Sista träningen! :(

Ja, nu är ishockeysäsongen oficiellt slut :( Sorgligt som fan känns det och jag kommer att sakna det otroligt mycket. De va iallafall en mysig kväll med tårta och bildspel! Bajs på foten hann jag få åxå! :)



Tårtan och sötnosen som kleta bajs på min sko! ;D

Onsdag!

Idag är det Onsdag och våra lärare är på kurs, skit skönt att sluta tidigt! :P
Idag har jag även hunnit med en liten shoppingtur på stan, blev ett par lackleggings, så nu kan Karin få sina tillbaka, och en vit ovesizad tröja med ficka på bröstet! Nöjd är jag iallafall :D

Ikväll ska jag upp till ishallen för den sista träningen denna säsong, jag ska inte träna, bara upp och kolla :(


Nice säng!

Ligger och ska sova i en najs säng :) Lyssnar lite på Bob Marley och funderar över värdsliga små problem^^, 
Vet att de är uttjatat, men sommar och sol är verkligen välkommet nu :D Längtar efter att få ligga halvnaken på taket och steka med mobilen i ena handen och ett glas juice i den andra.

Lägger in lite bilder åxå, dom har igentligen ingen mening ;)



De va allt, hörs häj!

Hemma hos Jonas :)

Hej, nu sitter jag hemma hos Jonas, slutade ett idag så gick först hem och sov en stund, sen gick jag ner på¨stan och löpte en tröja :D Som igentligen inte är min stil, men de skiter man väll i , snygg va den iallafall!

Nu ska vi ta en promenad upp till hans föräldrar för att få i oss lite mat :D

Bild på det kanske snyggaste paret som gått i ett par skor :D HAHA

God morgon :)

Ny dag nya tag, är fortfarande lite öm i ryggen och nacken, men jag får vila ett tag så kanse det blir bra, är så otäckt med nackskador, fy!

Idag slutar vi vid ett tiden ungefär, lärarana ska på kurs så vi slipper vissa lektioner! Skönt! Sen är de inte lång tid till påsklovet heller! De enda som är synd nu med påsken är att Jonas kommer att jobba hela helgen, så jävla drygt!

Efter skolan idag blire prison break iallafall :D



Bilden är tagen alldeles efter våran cupvinst, och även fast det ser så ut så är jag absolut inte ledsen! Tvärtom! :D

AJ!

Säger jag just nu, en kota i min nacke hamna fel under helgen, men den knäcktes tillbaka. Men nu under matchen så hänf´de ått igen, har en aning ont, tur att de är i slutet på säsongen iallafalll!!

En bild på laget som va va till Avesta med, ett härligt gäng med många knäppa B-rudar ;)


Hemma :D

Hemma efter en skön helg! Några skador, men de är inte ela världen! 

Bilder kommer upp senare, men så länge kan ni kika på

varforinte.com

Puss ;D

Andra avenyn!

Har nyss suttit med Jonas och kollat på andra avenyn, och fy fan vad spännande de är nu! de FÅR inte vara Markus!! Aja, kanske ska ta en prommenad med Jonas upp till statoil för att köpa snus, haha men jag orkar fan inte! ikväll blire Prison break som gäller! Så spännande!
Imorrn åker jag till avesta och spelar hockey, så kommer inte att uppdatera på hela helgen!

Puss å kram!

Våffelgagen!

Idag är det våffeldagen ^^ och jag och Jonas har nyss kommit tillbaka från stan, vi har varti och ätit lunch och gått runt i olika affärer, och Jonas köpte en dator. Vi har även handlat våfflor till ikväll :D


Sommar sommar sommaaar :D
Inte långt ikvar nu, och om ungefär två månader åker jag till Turkiet! Längtar som fan!

Sovasovasova!

JA rubriken förklarar mer än tusen ord!

Gos natt mina sköna! ;)



JA jag vet att jag är fin! HAHA


Kvällsfika! :D

Sitter å käkar macka med skinka nu ja! Gött gött gött :D Har precis vart uppe på ishallen och tränat lite ishockey och så ;) inte långt kvar av säsongen nu, på onsdag om en vecka stängs isen av och vi brudar får äran att vara de sista laget ute på isen. Men om ungefär en månad drar barmarken igång! Plus att jag ahr planerat att börja träna lite fotboll för att hålla konditionen uppe, men vill inet spela match, är bara ute efter träningen, så vi får väll se vad det blir med den saken!

