älskade pöjk 21!

Det firar vi med våran vanliga tradition Drömmfrukost! Den som fyller år får önska sej en valfri frukost och får den serverad på sängen!

 Och Jonas valde det vanliga såklart!





Nu ska vi städa lite, jag ska baka en tårta, sen ska iväg på BM besök. Uppdaterar lite senare, kanske visar vad han fick i present av mej, vem vet, kika in!;)




Sa bara svisch!

Som vanligt susade även denna dag förbi med en jävla räcerfart!

Åkte in till stan på förmiddagen efter att jag och Jonas legat och myst i sängen. Skulle köpa lite saker och Sara och Jonas mamma behövde skjuts! Efter stan åkte vi ut till e-center och dollar, handlade lite roliga saker som toalettrengöring och fönsterputs ;)

Hade helt glömt bort att vi skulle ner till stugan och hjälpa till att lyfta upp båten, så i panik slängde vi oss i bilen! tog ett bra tag nere i stugan, vilket resulterade i sen middag och en väldigt lättirrititerad Ronja!



Nu ska jag och min risifrutti mysa i soffan!


Stugan!

Är i stugan och hämtar båten, känns jättesorgligt, eftersom att vi sålt stugan nu och dehär är antagligen sista gången jag är här! Kommer sakna som fan att vara här om somrarna, men men sånt är livet. Jättedålig uppdatering idag! Skriver mer när vi kommer hem, om vi kommer hem, grabbarna håller på att strula med släpvagnen, Haha. Tur att jag slipper hjälpa till då, ligger på bryggan och Jäser iställe jag. Puss

JäJä!

Har laddat upp med 5 liter jordgubbar! Vadå beroende? Nej nej. Nu ska jag njuta av att sitta i skuggan ett tag. Sen blir det lasagne till middag! Puss

Trötter...

Eftersom att jag är så himla slut i kroppen tänker jag gå och lägga mej nu! Varma dagar som denna tar verkligen kol på mej!

Får ju så ont i vaderna, tur att karln min har lovat att massera dom! :)

 Sväller som en ballong gör jag dessutom, har fått tagit av mej förlovningsringen för att den inte ska fastna på mitt finger. Nu hänger den i en kedja runt halsen istället!




Goodiebag från IsaDora!

Berättade ju tidigare idag att jag fick en goodiebag från IsaDora med produkter till ett värde av 1000kr

Under min praktik på Cayenne så genomgick jag en utbildning om IsaDora, och om man klarade av den så fick man goodiebagen som ett pris och bevis på att man blev godkänd! Så idag när jag va på stan och kika runt så sprang jag in på Cayenne för att säga hej och då hade jag visst fått min lilla påse fylld med godsaker! :)

Tänte visa lite vad som va med i påsen!





Är ju superkul med massa gratisgrejer! Riktigt nöjd är jag!


Som vatten..

Fattar inte hur alla dagar bara kan rinna iväg!

Känns som att jag inte hinner med nuet innan framtiden redan är här!


Idag har inte varit en speciell dag! Och känner att jag inte orkar tråka ut er med dryga texter om att jag va och handla och sen så gjorde jag si och sen så gjorde jag så!
Bitter jag låter då, men är väll inte på topphumör direkt, är så tröttttt!
Fick reda på att jag fattat fel iallafall, Jonas går på sitt semesterschema redan på Lördag, surt.
Nä nu ska jag sluta sprida dålig energi, tänkte snart visa vad som befann sej i goodiebagen! :)

Mums!

Har fått en goodiebag från Isadora för ett värde av 1000, gissa om jag är en nöjd tjej nu! Visar senare vad som döljer sig inuti! Puss!

Hej du soliga dag!

Godmorrn på er!

Känns som att de kommer bli en superhärlig dag idag, solen skiner och de är varmt ute!
Idag är det precis en vecka till Jonas går på och börjar jobba, så jag vill spendera så mycke tid med honom som möjligt! För sen kommer han jobba typ heela tiden, jättedrygt schema har han! 13 timmarspass, Fredag, Lördag Söndag och sen som vanligt på veckodagarna! Så på åtta helger kommer vi inte vara ledig tillsammans, och när han blir ledig så kommer ju bebis att komma, så ingen vila där inte :)
Nu ska jag fixa mej och åka in till stan, ska fixa några saker tills jonas fyller år och sen ska vi åka och handla lite mat!
Älskar dej gubben!

Nelly.com

Har designat min drömklänning på Nelly.com!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!




Nelly.com

Har designat min drömklänning på Nelly.com!



Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



<3



Idag är det hela 60 dagar kvar till beräknad förlossning! Som jag längtar!

De känns som att de är något som fattas, känner lilla bebisen sparka inne i magen hela dagarna, men de räcker inte, jag vill kunna se på lillen, hålla om och krama! Alla säger att när man får sitt barn, är det största och lyckligaste ögonblicket i livet, jag vill jag vill jag vill! Orkar inte vänta ända tills Augusti!

Kan man inte bara spola bort sommaren så vi får träffa våran lilla prins eller prinsessa!



Mamma och pappa längtar efter dej bebis! <3


Treårskalas!

Har nyss kommit hem från Ljusne! Tänkte bara ligga still idag, de är inge roligt att vara gravid när det är varmt ute! Man svettas som fan! Har dessutom haft lite mer förvärkar idag. 

Snälla lilla bebis, stanna inne i magen några veckor till! Iallafall hela juli ut! Haha nej men de är nog ingen fara förvärkar ska man ha, bara dom inte blir täta och intensiva så!

Klantarsle som jag är så glömde jag ju kameran hemma, tänkte ju ta lite kort på Engla. Blev några dåliga mobilbilder iallafall!



Nöjd treåring med både ny cykel och ny docka!







Hon fick även en verktygslåda, så nu skulle hon ut och spika i stubbar, gotjejen!




Haha!



Klockren tröja! ;)


Guten morgen!

Nu är jag vid medventande igen, imorse när Jonas åkte till jobbet var jag nog mitt emellan sömn och vakenhet!

 Helt plötsligt får jag för mej att han är i hallen och precis ska åka, så jag skriker "HEEJ DÅ ÄLSKAR DEJ" Sen får jag till svar " Jag ligger här breved och du har lagt din hand I mina kalsonger!" hahahaha! Helt sjukt vad jag gör saker jag inte vet att jag gör när jag är halvt vaken!

Ska käka lite frulle nu sen ska jag göra mej klar, farfar kommer och hämtar mej snart för vi ska åka ut till Engla som fyller hela tre år idag, hon blir stor lilltjejen!





Jag och Engla för två år sen, på hennes ettårsdag! :)


Ha en mysig dah hörrni! Har hört rykten om att de ska vara ganska varmt ute idag! :)


Nattinatti!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och somna i armarna på min älskling. I magen är det baby gone wild så vi får se hur det kommer gå inatt, om jag tillåts sova eller inte, Haha. Ska pilla i mej en halsbrännetablett iallafall, känns som att de är nån som grillar korv i min hals! Godnatt på er sötnosar, puss!

Dress and shoes!

Loggade nyss in på HM´s hemsida och gjorde världens kap!



149:-
39.90:-



399:- 199:-


ÄLSKAR REA!

Hoppas jag kan ha klänningen med min mage, annars får jag spara den till sen!


Tårta!



Jonas fyller 21 på Onsdag så jag tänkte baka en tårta till honom!

 Han vela ha en med grädde, jordgubbar och maräng så sitter och kikar runt på lite olika recept, finns ju hur mycke som hellst! Får se vad det blir för en, han brukar bli nöjd när jag bakar åt honom så de ska väll inte vara några problem ;)

Idag har jag inte gjort mycke alls, bara slappat, kollat lite på saltkråkan. Ska strax hoppa in i duschen och tvätta håret och göra en inpackning.


Kulan!


Magen växer på så det knakar! Känner sån stor skillnad bara på en vecka, blir tyngre och livmodern klättrar allt högre upp! Är så mycke jobbigare att andas nu eftersom att bebis ligger och trycker på mina lungor!

Har även fått några bristningar, lite på nedre delen av magen, och två jättesmå alldeles ovanför naveln. Men men de är sånt man får ta och de gör väll inte så jättemycke kommer ju få något otroligt fint som belöning sen!


Ska på BM besök på Onsdag så de ska bli srännande att se hur det har växt nu sen sist!


Midsummer!




Godmorgon!


Ligger fortfarande i sängen, kollar lite på tv! Jonas åkte iväg till jobbet för flera timmar sen och kommer inte hem förrän ikväll! Blir nog en lugn dag för min del idag, tråkigt väder är det åxå och bussarna går ju hur dåligt som hellst!

Hade en jättemysig midsommarafton igår iallafall! Åkte ut till Morviken på förmiddagen, sen åkte vi till Jonas föräldrar och åt lunch. Efter de åkte vi vidare ut till ljusne och grillade myste och dannsade runt stången! Vid åttatiden åkte vi hem igen, bytte om en snabbis och åkte vidare ut till baggsundet där vi stannade tills vi skulle skjutsa iväg lite folk till krogen vid halv tolv tiden ungefär. Sen blev de hem för att mysa ner i sängen och sova eftersom Jonas skulle upp tidigt och jobba.

Lägger upp lite bilder senare idag!


Midsommartjej!

Dålig bildkvalité eftersom bilden är tagen med mobilen. Men engla är söt ändå hon! Sitter i bilen påväg från ljusne nu, ska hem en snabbis och byta om och sen åka vidare ut till baggsundet och hälsa på pajaserna där ute. Har även skadat mej idag, Haha. Dans runt midsommarstången är inte att leka med! Hej du svullna och blå fot! Kan inte ens ha foppa på mej! Så de kan gå! Puss och kram på er!

Vecka 32!


Idag går jag in i vecka 32!

Tänkte as usual uppdatera lite om den nya veckan! 

Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.

Vikt 2 kg.

Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna En annan bidragande orsak till trög mage är järntabletter som många tar under sin graviditet. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar.

Kroppen börjar förbereda sig för förlossning och du kan känna lättare förvärkar som mensvärk ungefär. Det kan också läcka mjölk ur brösten.




Två kilo! Börjar bli tung nu lillskrutten <3


Släpat mej ur sängen!


Nu har jag, med hjälp av min otroligt dryga pojkvän tagit mej upp ur sängen!
Jag är trött och vill sova men han väcker mej heela tiden. Fast jag älskar han ändå, hur skulle jag annars ta mej upp om jag inte hade honom, hehe, personliga väckarklockan!

Har sovit lite bättre inatt iallafall, inga mer molvärkar och förvärkar. Bebis har varit lugn inatt den med. Bara behöva sprungit upp och kissat två gånger dessutom! När jag va runt vecka 20 va de som värst 4-5 gånger om natt behövde jag springa upp!

Nu ska vi strax åka in till stan för att hämta far min och skjutsa ut honom till morviken. Lite senare ska vi åka ut till faster min för att fira midsommar, grilla och dansa lite runt stången!

Uppdaterar nog lite senare under dagen.

Hoppas ni får en supermysig dag utan regn!




I sängen!

Ligger i sängen och ska strax sova, har haft samandragningar och konstig molvärk i magen idag, inga starka, men ändå lite obehagliga!

Hoppas att det inte blir nått såhär tidigt iallafall, går ju trots allt bara in i vecka 32 imorgon så de är en stund kvar som lilla bebisen ska ligga och växa på sig!

Kollade vädret för ett tag sen, ser ut som att vi kommer klara oss från regn imorgon iallafall!

Nu ska jag stänga av datorn och snarka ner i sömn!


Glömde säga!

Glömde ju säga att jag och Jonas vi iväg och skrev på faderskapspapper och gemensam vårdnad idag. Så nu har Jonas rättigheter och skyldigheter till bebis han med! Skönt att de är klart iallafall! Puss på er!

Jordgubb:)

Sitter hemma hos bror min och äter jordgubbar medans vi väntar på att pappa ska komma hit och att jonas ska sluta jobba och komma hit. Vi ska äta pizza och kolla på film! Imorgon är det midsommarafton, jag som älskar högtider, träffa släkt och mysa bara! Hoppas ni har en mysig torsdagskväll, puss!

Cherry Berry frukost! :)






Sitter och äter körsbär i soffan, är trött och har ont i magen! :(

Har inte sovit så kanonbra inatt för mitt i nattten vakna lillplutten och bestämde sig för att sparka och vända sig och böka runt, mycket hårt dessutom! Haha!

Ska snart in till stan för jag och Jonas ska skriva på ett papper, gissa vilket!? Wiiie :D


Hörs senare!




Bröllop!

Jag och Jonas är bjudna på bröllop den 16 juli, men de är bara ett problem,

 What to wear!?

Vill ju ha en finare klänning, och jag har en som skulle varit helt perfekt, om de inte hade varit för lilla busungen i magen! Så jag måste hitta någon fin klänning som jag kan ha!





Vill köra på nått vitt och fint iallafall!

Så himla jobbigt att Söderhamn har noll butiker typ, varken har tid eller ork att åka till någon annan stad och handla något! Får hoppas på att jag hittar nått iallafall!


Vaken!


Nu är även jag vaken! Ska göra mej klar och strax åka in till stan för ett möte!

Körskolan är min prio ett idag så kommer inte att uppdatera så flitigt!



Snart får jag förhoppningsvis klippa den skylt ;)

Ha en bra dag alla!


Huvudväärk!


Säger godnatt lite extra tidigt idag, har sån huvudvärk och känner att jag inte orkar skriva något senare.

Ska mysa med karln min i soffan ett tag nu, sen ska jag försöka bli av med den hemska huvudvärken och sova tidigt!