På torsdag morgon ska jag och Jonas få ha en egen sovmorgon bara vi två själva för första gången på typ sex eller sju veckor! OM jag längtar?! Allat har vart så intensivt nu ¨på sista tiden, han har jobbar hela tiden, och dom få gångerna han har varit ledig så ska jag bort. Som till exempel att jag åkte till Åland när han va ledig, och nu i helgen ska jag till avesta när han är ledig! Men men, på TORSDAG! då kan inget stoppa oss från att ligga och mysa hela dagen i sängen ;)

Känner att de blev ett tråkigt inlägg, så slänger in lite random bilder nu :)

GodNatt! <3



Hahah bara sådär lite olika bilder :D

Friday I´m in love! <3

Sitter i skolan och lyssnar på musik och ahr projekt och företag! Idag är det pizzaluktande korv i matsalen (?), vafan nu det är!? :O HAhah, och luktar den bara pizza? eller smakar den åxå? SKUMT!

Längtar tills på Fredag, då åker vi iväg till skogsbo med hälsingelaget! kommer hem på Söndag igen! 



KÖRV KÖRV KÖRV!

Klart!

Nu är katterna kastrerade och klara, allt hade gått bra,men nu vinglar dom runt som fan och är slö! Men ingen spya som tur va!


Sådär känner dom sig nog nu!


Match ikväll igen! fast med hälsingelaget idag ;)

Lagfoto

Ett lagfoto från alldeles precis efter vi vunnit cupen , haha alla ser förjävlig ut men vad kan man vänta sig efter en dag fylld med massa matcher. Skönt att vi vann ändå fasst vi spelade riktigt uselt mot ljusne, haha. 
Match ikväll med, fast nu med hälsingelaget, undrar hur de kommer gå, spännande! :)

Aja njut nu av detta foto och våran svettiga glädje! :D


Yes!

Vi vann cupen! :) haha fast vi spela skiit dåligt den sista matchen så vann vi cupen! Wohoo!

Bilder kommer sen ;)

Bilder från igår



Och så imorse ;D


Matchtider

´Tiderna för imorrn ;)

08:00- Söderhamns IK - IFK Mariehamn

10:30- Söderhamns IK - Norrsundets IF

13:00- Hälsingegårdens AIK - Söderhamns IK

19:15- Söderhamn/ljusne HC - Söderhamns IK





PÅ ISHALLEN I SÖDERHAMN, KOM OCH KOLLA! :D


Shit!

Kolla vad som rasare från taket nyss! :O



Hihi tänk om den gröna bilen hade stått liite längre fram!

Just nu!

Lagar jag kycklingsallad :D Ska ha med mig de imorrn till ishallen, plus att jag ska äta lunch idag. Solen skiner och man hör fåglar, dagen är underbar!
Men nu börjar man få lite ångest, snart är både våren och sommaren över och de blir höst, vet att de är lite patetiskt att tänka så nu när våren inte ens är riktigt här, men that´s me! haha

Slänger in några sköna vårbilder från våren i åttan trorja de va  :D


HAHAHAH'! haha!


Hahaha old is gold eller vad säger man? :P

Vaken :)

Nu sitter jag och Emma vid köksbordet och har nyss ätit frukost, Challe ligger och sover i min säng och Emma har så jävla svårt att välja vilken pizza hon ska beställa, I-landsproblem?! haha.

Idag vet jag inte vad som ska hända,blir väll nått, ska ner till affärn snart och panta, köpa kyckling, sallad och pasta, ska laga en kycklingsallad till imorrn!

Matchtider för imorrn kommer komma upp senare, och bilder på gårdagen!

Lägger upp lite randombilder nu bara för jag har inge bättre för mig! :)




Visst passar hon bättre i blondt hår!?:D

Yeah!




Nu sitter vi vid köksbordet och kökar chips och laddar inför kvällen!

Ha en bar kväll alla läsare!

Fredag!

Idag är det fredag!! Wihooooo :D 
 
Karin håller just nu på att platta mitt hår, men de kommer alltid att vara afro ;)

En ny design kommer nog kanske att dyka upp snart åxå ;D

Ha en trevlig kväll alla, kanske uppdaterar senare ;P



:)

♦ Citat ur svensk ordbok från 1903: "Neger - Människoliknande apa som lever i hyddor i Afrika, spelar på trummor när han är glad".