 Har fullt upp i morgon, ska på möte angående jobb imorgon på förmiddagen, börjar jobba 7 Juli. Sen efter de ska jag in på körskolan och ha körlektion sen ska jag göra klart den sista fasen och sen ska jag bara plugga plugga plugga och repetera massor!




Jonas föräldrar va hit idag så jag bakade en sockerkaka och bjöd på, hade dock inget bakpulver, men de gick ju hyffsat ändå!


Tjuvstart!

Idag tjuvstartade jag och Jonas midsommaren med lite sill till lunch!



 

Helt sjukt vad graviditeten gör med mej, hade någon nämt sill för mej förra sommaren hade jag nästan spytt! Nu gick jag inne i affären och kände att jag MÅSTE HA sill, hur normalt är det då liksom?

Hoppas på en solig midsommar i år btw, skulle vara så tråkigt om de regna när man ska dansa runt stången och så, för de måste man ju! :)



Solig midsommar med krans i håret!
2009 va denhär sköna bilden tagen!


Knubbig by Ikea!


Älskar Ikeas lampor "Knubbig"
Finns i massa olika färger och i två olika storlekar! Billiga är dom åxå!





Själv har jag två stycken, en stor rosa/lila i vardagsrumsfönstret och en liten vit på en byrå som jag ska ha i hallen sen när den är klar!

Finns nog nästan en miljon grejer på Ikea som jag skulle kunna tänka mej, hihi!


Massa mysiga kuddar, plädar och ljuslyktor. Mysigt med små färgklickar lite här och där, då ser det mer livfullt och hemtrevligt ut. Allt hittar ni på Ikea!

Nu ska jag springa ner i tvättis och hänga lite tvätt, sen ska jag åka in till stan och in på banken en sväng och sen ska vi handla mat lite snabbt!




Frukost på säng!

Godmorgon på er! Ligger i sängen och har nyss vakna, fick precis frukost på sängen av min gosiga pojkvän! Ska äta upp den och sen kliva upp och klä på mej, ska ner till tvättis klockan 10. Puss på er!

Förlåt!

Förlåt för hemskt dålig uppdatering idag! Har haft fullt upp hela dagen och fixat och donat här hemma! Hann med en sväng in till stan iallafall för att kolla in sötnosen som Mormor min va iväg och hämtade igår!





Japp heter han lillkillen, som inte är så himla liten ändå!

Nu ska jag kolla på Johan Falk och mysa i soffan!

Trevlig måndagkväll på er!


Bra möbel!

Åh jävla jysk, skickar med hundra klisterlappar och tror att man ska klistra fast massa bokstäver på delarna innan man bygger ihop! Sen att dom skriver " kära kund. Grattis med din nya produkt. Vi hoppas du kommer vara nöjd med det." hur bra svenska är de då! Skitgrejer.

Smoothie time!

Har gjort tre förhoppningsvis jättegoda smoothis på blåbär, jordgubbar och banan! Så nu ska den avnjutas samtidigt som jag kollar på film. Hoppas ni får en mysig söndagkväll, för de ska jag ha! Puss!

I väntan!

Handlade maten jag skulle ha, jordgubbar fanns de inte så fick bli blandade frysta bär istället! När jag va klar med mathandlingen insåg jag att de va ett tag tills jonas skulle sluta, så jag gick ut med maten i bilen och gick in för en till runda! Fyndade nya bordstabletter som ni ser på bilden(dom andra har vi haft i snart ett och ett halvt år!) lite diskmeddel och ett par svarta foppa! Kollade efter köksblommor eftersom dom andra så sorgset gick och dog, dom blommor som kommer hem till oss går en hemsk och säker död till mötes! Haha stackars blommorna, vi vattnar ihjäl dom! Nog med svammel från mej, nu ska jag fördriva sista tiden innan Jonte slutar, puss!

Curly!

Har spenderat lite tid med min platttång idag och fixat till mina lockar! Har ju självlockigt hår men dom lockarna vill inte riktig som jag vill! Älskar fina lockiga hår, ser mer livfullt och roligt ut! Älskar min platttång just för att den är så bra att locka hår med, platt blir de då fan inte med den. Nu ska jag ta bussen ut till E-center och handla lite bacon och ägg, finns en risk att det slinker med några jordgubbar åxå, men de skadar väll inte! Åker hem med jonas som slutar jobba klockan sex, sen ska vi ha filmkväll ikväll! Puss på er!

Sunday morning!

Godmorgon!

Har legat med täcke i soffan och söndagsmyst med älsklingen! Nalle Puh är bäst på söndagmorgon! :)

Jonas åkte precis iväg till jobbet och jag ligger kvar i soffan, ska klä på mej snart och göra något av dan, ska iallafall åka in till stan lite senare och kolla in sötnosen Japp som mormor min skulle åka och hämta idag.

Jonas slutar inte så sent idag, vid sextiden, så vi hittar säkert på något när han kommer hem!

Vet inte vad jag ska laga för mat idag! Har noll inspiration känner jag, får bli något tråkigt som ligger i frysen, bara de går att äta så!

Hoppas ni får en regnfri och mysig Söndag! ;)


Sleep tight!

Charmig bild du! Ligger i sängen och myser lite sådär halvhjärtat, ska sova nu så jag orkar upp i anständig tid imorgon, natti natti och puss på er!

Tv kik!

Sitter och slappar i soffan och slö kollar lite på tv och pillar runt på datorn! ska kolla på nån film somm börjar klockan nio på femman iallafall!

Va till Rasmus idag och firade att han fyllde 12. Träffade även mina yngsta kusiner Tilde och Olle, goare och finare ungar får man leta efter!








Och insåg nu att filmen som jag skulle se visst började för tjuogo minuter sen! ska krypa ner breve Jonas i soffan och börja kolla på den, hoppas jag inte missat för mycke bara!


Mer paket till folket!

Va hem till jonas päron och hälsa på en sväng och gick upp på saras rum och kikade. Bakom dörren står ett gigantiskt paket som är till mej och jonas när vi fyller år! Snacka om att jag längtar tills vi får riva upp pappret och se vad som döljer sig inuti! Jag är värre än småbarn när det gäller paket! Puss!

Fint till hemmet!



Älskar ljus inredning! Kan inte sluta sukta efter massa fina småsaker, även om vi har allt vi behöver så kan de ju vara kul med lite nytt, hehe!


Pysseli pyssel!

Har spenderat förmiddagen med att fixa och trixa lite med bilder. Har skrivit ut och klippt ihop och satt in i ramar osv..

Älskar att ha fina kort uppe i olika collage och ramar!







Regniga dagar som denna är det perfekt att bara kunna pyssla lite inomhus :)
Nu ska vi äta lite lunch sen ska vi åka iväg till Rasmus!


Godmorgon!