19 mars

Tja!

Idag är det fredag och jag har en riktig fuldag! Usch hatar när det blir så, då kan man lika gärna bara gå och lägga sig igen, tur att jag slutar 11 idag! :D I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, på söndag har jag hemmacup på ishallen iallafall! Så kom upp och kolla!

Såhär snygg känner jag mig idag!





Och jag sägersom Ida, för alla jävlar som undrar så möter vi ljusne klockan kvart över sju på söndagkväll, be there! ;)

God natt!

Nu åker jag ut och lägger mej och sover hos min pojkvän! Har precis tränat och nu har jag ätit en god omelett! Så jävla lätt att göra plus att de är så in i helvetes gott!

Imorrn blire fredag och galej!



En bild på de tre snygga systrarna ;) haha

Hockey

Sitter och väntar på Emma och MiaJävelN nu, ska träna hocley idag igen :D

Fattar inte vad det är för fel på mig, känner mej så in i helvetes jävla trött hela tiden bara! Sover typ jämt, och ändå orkar jag knappt upp till skolan!!!

Hockeybilder ;)



Känns verkligen jätte sorgligt att de faktiskt bara är två veckor ikvar av hockeyn, nu när man är som mest taggad så ska de sluta liksom.

Sommarhockey, vore de nått? :)


God morgon!

God morgon!
 Har alla sovit gott?
Jag har iallafall de, efter matchen igår åkte jag ut till Jonas och sov med han, och som vanligt sover jag som bäst när jag sover med han!

Idag har jag träning igen, får se hur de går, har lite in i ryggen (?) , ingen aning om vad jag har gjort, måste ju ha fått nån smäll! Jonas jobbar 14timmarspass idag, men åker nog ut itll han när han slutat ändå, vi får se hur jag gör!

Imorrn är det fredag!
Vad ska alla göra imorrn!?

Puss

Ishallen

Ska upp till ishallen ikväll igen, har match mot U14, hur fan kommer de gå?! :O Aja, dom ska köra mig på backen, så de är både spännande och nervöst, är ju oftast center så.

Ikväll efter matchen åker jag nog ut till Jonas, är ju ensam hemma ända tills på måndagkväll, och de blir ju så ensamt ;)


Manligheten bort!

Nu har jag ringt till veterinären och beställt tid för att ta bort manligheten på kattgrabbarna, lite sorgligt känns de faktiskt! Tänk om dom inte vill bli kastrerade liksom, men de är nog bäst, för nu när dom blir könsmogna ska dom hålla på och markera revir och de stinker!  Aja, på måndag klockan kvart i 11 ska vi dit med dom iallafall, hoppas det går bra. Är det någon som nyligen har eller ska kastrera sina katter? :)




Mina kattgrabbar <3

Lunch

Nu har jag lunch, och de va pannkaka :D 



Och såhär glad blev Olivia när hon fick äta pannkaka, min lilla gullhöna <3

Älskling ;)



You´re a rockstar, baby everybody wants you

Tisdag

Blev dåligt med bloggande igår, ber om ursäkt för det kära läsare! Ska skärpa till mig lite nu :)

Imorse när jag skulle till skolan hände värsta grejen! eller ja, nu överdrev jag, men de va sjukt konstigt!

I våran cafeteria jobbar de folk som är handikappade, alltså dom bor på hem och så, typ som dom i en annan del av Köping. Och när jag kom och skulle svänga upp mot skolan, så gick de en sån framför mig, sen vips!, så halka han, och låg på backen å typ, ja desåg ut som hela benet va brutet å så lät han som jag vet inte vad! Så kollade han upp på mej och fick ur sig ett hjälp, så jag hjälpte honom upp, och så stod han där, såg fortfarande ut som att han hade brutit lårbenshalsen eller nått!, då fråga Matilda om han behövde hjälp, men han bara ignorera oss och haltade upp mot skolan! haha liet skumt!

Träffade också Malin idag :D De va skitlänge sen jag såg henne så de va väldigt roligt^^



Maliin :D <3

Åland!



Lite bilder från Ålandstrippen då :)

Hemma!

Eller ja i skolan, men hemma i sverige iallafall :D har inte uppdatrerat på hela helgen, men hade inge internet på Åland :) De blev en jävligt rolig resa iallafalla :D

Bilder kommer komma upp senare under dagen, är för trörr för att orka lägga upp de nu :D

puss!

Film mys!



Nu blire film mys med älsklingen!

Vi har även lite kex och ost som vi ska mysa med ^^,  ja vi har ju kattungarna åxå!

Har haft en jättemysig dag, vi har ätit på kina och vart hemma och myst, ska lägga oss i tid ikväll åxå, för imorrn ringer klockan vid sextiden ;)




Jonas Fredrik Jonsson

Idag!

Kommer ni ihåg att jag skrev igår att de va en speciell dag idag? 

Idag är det nämligen min och Jonas tvåårsdag!

Därför tänkte jag berätta lite kort om hur vi blev tillsammans :) hihi läs den som orkar!

För två år sen idag, så va det en onsdag, Jag hade prata med Jonas i några månader, på sms, msn och i telefon, vi hade även träffats några gånger och fikat, ätit på subway och så.. Iallafall, denna Onsdag, Jonas gick då i ettan på industri och jag i åttan på norrtull, men dom hade idrott på A-hallen, men Jonas va inte med på indrotten, så han skicka ett sms och frågade om jag vela komma och träffa han en sväng. Jag skulle ha lektion om en kvart, men jag gick iväg en sväng då, vi pratade lite och innan jag skullegå fick jag en kram, inge mer med de. Sen när jag satt på lektion, så fick jag ett sms, de va från Jonas och han frågade om vi skulle hitta på något idag. Men jag hade redan bestämt med hans lillasyster, Sara, som jag spelade i samma hockeylag som, att jag skulle komma ändå, och liksom överraks Jonas. Så jag sa till Jonas att jag inte kunde vara med han för att jag skulle dammsuga (HAHA) , man han trodede på de och blev lite småirriterad, så efter skolan åkte han hem och la sej och sov. Och när jag slutade, så gick jag ut till vågbro, visste ju att han bodde där, men inte vart liksom, men Sara mötte mej vid skolan och jag följde med henne :) När jag kom hem till dom så va de första jag såg Jonas, som låg på soffan och snarkade ( ovanligt ^^,) Jag gick och väckte honom, han såg jävligt förvånad ut, och han va så trött så han visste knappt vart han va, efter ett tag kollade han på mig och flinade och sa: Skulle inte du dammsuga? Efter det så tog han upp mig på sitt rum och la mej i hans säng, och efter det har de vart vi två!

Hahah, ja nu har ni hört de hela i korthet iaf ^^,



   


Hihi lite bilder åxå, inte världens bästa kvalite, men men! 

Kommer inte blogga så mycket idag heller, för jag och Jonas tänkte ha en myskväll med utemat och en film ^^

Pusshejj!

Godmorgon..



Hihi känns konstigt att säga god morgon såhär sent, men jag var så otroligt trött, och jag behöver vila upp mig. Imorrn åker jag ju till Åland, vi ska samlas uppe på ishallen klockan sex på lördag morgon, haha får försöka vila på bussen :)

Aja vi hade ju match igår, mot pojkarna, och vi vann! :D, med 11-4. Målen vet jag inte riktigt vilka som gjorde alla, men jag gjorde två, Emma gjorde tre, Elin öhrner gjorde något, Mia gjorde åxå något, och så tror jag de va Johanna nygren, men nu har jag säkert glömt någon.., Men de va iallafall en grym insats brudar! Bra uppvärmning inför Åland, nu åker vi dit och kommer hem med sex poäng!


Nyvaken igen ..

Hihi, ja, jag tog en till liten tupplur! Kände mej så jävla mätt och trött efter pannkakorna. Drömde skitskumma drömmar om att jag slängde in massa bögar i ett rum :S haha. Nu har jag snart match, sen efter matchen åker jag nog ut till Jonas och sover med han inatt! Och imorrn är det en speciell dag ;) hihi men de får ni  veta varför imorrn! uppdaterar kanske ikväll efter mathen när jag e ute hos Jonas.

pusshejj


:)



Ligger i sängen och taggar för match ikväll:)

Nu ska jag äta pannkaka! :D


Marängsviss :D






God marängsviss och glada systrar (y)



Morgon :)

God morgon alla!