Gud vad skönt det är att vakna upp till en Lördagsmorgon! De är något speciellt med Lördagar, de är ju liksom Lördag! :)

Har nyss ätit lite frukost med Jonas och nu snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och så! Sen vet jag inte så mycket vad vi hittar på idag, vi ska iallafall till min kusin som fyller år idag och äta lite tårta och gratulera honom!

Sen om jag har tid ikväll ska jag börja på att pilla lite med min fotovägg! Kommer bli hur mysigt so hellst när den är klar, fast jag vill inte ha för många bilder bara, de ser så rörigt ut, lagomt är bäst!





Finns många olika fina väggar, personligt är bäst!


Bebiskläder!


Blir somsagt galen i denna bebisklädsdjungel, finna ju så mycke fint!


Jättefina pyjamaser!

Av någon anledning kollar jag mest på pojkkläder, haha fast jag har ändå ingen stark känsla om vad det ska bli för något! Är ju så mysigt om kvällarna att ligga och tänka på vad det blir för något, och hur den kommer att se ut, håller på att spricka av nyfikenhet!

Nu ska jag slänge mej i sängen med karln min! Hörs imorgon!


Fredagkväll!

Hur fort kan tiden gå igentligen, känns som att alla dagar bara svävar förbi och man knappt hinner fatta att det är en ny dag innan nästa kommer!

Idag har jag och Jonas varit iväg på försäkringskassan och fixat lite med föräldrapenning och anställningsbevis och allt va de är! Sen bokade vi även tid nästa vecka för att skriva på faderskapspapprerna! Så från och med nästa vecka har plutten inte bara en mamma utan även en pappa i papprerna! Skönt att få de gjort!

Betalade även de sista på körkortet idag! känns obeskrivligt skönt att ha alla dom utgifterna borta nu iallafall!



Hittade en lite smågullig bild på mej och Jonas, kanske 2 år sen tror ja..?

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?


Åh jävla jonas, nu har han gjort så jag fått denna låten på hjärnan, går omkring och sjunger vill du ligga med mej hela dagarna!


Vecka 31!

Idag går jag in i vecka 31! :)

Nu händer de inte så mycket nytt utan de bara växer på, får mer och mer sammandragningar och igår fick jag min första förvärk, kändes lite småläskigt faktiskt!

Tänkte som vanligt uppdatera lite om den nya veckan! 

Barnet

Barnet är nu cirka 40 centimeter långt från huvud till fot. Nu börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet kan ha lagt sig tillrätta med huvudet nedåt men det är inte säkert. För förstföderskor fixeras den delen av fostret som kommer först i bäckeningången ofta tidigare än för dem som fött barn tidigare. Hos de sistnämnda kan föregående fosterdel vara rörligt ända tills förlossningen startar.

Vikt 1 800 gram.

Mamma

Din lungkapacitet har ökat från 500 till 800 kubikcentimeter luft per andetag. Det behövs både för barnet och för dig själv. Den ansträngning det innebär att vara gravid kan göra dig andfådd. Bebisen fyller upp större delen av magen. Det kan kännas trångt och tungt. Många kvinnor samlar på sig vatten. Om dina ben är svullna och känns tunga kan du prova med stödstrumpor. Det kan också hjälpa att ligga eller halvsitta med benen i högläge. Tala med din barnmorska eller hör efter på apoteket. Har du börjat tänka på förlossningen? Känns det bra, roligt, spännande, ångestframkallande, häftigt? Prata med din familj och dina vänner. Din barnmorska finns också där för att reda ut begrepp och lyssna till dina tankar.


Såhär stor ungefär är bebisen nu! Jag har lite högre livmoder än vanligt, så min går upp alldeles till revbenen, både på gott och ont de, får inte lika utstående mage som kan vara jobbig att gå med, men får desto mer sparkar rätt upp på revbenen, haha!


Pannkaka!

Blev en pannkakslunch idag! Superduper gott och superduper länge sen! Nu ska vi upp till försäkringskassan och lämna in papperna om föräldrapenningen! Sen måste vi hitta på nån present till rasmus som fyller år imorgon! Åh alla dessa födelsedagar! Puss på er!

Ibland får man vara lat!

Jag ligger i sängen och Jonas är inne på toa, jag får värsta brillianta iden om att vi ska äta pannkakor till lunch imorgon. Orkar inte vänta på att han kommer ut, orkar inte gå och knacka på och berätta, ringer honom istället!

Vadå typiskt mej och Jonas? ;)



Natti natti!


Myskväll!

Nu är vi äntligen klar med allt, eller ja, allt som skulle göras klart idag! Blev så sent att laga mat så vi åkte och köpte kebabrulle iställe, funkar ju de med!  Så nu ligger vi i nysängen och bara myser, jag sitter vid datan, läser lite cosmo och bloggar medans Jonte spelar fifa!



Sängen! Blir perfa de om man tänker bort fetfläckarna och dom fula tapeterna, kommer att bli jättefint sen när det är rustat och klart!



Fick ju någorlunda ordning tillslut, men fortfarande stökigt! Påslakanen blev jag förälskad i nere på Ikea och vägrade åka hem utan dom, så en sur pojkvän som inte bryr sig ett dugg om man har fina påslakan eller inte fick helt enkelt bara hålla tyst och acceptera att dom slank med ner i vagnen!

Åh älskar våran lilla mysiga lägenhet, synd bara att vi inte kan bo här hur länge som helst, funkar ju med bebis ett tag, men sen måste vi hitta oss något större!

Nu ska jag fortsätta läsa lite cosmo tidningar som Emma var så snäll och slängde ner i min brevlåda!

Imorgon ska vi till långtå och slänga skräp, sen ska ag in på körskolan och betala de sista på körkortet, uppkörningen och så! Sen är det mest fix här hemma som står på schemat!

Godnatt alla om vi inte hörs nå mer ikväll!



I paketet!


Tänkte visa vad som låg i paketet som jag skrev om att jag hämtade ut tidigare idag! ;)



En babyvakt! Superbra att ha när bebisen sover och man är i ett annat rum, då hör man ifall bebisen vaknar, hostar eller vad den nu gör! Så slipper man vara orolig för det!

Lite tidigt kan man ju tänka, men jag vill ha allt klart, för sen när bebisen väl kommit vill man ägna tid åt att lära känna lilla plutten och inte behöva handla massa saker!


Bygger säng!

Håller på att bygga ihop sängen nu, eller, jonas bygger, jag är mer med som ett moraliskt stöd och underhållning, Haha. Verkligen full rulle idag, vaknade vid 10 åt frukost och började med att rensa saker. Har gjort iordning alla barnsaker och barnkläder. Sorterat barnkläderna i storleksordning och sen fyllt en ikea kasse, så vi kan tvätta allt innan bebis. För även om de är nytt så vill man tvätta upp de. Sen åkte vi ut till e-center, jonas ska jobba åt en kille och sälja skor på söndag (Haha) så han visade vart allt låg och så och hur han stänger och öppnar. Sen ner på stan, hämta ut ett paket, visar sen! Efter de sprang jag upp till mormor en sväng, eftersom jag fortfarande får min post dit. Blev överlycklig när jag insåg att jag tydligen fått in 4600 på kontot, semesterersättningen! Jag som trodde att jag fick den på lönen men så va de visst inte. Efter de åkte vi hem och började med att skruva ihop sängen, då våran barnmorska ringde, vi hade glömt bort att de va sista föräldrakursen idag! Slängde oss i bilen och åkte dit iallafall! Nu är vi hemma igen och fortsätter! Blev en jättetråkig lång text men kommer lite bilder både på sängen och vad som va i paketet sen! Puss på er!

Studenten!

Godmorgon!

Sitter i soffan och väntar på våran säng som skulle dyka upp idag, sen är det bara att börja skruva ihop den! Ska bli jättekul att se hur de blir och framförallt premiärsova! ;)

Tänkte visa lite bilder från gårdagens studentfirande!



Storebror och lillasyster! ;D



Martin och Challe!



Nöjd student!




Engla! :)



Lite mustasch!


Ni får en uppdate senare och om ni har tur så får ni även se hur fint det blev med nua sängen!


Förlåt!

Förlåt så hemskt mycket för en usel uppdatering idag, eller rättare sagt ingen uppdatering alls! Har varit på studentfirande idag, synd bara på vädret men jag tror studenterna är glad ändå! Eftersom både min bror och jonas kusin tog studenten idag blev vi tvungen att dela på oss, jag åkte till ljusne och jonas till forsbaka! Nu sitter vi hemma hos emma och stefan och kollar på moving in och väntar på kladdkaka! Senare blir det stan för att kolla på mustash! Men hoppas att alla har en fin student,skolavslutning, eller bara vanlig onsdagskväll! Puss!

Checklista!

Hittade en checklista på saker man kan behöva tills bebisen föds, kan ju vara lite kul att se hur man ligger till när det gäller saker man ska köpa! :)

  • Kläder för inomhus!
  • 4 par omlottröjor eller bodies- Check! 
  • 4 par bomullsbyxor -Check!
  • 4 par strumpor -Check!
  • 4 par sparkdräkter. -Check!

    För skötseln!
  • badbalja -Check!
  • badtermometer
  • barnolja -Check!
  • skötbord eller skötplats -Check!
  • några mjuka frottéhanddukar -Check!
  • en tvättbunke för den dagliga rengöringen
  • tvättlappar -Check!
  • bomullsbollar eller bomullsrondeller
  • bomullspinnar
  • trubbig nagelsax
  • hudsalva för blöjutslag på stjärten
  • febertermometer (köp en digital termometer som används i stjärten).


  • För sömnen!


    korg, vagga eller spjälsäng med spjälskydd -Check!
    madrass -Check!
  • madrasskydd med plastad frotté -Check!
  • 1 filt eller tunt täcke -Check!
  • 2 underlakan -Check!
  • 2 påslakan -Check!
  • 2 nappar
  • ev en mobil för sängen.

Övrigt! 

  • barnvagn inklusive regnskydd och bäddutrustning -Check!
  • insektsnät till barnvagnen om det är sommartid -Check!
  • åkpåse om det är kallt -Check!
  • ev skötväska -Check!
  • babyskydd till bilen -Check!
  • ev bärsjal eller bärsele
    babygym -Check
    Matstol -Check


    Med mina 10 veckor ikvar så känns det som att jag ligger ganska bra till ändå! Är ju lite småsaker som ska inhandlas, men i det stora hela är vi klar! :)


    Finns så sjukt mycke fin babysaker, blir yr i huvudet av alla saker som jag vill ha, haha!


Skolfri!

Gud vad skönt de va att gå till skolan och rensa ur skåpet idag!

Nu slipper jag skolan i ett år, sen så har jag bara ett år kvar som jag ska gå och läsa upp, lite tjatigt, men men tiden går fort!

Hittade iallfall jättebra studentpresenter så nu är det bara vänta tills jag får övelämna dom imorgon! Hoppas för alla fina studenters skull att det inte regnar när dom ska ut på trappan och gå studenttåget!



Bild på mej och Älskling från hans student förra året! :)


Sött som fan!



Haha hur söt är inte denna lilla tröja då!


Babygym!


Babygymmet som vi köpte nere i Valbo. Ser jättemysigt ut! :)

Åh vad jag längtar till plutten kommer ut!

72 dagar kvar!
74% av graviditeten avklarad

Det närmar sig med stormsteg <3



Fixafixafixa!

Har lite grejer som jag måste fixa till imorgon då min bror tar studenten!

Vad fan köper man i studentpresent och varför läggs det ansvaret ALLTID på mej?


Champagne ska han iallafall få, men sen är det tomt på ideér!

Har precis kommit ur duschen, sitter på skoldatorn nu och rensar den för den ska lämnas in senast imorgon! Och jag är ju som vanligt alltid ute i god tid!

När mitt hår har torkat klart så måste jag sätta fart!

Fick btw ett brev idag. Från Svenska kyrkan, dom vill tydligen att jag ska "gå med i deras gemenskap"

Och med de vill dom väll att jag ska döpa mej.. Fast om vi ska döpa bebis måste jag nog göra de, för jag tror inte man får döpa sitt barn om man inte är döpt själv. Fan då.


Börjar bli tungt!

Märkte nu när jag och Jonas gick en kort sväng att det börjar bli riktigt tungt! Får håll så fort jag går i normal gångtakt! Sen måste jag stanna lite då och då för att jag får sammandragningar! Haha

Blev en konstig dag idag eftersom att vi somnade bort halva tiden! Imorgon ska jag in till skolan en sväng för att städa ur skåpet och lämna tillbaka böckerna. Sen ska vi på bolaget och köpa lite skumpa åt bror min och även kolla på en studentpresent!



Min fina våffla som jag fick av Jonas till lunch!


Förstörd dag!

Åh jag hatar när man förstör en dag genom att somna! Åkte in till stan och handla, hämta studentskylt, lämna pajformen till farfar och lite annat. Sen åkte vi hem, jonas gjorde jättegoda våfflor till lunch! Efter de blev vi både mätt och trött, så vi tänkte att vi skulle lägga oss på sängen och mysa. Bad choise säger Jag! Vaknade halv fem av att jag ligger och dregglar ner hans arm medans han snarkar sönder mitt öra! Så mycke hann vi med idag, nu är de bara att laga mat igen! Åh! Uppdaterar bättre ikväll! Puss

Regn och rusk!

Åh vilket sliskväder man blir tvungen att vakna upp till då! Vädergudarna är inte på bra humör verkar de som! Tur att jag har sängen som jag kan ligga och mysa i. Jonas den klanten råkade ta med sej personsökaren hem från jobbet igår, så han har åkt för att lämna tillbaka den. Får ligga kvar här och vänta på att han kommer och värmer mej, för det är fan inte varmt! Inte ens inomhus! Idag blir en perfekt städ/storhandlingsdag:) puss på er alla i regnet!