Har precis kommit ur duschen, väntar på Tove och Sara, sen ska vi dra och bowla lite ;)

Sitter och laddar hem lite skön musik,men nu har fantasin torkat, så skriv gärna om ni vet nån bra låt ;)



Sängen nästa

Nu har Jonas sprungit ner och hämtat den sista tvätten i tvättstugan, fotollen e slut och jag är trött! Imorrn kommer Tove och Sara, längtar!

Nu blir det sängen för våran del iaf, ska upp klockan 7 imorrn och åka in till stan :)

Natti natti

( Försökte ladda upp en bild men internet är så in i helvtes jävla segt!!)

Fotboll..

Sitter i soffan hemma hos Jonas och kollar på fotboll, eller ja, han kollar och jag försöker fördriva tiden genom att sitta vis datan (på det otroligt sega internetet som vi snor av grannen)

En bild på min otroligt nördige Arsenal pojkvän ;) Alltid bänkad när det är fotboll på tv ;)

Kärlek <3



Lite skojig bild, men det är Olivias grymt snygga skjorta,hon har köpt den på Jc för 350 kronor! ;)

Vill ha!



Bildbomb :D

Nu komer massa bilder från idag :D










Bilderna är från fikat hos Olivia tidigare idag :)  De va gott! ;)

Good morgon :D

Det är inte lika fint idag som de va igår, men det blir nog en bra dag ändåå :)
Ska till Olivia vid 12, så kommer de lite folk från klassen och sen ska vi förmodlingen bowla, hur nu de kommer att se ut ;)
Ikväll ska jag och Jonas hem till Jonas föräldrar och träffa lite släkt och så...









Nu ska jag platta den blonda, orange, bruna, risiga, livlösa och slitna kalufsen ;)


Sugen..




Nån som är sugen på lite pasta? Jonas kan laga, heelt gratis ;)

Sugen..




Nån som är sugen på lite pasta? Jonas kan laga, heelt gratis ;)

Snabbt inlägg..

Nu är Jonas hemma och vi ska laga lite mat och sen tvätta! Uppdaterar om vi hittar på något trevligt senare ;)




Pusshejj!

Allt finns under soffan...



Har ju funderat ett tag på vart alla kattleksaker hade tagit vägen, nu vet jag :) allihopa låg under soffan, så ett tips om ni inte hittar något, kolla under soffan!
Under soffan låg även Viktors favoritmus^^ så nu e det full fart på han :D

Onyttig lunch!

Sprang ner på¨Tempo och köpte en minst sagt onyttig lunch!

Billys och påskmust.., men gott va de :D



Lite skojigt att påsk och julmust smakar exakt lika tycker jag, lite skillnad borde dom ordna :P

Åh!

Visst är det underbart när solen skiner och man ser och hör hur de droppar från taken! Nu känns det som att våren börjar komma! Hade jag inte vart förkyld hade jag gått ut och gått på en lång och härlig promenad i vårsolen!! :) -ska öppna fönstret och släppa in lite frisk vårluft iallafall:D





Sitter med fönstret öppet och bara myyser :D Sen såg jag på bilden på mig att det är dags att färga mina ögonbryn igen, så får väll slänga i en liten färgning ikväll då :D

Förmiddagsmys^^



Nu ligger jag i soffan hemma hos Jonas med två brottandes kattungar..mina planer för idag är inte så stora.., ska laga lite mat tills när Jonas kommer hem från jobbet! Blir nå biffar av nå slag, med ris och kebabsås :D blir nog kanongött de! ^^

Veckans planer, än så länge

Måndag: Tvätta och diska, om man orkar ;)
Tisdag: Vara inne i stan, hitta på nått med nån^^
Onsdag: Tove och Sara kommer
Torsdag: Möte på förmiddagen, sen åker Tove och Sara hem, ev. match på kvällern om jag e frisk
Fredag: Ladda inför åland med fredagsmys^^
Lördag: ÅLAND
Söndag: ÅLAND

Måste klämma in lite plugg nån dag åxå, men de ser ju inte så omöjligt ut :P

Sunday bloody sunday!