Seghet till tusen!

Verkar som att blogg.se inte vill samarbeta idag, designen har inte kommit upp än, tar väll ett tag till antar jag!

Seeega typer!




Ändrad design!

Har gjort en ny design, va så trött på den andra och jag gillade inte bakgrundsfärgen heller, den va för skrikig!

Återstår bara att se hur lång tid det tar innan jag ändrar mej och vill ha en ny design igen! Haha

Idag har jag gjort klart halldörrarna, kommer bli superbra dehär när de är klart! :)





Blev jättenöjd med resultatet, tänk vad lite färg kan göra!

Idag har jag inte varit allt för glamourös, har bara svassat runt här hemma i linne och tights och inte orrkat sminka mej, men man får ha såna dagar ibland åxå! :)



Nu slutar Jonas jobba snart så ska göra i ordning lite Söndagsmys bestående av honungsmelon!
Ja jag älskar frukt!


Mage v.30



v.29+3 <3


Mango!

Fruktälskare som jag är sitter jag och äter lite mango i bitar, superbra att ha hemma när sötsuget slår till!


Jättegott och fyllt med antioxidanter och annat nyttigt, kan inte bli så mycket bättre tycker jag!
Funkar även med frysta hallon eller blåbär!


Hade en period i höstas då jag åt typ 250g hallon om dagen! Och hallon innehåller jättemycket folsyra, som ökar chanserna att bli med barn, oopps! ;)


Ser inte ljust ut!



Ser ut som att de kommer bli lite regn om ett tag!

 Kan vara mysigt de med! ;)


Fint från Ikea!

Godmorgon på er! Sovit gott?
Jag har då inte sovit så jättegott, först är det så himla varmt så man vet inte vart man ska ta vägen, sen vaknar jag av att det åskar och spöregnar och kan inte somna om! Dessutom så krampar mina vader om nätterna, haha!

Tänkte visa lite gulliga saker som jag fick med mej hem från Ikea!



Tvä jättesöta påslakan, med fåglar, rävar, ankor och ja, allt möjligt på!



En jättemjuk och mysig sovpåse! Denna med både bilar och fjärilar!


Nu ska jag slänga mej på räcercykeln och cykla iväg och handla lite mat och så! Jonas jobbar idag med så jag spenderar dagen med alla städning som jag igentligen skulle gjort igår!


Underkläder by Nelly!



Finns nå otroligt med fina underkläder som jag skulle vilja ha, men har man 82 par trosor så kanske de inte behövs nå mer, men jag vill vill vill! haha


Woop woop!

Kom precis hem efter en het dag med bal, kalas och grillning!

 Vart tog all tid vägen? Jag som skulle städa och rensa massor! Som vanligt de, man hittar alltid på andra bättre alternativ.



fina baksidan!



Nathalie och Henrik, superfina!

Nu slutar Jonas jobba så ska rensa lite jordgubbar tills han kommer hem!


Bal och kalas!

Nu ska jag skynda mej och göra mej klar för att sen cykla upp till Jonas päron och följa med till kilafors och kolla på balen! Efter de så åker vi förbi Regnsjö och gratulerar Jonas kusin som fyller 10 idag! Upptadetrar lite senare under dagen!


Depend nr. 244!


Frukost!

God morgon!

Sitter och äter lite frukost och kikar runt lite på datorn! Ser ut att bli en fin dag idag med, synd bara att jag måste spendera den med storstädning+rensning! Fast lite tid utomhus måste jag ju unna mej! ;)

De är så skönt på förmiddagen när solen inte ligger på vårat fönster, eftermiddagarna är hemska då solen ligger på som fan och värmer upp allt till en bastu!!



Skugga!! <3



Kiwi och youghurtfrukost!

Hoppas ni får en fin Lördag!


Lite kläder...

Köpte lite bebiskläder nere i Valbo. Lite svårt när man inte vet vad det blir för något än, men hittade lite neutrala grejer iallafall! Får köpa mer sen!



2-pack pyjamas!



Body och dreggellappar! ;)



Urgullig pyjamas igen!

Köpte även några fler bodysar, byxor och strumpor!


75 dagar kvar till BF, längtar såååå!

Godnatt alla fina! <3


Babybox!

Har varit och hämtat ut babyboxen idag! Superkul med massa gratisprover, hehe!



De som va med:

Luktfri blöjhink
Blöjor
Matskedar
Barnvagnsreflex
Amningsilägg
Seba meed bubble bath
Tidningen Vi Föräldrar


Vecka 30!

Idag har jag varit gravid i hela 29 veckor och 0 dagar! Alltså går jag idag in i vecka 30!

Tänkte som vanligt uppdatera lite om den nya veckan!

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.



Junimorgon!

Skönt att vakna upp till denna soliga Junimorgon, nu är sommaren och värmen som vi väntat på här!

 Sov som en stock inatt, men efter sju timmars shopping nere i Valbo så är det inte så konstigt! Hann med mycket iallafall, ny säng åt mej och Jonas, allt vi behöver till bebis, lite saker till lägenheten, kläder till både mej, Jonas och bebis. Och ett fifa 11 till Jonas! Kotlettrad fick vi för 49kr med vårat Ikea familykort, inte fy skam de heller!



Innan vi åkte ner till Valbo så va vi och hälsade på urgulliga Sessan, 10 veckor gammal och världens skickligaste charmtroll! Till och med Jonas blev frälst!




Kommit typ halvvägt i butiken och vagnen redan full, shit no! Vi packade om och fick plats med mycke mer sen!



Klädshoppningen, tänkte visa lite ikväll om jag hinner!


Hoppas ni får en kanonfredag i solskenet! Jag ska iväg och köpa nya gardiner och en duk, sen ska jag beställa babyboxen ;) Kanske slinker ner en glass åxå, vem vet!


Jävla E4 jävel!

Är hur trött som hellst efter att ha varit nere valbo från klockan 10 imorse och till nu. Så står vi still på vägen på grund av fordonsbrand! Jag som är kissnödig som fan och vill hem och packa upp och kolla på allt vi köpt! Åh! Uppdaterar imorgon om våra fynd iallafall! Puss på er!

Jag smälter!

jag har blivit kär på nytt! Helt underbart söt liten sak!

BM-besök!

Va ju hos barnmorskan idag, gick jättebra som vanligt! De enda va att mina blodvärden hade sjunkit igen eftersom jag slutade med järntabletterna, mådde jättedåligt av dom. Tänkte testa ett tag med bara vanliga MittVal kvinna, men de räckte tydligen inte! Så fick nya utskrivna!

Fick även massa papper som vi ska ha med oss upp till förlossningen, blodgrupp osv.

Det roliga va att bebis hade växt så de knaka! Förra gången låg mitt sf-mått alldeles under normal, men nu låg de över normal iställe! Så plutten min har haft en spurtperiod och växt som satan! Men de har jag känt, livmodern blir bara högre och högre, nu slutar den typ uppe vid revbenen!