Idag är det söndag, har varit ute hos mina kusiner och firat att Emil fyller år i morrn:) Nu ligger jag hemma i sängen med Rasmus, han hängde på med in till stan.., när Jonas slutar jobba ska vi åka hem till hans föräldrar och äta smårgåstårta :D






Dåliga cambilder, men det kallas för att bjuda på sig själv!

Just nu..

Nu är jag hemma från hockeyn , hur de gick ska vi inte prata om ;) Är hos mina svärföräldrar för att käka lite pizza och vänta på att pöjken min slutar jobba, så vi kan åka hem till kattpojkarna och gosa med dom^^,

Imorrn ska jag först på kalas hos min lill kusin som fyller år, sen ska jag hit igen, Jonas pappa och lillasyster har ju åxå fyllt år, så de blir tårta för hela slanten! ;)




Bilden är på mig och mitt lilla kusinbarn från i somras! ^^ saknar sommaren enormt mycke, och sommaren 2010 kommer bli den grymmaste, ellerhuur? ;D


Solig Lördag^^

Hejsan!
Idag är det lördag och solen skiner här i Söderhamn :) Vaknade ute hos älsklingen min, hade världens mysigaste morgon med kattbäbisarna och han, Jonas började jobba 8 så åkte med han in till stan, kollade på tv en sväng sen åkte jag upp till ishallen, vi hade träff med hälsingelaget och sen träning och sen match, men eftersom jag är förkyld så kan jag ju inet vara med och spela, så åkte bara upp för att kolla läget lite, nu har jag ätit några mackor och vilat en stund. Ska tillbaka upp till hallen för att kolla lite på matchen!
Ett måste just nu är att bli frisk till i helgen, vi ska med laget till Åland och spela sista seriematcherna, skulle vara förjävligt att missa de :(
Ikväll blir de nog lite myys med min älskling som vanligt, så jävla skönt att ha nån att älska och nån som älskar en tillbaka^^
Nu ska jag platta håret..

Slänger in lite hockeybilder för att jag är så sjukt spelsugen!!





Fredagsmyys :D

Ligger i sängen med Jonas nu och väntar på mat ^^, Idag är edet fredag och de betyder massa fredagsmys :D Imorrn ska jag upp till ishallen för hälsingelagsmöte :) 




Mina gograbbar som jag ska gosa sönder ikväll :D
Trevlig helg alla!

:D



Knark för min hals just nu :D

och idag är det looooooov :D så överlycklig juust nu, har två lektioner kvar :D Gröt till mat blire åxå :D

50 roliga fakta^^

Otroligt onödig och rolig fakta!  
 

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
11. En snigel kan sova i tre år.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.
19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.
26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.
27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.
31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.
36. Jättebläckfisken har världens största ögon.
37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
38. Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.
39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.
41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.
42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
47. Internet består till 61% av porr.
48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.
49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.


Hemma^^

Hemma från skolan nu, liggar i sängen med datan och knarkar halstabletter ^^ väntar på pojkvännen som slutar 4, tänkte åka ut till han och ligga där och hosta. Ikväll är det sveriges värsta bilförare! :D skitroligt program ju, missa inte de! på 3 eller 5, vid typ 8 eller 9 nångång*^^ , inte så säker :P



Anitha från förra året! grymt :D

:/

Känner mej ungefär som en död mussla på havets botten som nyss blivit våldtagen i halsmandlarna...,

Eller ja, ungeför iallafall, nu börjar vi en ny kurs, arbetsmiljö och säkerhet, sen efter de har vi lunch, sen prov, sen blir det sängen och en kopp te!!!

Och bara så alla vet så har jag gjort bort mig så in i helvete idag! :(
RonjaMelin, kvinnan som talar innan hon tänker!

:D

 Har precis haft utvecklingssamtal, och det gick över förväntningarna faktiskt :D riktigt roligt :) Och sen när jag tänker efter så är LarsGöran ganska bra och snäll ändå :D Han bryr sig ju iallafall^^. ikväll blir det ingen träning på grund av min hals men det blir andra avenyn iallafall, lite tröst!



En bild på en av min och Jonas söta kattungar, saknar dom så mycke nu!
 Ikväll ska jag förhoppningsvis mysa med alla mina tre pojkar! <3


Morgon..