Dagens resultat:

Sf-mått:
28cm (växt åtta cm på 3 veckor)

Hjärtljud: 140 slag/minuten (pojkslag, hehe)

Vikt: +6 kilo sen inskrivning v.12



Gammal bild på magen, men älskar dej ändå bebis! <3

Nu ska jag kolla på film med Jonte!


Matlagning innan halkis!

 Är så himla huungrig! Vilken tur att Jonas, den händige karln står och lagar kassler med potatis, brocoli och svampsås till oss, riktig handyman! ;) haha.

Har varit på stan idag och kollat på kamera, bestämde oss för en olympus, en jättefin röd! Så vi åker och hämtar den imorgon innan vi åker ner på ikea! Vi åt även kycklingkorv och kollade i lite butiker! Gick upp på försäkringskassan och lämnade in moderskapsintyget åxå, skönt att ha de gjort för nu blir de semestertider och allt!



Såhär ser den ut, fast den kanske är orange?!

Efter maten ska jag åka ut till Bergvik för att halka runt lite på halkbanan! Alla säger ju att halkbanan är de roligaste med hela körkortsutbildningen, så vi får väll se! :)

Uppdaterar lite senare om hur de gick hos BM!


:)


Onsdagmorgon:)

God morgon! Vaknade tidigt idag för jag hade körlektion halv åtta. Helt underbart skönt de va när jag gick genom parken upp till körskolan imorse, lagomt varmt och solen sken! Nu ska jag äta lite frukost nummer två sen ska jag och jonas in på expert och kolla på en kamera, sen halv 11 ska vi till barnmorskan! Hoppas ni får en mysig onsdag iallafall! Puss!

Minispa!

Har tagit en skön dusch och tvättat håret och peela hela kroppen! Sånt som man hela tiden tänker att man ska göra men aldrig tar sej för!



Rosenseriens brun utan sol och turkost nagellack på dehär så är ju kvällen fulländad!



Bebis växer så de knakar, vecka 30 om två dagar, känns helt underbart!

Ska fixa klart och sen ska jag sova, fullspäckad dag imorgon! Ska även till bm och mäta sf-mått igen, spännande att se hur de har ändrats på tre veckor. Nu när jag går in i vecka 30 kommer jag få gå på tätare besök, blir två veckor bara mellan gångerna då!

nattinatti på er!


Vad som låg i paketen!

Tänkte visa vad jag fick för fint av min chef idag!


En Bukowski nalle, jättesöt! Va väll tänkt lite mer till bebis än till mej! Gulligt tänkt av henne!


Och till mej två fina ljuslyktor, kommer bli jättefint i vardagsrumsfönstret!


Känns lite tråkigt att praktiken är över men har haft superbra och har verkligen trivats där! Nu ska jag slänga mej i duschen!


Paket!

Fick ett paket av min gulliga chef Lena eftersom jag gör sista dagen här idag! Jag som älskar paket! Haha. Visar senare vad som dolde sig inuti! ;) puss!

Godmorgon!

Sitter på körskolan och ska ha riskettan i fyra timmar nu! Sen när de är klart ska jag slänga i mej lite lunch och sen till praktiken, sista dan är det idag åxå! Imorgon har jag körlektion och sen bm besök, sen ska jag till skolan och göra ett prov och sist ska jag göra halkbanan! Så de blir fullt upp hela dan! Men de är inte långt alls kvar nu! Hoppas ni får en härlig dag, puss!

Ny säng!

Jag och Jonte åker ner till Ikea på Torsdag och köper en sånhär!


En ny säng är verkligen behövligt!

Blir mer saker åxå som vi ska köpa, allt vi behöver tills bebis kommer, eftersom vi inte kommer kunna åka i sommar då Jonas inte är ledig en endaste dag!
 Kläder och så väntar vi med, köper bara lite neutrala så man klarar sig i början, sen när vi vet vad det är för nån som ligger där inne kan vi köpa lite mer kläder! :)


Måste säga grattis till Carro och Jimmy till sötaste lilla Leah som kom till världen idag, superfin! :)


Nationaldag!

Idag är det nationaldagen! firar inte de någonting alls, men de är iallafall! ;) Klockan nio imorse så åkte vi hem till pappa för att börja hjälpa han med att flytta, höll på hela dagen ända till fem, med ett stopp på 45 minuter för pizzaätning. Fick jävligt mycke gjort iallafall, Jonas och pappa fick lyfta upp möblerna, jag möblerade och skruvade ihop, haha. När vi va klar med att hjälpa pappa så åkte vi en sväng till Jonas farmor och hämtade böcklingen som vi glömde där igår. Sen bar de vidare mot e-center för att inhandla kvällens mys! Kom hem och lagade snabbt ihop lite mat, sen målade jag på andra lagret på dörren, ska bara rolla en sista gång imorgon sen är den klar! :)

Blir tidig säng ikväll, är trött som fan och ska upp tidigt imorgon för körskolan och riskettan!

Gör även min sista praktikdag imorgon åxå, känns lite småsorgligt!



Det som inhandlades på e-center! Ny smak dessutom, blir nog kanon de!



Och de hederliga jordgubbarna!
Sen jag blev gravid har jag fått nått helt obeskrivligt sug efter jordgubbar! Måste ha!


En undran...



Undra vad jag kommer få köpa för söt liten bokstav att sätta brevis dessa i slutet på Augusti någongång!?
 Kanske ett A, eller ett L... ?

Spännande att se! :)


kladdkaka!

Sitter i soffan och har precis slängt in en kladdkaka i ugnen! klockan åtta ska vi se solsidan sen klockan nio så börjar en film som heter Slumdog Millionare, har sett den förr men den är grymt bra! Usel uppdatering idag då vi har hållt på och fixat i hallen hela dagen, men de är jätteroligt att hålla på och sen blir det fint! :)



Blir fortsatt fix med hallen imorgon, veckan ser mysig ut!

Måndag: Fixa i hallen, hjälpa pappa att flytta
Tisdag: Riskettan på morgonen, sen sista praktikdagen
Onsdag: Körlektion, BM besök, halkbana!
Torsdag: Ikea!?
Fredag: Sista skoldagen!

Nu ska jag sjunka ner i soffan och vara Jonas all night long, som vanligt då, haha! ;)


Fullt upp!

Har inte hunnit blogga något idag för har haft fullt upp hela tiden. Har hållt på och fixat i hallen tills nu typ, med en liten paus för äggstekning! Men nu är det första lagret målat så de är bara att vänta. Vi ska åka in till stan och lämna in filmen vi hyrde igår, sen ska vi laga mat! Puss!

Äggröra!

Jonas står och fixar äggröra och jag sitter vid datan, Emma Stefan och Sara åkte nyss. Vi kollade precis klart på en ganska bra film, Pound Dog hette den trorja! Imorgon ska vi fortsätta med hallen och förhoppningsvis blir det sol så man kan vara ute lite åxå!

När Jonas käkat upp sin äggröra och jag druckit upp min blåbärssoppa ska vi krypa ner i sängen och mysa oss till sömns!

God natt på er!


Som en boll..

Kände mej lite som en boll som vandra omkring när jag va på skolan förra veckan, haha!



Ska ta och knäppa bilder för vecka 29 nån dag nu åxå, när jag har tid och ork! :)


Årets varamste dag?

Fy fan vad varmt det har varit idag! Har hållt på och hjälpt pappa och flytta, trodde jag skulle svimma i värmen! Efter vi hade packa upp några kartonger åkte vi och köpte thai mat, underbart gott! Så nu har jag lite mer energi! kom nyss hem och nu måste jag ta tag i mount everest (disken) kommer få diska i tre år för att få allt diskat känns det som, fattar inte att två personer kan dra ner så jävla mycke disk! Måste dammsuga lite åxå!

Jonas skuter jobba vid 9 och då kommer Emma och Stefan förbi och kikar på film, idag skulle dom välja film, sist valde jag och jag har nån övernaturlig kraft känns de som, hittar alltid dom sämsta filmerna man kan hitta! Men man kan ju inte vara bäst på allt! ;)


Ännu en sommardag..

Ser bara för härligt ut när solen skiner, allt är grönt, till och med syrenbuskarna har slagit ut, nu är sommaren här! :)

Vaknade för ett tag sen, men ligger fortfarande kvar i sängen och myser! Ska gå upp snart och äta lite frukost och så! Hade jättekul hos Ida igår, lite småroligt att vara nykter själv å se alla andra drösa omkring haha.



Madde hittade denna skylt och tyckte att de va hysteriskt roligt med en dick akut! Undra om hon tycker de är lika kul idag, haha!

Snart ska jag iväg och hjälpa pappa och flytta in i nya lägenheten, hade tänk att jonas skulle köra massa grejer men nu jobbar ju han så vi får göra de vi klarar av och hinner med!

Idag vill jag ha mjukglsass!


Påväg hem!

Luftgitar på riktigt hög nivå, Haha! Sitter i bilen påväg hem, Jonas blev nykter han med eftersom han ska jobba imorgon, så vi tog bilen till bollnäs iställe! Skönt att slippa nattbussen med en full pojkvän! När vi kommer hem blir det sängen, jag är bara allmänt trött och jonas ska upp tidigt imorgon. Och nu har det tagit från bollnäs till mohed för att få ihop dehär inlägget, Segt internet i mobilen! God natt och puss!

Vecka 29!

Går in i vecka 29 idag, 11 veckor kvar bara!

Tänkte uppdatera lite om den nya veckan! 

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.


Dedär med att de kan synas utanpå magen är lite roligt, hela magen hoppar till ibland, ser lite alien aktigt ut, haha!


Iväg på jobb..

Nu om ett tag ska jag springa ner till bussen för att åka in till stan och jobba några timmar. Börjar klockan tolv, sen får vi se när jag slutar, beror på hur mycke folk de är!

Ska även in en sväng på expert och beställa studentfoto till bror min! Sedan styr vi mot bollnäs för lite festligheter! Blir hallonsoda för mej! ;) Ida fyllde 18 igår så vi firar henne idag!

Hoppas ni får en trevlig Fredag, för de ska jag ha! Bloggar kanske lite mer sen om jag hinner!


Kväller!

Skjutsade hem sara efter filmen, sen gick vi på en skön liten kvällspromenad, härligt att det fortfarande är ljust ute såhär vid elvatiden. Nu ligger jag i sängen och väntar på att hjärtat ska borsta klart tänderna och komma och krypa ner breve mej. Blir ingen sovmorgon tillsammans imorgon då han börjar jobba klockan sju, men men kan vara skönt med en egen sovmorgon åxå! Godnatt och puss på er!

Filmkväll..

Sitter hemma och väntar på att Sara ska komma förbi, vi ska kika på nån film och käka bullar! Jag och Jonas åkte fan runt hela stan för att hitta krämkaka, men inte fanns de någonstans, jävla skitsöderhamn! Blev bullar iställe! Slinker ner de med!

Imorgon går jag in i vecka 29 kom jag på! ;)


Himla tur..

Att vi köpte oss en kombi alltså!



Hur skulle vi annars gjort när våran ponny vela åka med på en tur?


"Lagar" mat.. ;)

Känns så skönt när man gör mat som ska vara inne i ugnen, man stoppar in den och sen "lagar" man mat! Nice! Idag kör vi på lite lathetsmat, eftersom ingen av oss orkade anstränga sej. Klyftpotatis och kycklingsnitselgrej! Varmt de har varit idag då!!

Och typiskt jävla nog så glömde vi att köpa tandkräm när vi va inne i stan och våran hemma är totalt slut!



Nydiskat och fint, yäyä!

nu har jag "lagat"klart maten tror jag, så nu blir de mat i stora lass!


Live every second like it was your last one..

Idag är både jag och Jonas ledig, de fira vi med att ta en sovmorgon och bara ligga och mysa i sängen! Men nu är vi uppe på benen och frukost har vi redan ätit! Jonas ska putsa väggarna i hallen sen ska vi hitta på något, vädret ser ganska lovande ut! Så himla synd att vi inte har någon grill, är så himla sugen på att grilla flintastek eller nått!



Fy fan vad blek jag är när man jämför med Jonas händer!!

Nu ska jag måla naglarna och göra mej klar!


Livingroom...

Kan inte sluta kolla runt på massa möbler och inredning, finns ju så mycke snyggt!



Mina vardagsrumsfavoriter, de är från ikea, jysk och ellos. Mattan är skitsnygg, skulle verkligen behöva en ny, inte för att den vi har är ful, bara de att allt skräp syns på den så jävla väl!

 No more svarta mattor!


Mmm!



Sånahär darlings gör min kväll!


Sådär!

Två körlektioner, ett helt oförberett prov och massa inlämnade uppgifter senare slutar jag för dagen och denna vecka,har bara två dagar kvar i skolan innan sommaren, ingenting att hänga upp i julgranen direkt!

Ska kila ner en sväng på banken för att sätta in lönen på mitt konto så jag blir en rik bitch, vilket inte kommer hålla så länge då jag ska betala lite mer på körkortet, men inga sura miner för de! Kommer ändå bli så nöjd och lättad när det är klart :)



Och jag bjuder på en läcker bild på två brandmän, brandkvinnor ;)
Roligaste praktiken jag någonsin gjort!


Trött i ögat!

Är så himla trötttt!

Sitter på skolan och ska plugga klart lite arbeten! Ska iväg till körskolan sen och köra en stund, sen har jag en till lektion, efter de är jag ledig!

Vädret today gör mej lite smått deprimerad! Jag vill ha sol!


RSS 2.0