Godmorgon! Idag är det onsdag, en dag närmare Fredag och lov, de är bara att kämpa på. Känner mej jävligt depp just nu, har ont i halsen och är förkyld, dessutom känns de som att Jonas jobbar hela tiden åxå, och varje gång han är ledig så är han ju så jävla trött, så då kan man aldrig hitta på nått.. Skönt de skulle vara att packa en väska med lite grejer och bara sticka....


Nu sängen!

Kom nyss hem från prommenaden, jag och Karin gick förbi Ellen för att kolla på hennes kissemiss som hade kastrerat sig idag, han va söt men en aning trött^^ allt hade gått bra med han iaf!
 Nu ligger jag i sängen och fryser och hostar, min hals lever sitt egna liv och jag hatar det! Ska dricka lite KanJang nu och sen sova!
Imorrn blir det dans i skolan! (y) får se hur det går^^, Senare på kvällen blir det träning om jag får ordning på min hals, och så missar jag förhoppningsvis inte andra avenyn, de har ju inte varit nu på två veckor eftersom de har vart OS, men nu är det igång igen! Sjukt bra serie måste jag säga. Fast när man tänker efter så handlar den inte om så mycket, folk är otrogna hit och dit, och vissa knarkar, och blir våldtagna.., men de är väll sånt folk gillar att se antar jag!

Nattinuffsan!

Dollar :)

Kom nyss hem efter en shoppingtur på Dollar med älskligen, är det bara jag som älskar Dollar!? :D Allt finns fan i den butiken! Ronja<3Dollar! ;D Blev iaf lite grejer till lägenheten, diskmeddel, disktrasor, tvättkorg, handdukshängare och lite mer grejjs^^,  Efter shoppingturen åkte vi till Tacobaren och Jonas käkade en tacotalrik, jag tog en dipptallrik ;D

Nu väntar jag på att Karin ska komma så ska vi gå ut på en liten prommis en sväng ^^

Puss puss!



En söt bild på mej och Karin tagen på någon av våra andra 1000 prommisar ;D

,...

Nu har jag bara matte och Engelska kvar, sen slutar jag för dagen, wihooo :D

Ofattbart hur trött man kan vara.... ;D

Sexy fish!



Sitter i skolan och har projekt och företagande^^,  Ikväll blire hockeyträning ;D men blir så jävla sur på min hals, den blir aldrig bra, men jag ska träna iaf :D för i helgen har vi Teori, träning, match, träning! Så de blir fullt upp, plus att de är hälsingelaget, och ska man vara med måste man ju träna :P 

Ska jobba vidare nu, uppdaterar senare! ;)

Guult!

Har nyss färgat utväxten, och ja vad ska man säga, de blev ju gult iaf (y) måste färga om någon dag, men det sliter ju så fördjävligt på håret.. :S

Hey påskkyckling!

Homer och Peter



Om Homer Simpsson fanns och va en människa så skulle han nog se ut såhär :D lika med Peter Griffin :D hehe

Ja jag lever!

Jag har inte bloggatr på 100 år för att jag inte har orkat! ;) Men jag lever! Sitter i skolan nu  ^^, tänkte berätta lite om min helg :P

Fredag: Hade bara en lektion som började 20 i 12 och slutade en timme senare^^, efter skolan åkte jag och Jonas och tog oss en pizza ;) Efter det va de klassfest :P

Lördag: Vaknade jävligt sent, typ samma tid som Jonas slutade jobba^^ hihi! Då åkte vi först till e-center och köpte masa PopKorN! och lite ostkrokar och annat gott :D sen åkte vi på Donken och köpte lite mat :D efter det åkte vi hem till Jonas och la oss under ett täcke i soffan och kollade på fotboll :D

Söndag: Åkte iväg till Sandviken med laget för att spela två matcher :) Blev en vinst, en förlust, en utvisning, och lite ont i ena foten :P Annars gick de bra :D Efter matcherna, som tog upp hela dagen,  åkte vi till Donken igen :D hihi, När vi kom hem till söderhamn igen, vid åtta tiden typ, så gick jag med Emma och Mia ner på Alen och köpte blondering till Mias hår. Sen bar det av hem till mej, Mia blekte håret, sen däckade jag när dom drog, vid typ 10 ;) hehe.


Två bilder på Matzie från i Fredags! ;)






Första bilden: Matzie tycker att han är kung som kan klättra i en snödriva
Andra: Han kanske inte va så duktig på det ändåå.. ;:D

RSS 2.0